Windows Phone større end iPhone i 24 lande

Microsofts mobile platform Windows Phone har slået Apples iPhone i 24 lande, herunder flere europæiske.

Windows Phone større end iPhone i 24 lande

Microsoft benytter Consumer Elecronic Show i Las Vegas, til at promovere deres salgstal for deres mobile styresystem Windows Phone.

I en udtalelse til Neowin, siger en talsmand fra Microsoft, at julesalget har slået rekord i 2013, med næsten dobbelt så mange enheder solgt som i 2012.

Sammen med udtalelsen har Microsoft også oplyst, at Windows Phone nu ligger foran iPhone i 24 lande.

Listen over lande, hvor Windows Phone har udkonkurreret iPhone omfatter:

Chile, Colombia, Czech Republic, Egypt, Ecuador, Finland, Greece, Hungary, India, Italy, Kenya, Kuwait, Malaysia, Mexico, Nigeria, Pakistan, Peru, Poland, Saudi Arabia, South Africa, Thailand, Ukraine, United Arab, Emirates og Vietnam.

Flere steder er der dog en god grund til at iPhone ikke ligger i top, da flere af landene er udviklingslande, hvor udgifterne til en iPhone er store, skriver PocketNow.

I Afrika og Indien koster en Nokia Lumia 520 og 521 således fem til seks gang mindre end en iPhone, og vil derfor været et mere realistisk køb for mange.

Kilde: Neowin, PocketNow

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Næste kronologiske historie om emnet finder du her. mobilsiden kunne ikke lade være. 7/1/2014 postede redaktionen en ny vinkel med historien; Nye iPhone 6 rygter – Artiklen kan du læse her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..