Windows Phone brugere er utålmodige

Windows Phone 8.1 blev lanceret i starten af april, og selvom opdateringen ikke officielt er lanceret, er 8.1 installeret på mange enheder.

Windows Phone brugere er utålmodige

Windows Phone fik opdateringen 8.1 under Microsoft årlige konference for software udviklere, BUILD, i starten af april. For at udviklerne kunne tilpasse deres apps til det nye Windows Phone 8.1, så kunne udviklere hente 8.1 allerede fra den fjortende april.

Men man behøver ikke nødvendigvis være udvikler for at få fat på opdateringen, og det har rigtig mange brugere benyttet sig af. Den nye opdatering tilføjede nemlig en masse nye funktioner, funktioner som tilsyneladende har været så efterspurgte at WP-brugerne ikke kunne vente til sommer, hvor den fulde opdatering kommer til alle.

1.5 millioner personer har derfor allerede installeret opdateringen, selvom det er under 10 dage siden at 8.1 opdateringen kom til udviklere. 1.5 millioner anslågs at være over 3% af alle Windows Phone 8 brugere, og det må siges at være lynhurtig adoptering af 8.1 opdateringen.

Blandt de 1.5 millioner 8.1 brugere vil der helt sikkert være app udviklere, men Microsofts udviklerprogram består ”kun” af lidt over 200.000 udviklere, så over 1 million almindelige brugere har simpelthen ikke kunne vente et par måneder til 8.1 opdateringen er helt færdig og gennemtestet.

Du kan læse vores mening om de nye funktioner i Windows Phone 8.1 her.

Her du installeret 8.1? hvorfor eller hvorfor ikke?