Windows Phone har overhalet iOS og Android – i Finland

I de fleste lande så er det Android, der sidder på størstedelen af markedet men i Finland forholder det sig anderledes.

Windows Phone har overhalet iOS og Android – i Finland

Der er ingen tvivl om, at Microsofts mobile styresystem har haft det svært, men tiderne ser lyse ud for Windows Phone, i hvert fald i Finland.

Firmaet Marketvision har netop udgivet nogle data om smartphone- markedet i Finland. Og her ses det tydeligt, at modsat de fleste steder i verden, så er der virkelig konkurrence. De tre førende smartphone-platforme har henholdsvis 35, 33 og 30 procent af markedet. Det skriver WMpoweruser.com.

Overraskende nok, så er det endda lykkedes Windows Phone at passere deres to konkurrenter og sidder på hele 35 procent af det finske smartphone marked. På andenpladsen er Android med 33 procent og på tredjepladsen finder vi Apples iOS med 30 procent af markedet. De resterende 2 procent går til Symbian.

Ser man på erhvervsbrug, så vælges Windows Phone i endnu højere grad – her går 50 procent af markedet til Windows Phone.

Det finske marked er dog relativt lille, men dog cirka 4 milliarder Euro værd.

Fortællingen fortsætter

Siden vi publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 7/6/2013 bragte vi nyt i sagen med en historie med fokus på Sådan vil Apple få fat i midrange markedetKlik her for at gå til artiklen.. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Smartphone..