Windows 8 PC’ere fra Asus har nye funktioner

Asus har lanceret en række Windows 8 PC’ere. Dobbelte skærme, touchskærm og muligheden for tage skærm og tastatur fra hinanden, er blandt nyhederne.

Windows 8 PC’ere fra Asus har nye funktioner

Grænserne mellem smartphones, tablets og computere nedbrydes i disse år. Asus er en af de producenter der er langt fremme i denne proces.

Ved IFA-messen i Berlin blev der præsenteret en række nye produkter, der er med til at flytte vores opfattelse af de enkelte produktkategorier.

Det mest almindelige produkt er Zenbook U500VZ. En notebook med Intel Core i7 quad-core processor, Nvidia grafikchip og op til 512 GB SSD-harddisk. Det hele pakket ned i et design der er 19,7 mm. på det tykkeste sted.

Der sidder 15 tommer Full HD IPS-skærm i produktet. Asus lover desuden lang batteritid.

Test: Asus Zenbook UX31A

Touchskærm i en Zenbook

Et andet produkt er Zenbook Prime UX21A. Denne Windows 8 PC’er har 10-punkts multi-touch skærm, så betjeningen kan være en kombination af taster og skærm.

Full HD Super IPS+ skærmen har en betragtningsvinkel på 178 grader.

Asus Taichi er et endnu mere bemærkelsesværdigt produkt. Her er der tale om en dobbeltsidet skærm. Når låget er åbent, er Taichi en almindelig notebook, men når den lukkes sammen bliver den til en multi-touch tablet der understøtter brugen af stylus.

Produktet har Intel Core processor og SSD-drev.

Asus Zenbook Prime UX21A
Asus Zenbook Prime UX21A.

Transformer som PC

Asus har lang erfaring i at fremstille Android-tablets med dock-tastatur. Erfaringen fra Transformer-serien er taget med over i Asus Vivo, tablets med Windows 8.

Asus har dog også produceret det ”modsatte” produkt; Transformer Book, verdens første konverterbare notebook med Windows 8. Her kan der skiftes mellem laptop og tablet, ved at afmontere skærmen.

Køberen kan vælge mellem SSD-drev eller traditionel harddisk til lagring af data, og de hele køres af Intel Core i7 processor i tredje generation.

Asus har endnu ikke oplyst priser og tilgængelighed på produkterne.

Asus Transformer Book
Asus Transformer Book.

Fortsættelsen:

Historien lå ikke død så alt for længe. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 30/8/2012 fik historien nyt liv med artiklen om Samsung klar til Windows 8 med ATIV-serienKlik her og læs artiklen.. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..