WikiLeaks applikation fjernet fra Apples App Store

En uofficiel WikiLeaks-app er blevet fjernet fra App Store af Apple.

WikiLeaks applikation fjernet fra Apples App Store

Det ser ud til, at en uofficiel WikiLeaks-app til iPhone og iPad, der lader dig se WikiLeaks siden og følge WikiLeaks Twitter-konto, er blevet fjernet fra App Store af Apple.

Det skriver Tech-Crunch.com

WikiLeaks app’en var en betalings applikation til cirka 18 kroner – selvom WikiLeaks indhold fra WikiLeaks.com er gratis.

(Her en en Google-cache af app’en)

WikiLeaks blev godkendt af Apple

WikiLeaks-app’en blev sat til salg i App Store den 17. december, og blev lidt overraskende godkendt af Apple, der normalt er strikse med godkendelsen af applikationer.

WikiLeaks er et kontroversielt site, der bl.a. har offentliggjort 250.000 hemmeligstemplede amerikanske dokumenter og stifteren, Julian Assange, sad i december varetægtsfængslet i London på en sigtelse om sexovergreb på to svenske kvinder.  

Udvikleren af WikiLeaks app’en har modtaget følgende besked fra Apple:

Sidste opdatering af historien

Meget er sket siden redaktionen skrev artiklen. mobilsiden gik videre med historien. 18/12/2010 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med artiklen Nokia sagsøger Apple for touchmenu, app store og antennedesign – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..