Windows 9 fanget på billeder og video

Et tysk site har fået fingrene i nogle screenshots fra Windows 9, som skulle bringe styresystemet tættere på mobilen

Windows 9 fanget på billeder og video

Microsofts styresystem til PC kom i den grad i stormvejr med Windows 8, der har fået en masse kritik, og derfor er det vigtigt for Microsoft at ramme rigtigt med Windows 9, som skulle spille mere sammen med Microsofts smartphones.

Det tyske site computerbase.de har fået fat i nogle screenshots, som skulle stamme fra et såkaldt ‘technical preview’, altså en tidlig version, der giver udviklere og dets lige mulighed for at få syn for sagen.

Læs også: Microsoft øjner Minecraft-køb

Af de billeder kan man se, at Microsoft med Windows 9 går tilbage til det klassiske skrivebord og væk fra den rullende version, der blev lanceret med Windows 8. Til gengæld bliver vi i den samme æstetiske boldgade, da ikonerne ligner dem, vi fik introduceret i Windows 8.

Dermed kunne det tyde på, at telefoner med Windows kunne få nogen lunde samme udtryk, som de har i dag, da det er tvivlsomt, at de vil få et skrivebord ligesom en PC.

Herunder ser I et lille udpluk af screenshots, og alle 20 kan ses på computerbase.de.

Windows 9

WinFuture har også fået fingrene i dette ‘technical preview’, og de har lavet en video, hvor man kan se Windows 9 i funktion.

Det er dog ikke sikkert, at Windows 9 vil komme til at se ud som i den version, der kan ses her, da det selvsagt stadig er tidligt i forløbet.