Xbox-app klar til Android-mobiler

Microsoft har frigivet den såkaldte My Xbox LIVE-app i Google Play. iOS-versionen har fået en opdatering.

Xbox-app klar til Android-mobiler

I sidste uge løftede Microsoft sløret for den kommende SmartGlass-tjeneste, som vil gøre Xbox-konsollen centrum for samspillet mellem tv, pc, tablet og mobil.

Frigivelsen sker først senere på året, men i mellemtiden kan ventetiden fordrives med et af de andre Xbox-tilbud – den såkaldte My Xbox LIVE-app, som netop er landet i Google Play.

Herfra er der blandt andet adgang til Xbox LIVE-vennerne i form af beskeder og sammenligning af fremgangen i spillene. Der er ligeledes mulighed for at se og redigere ens fulde Xbox LIVE-profil.

iOS-udgaven af samme app har samtidig fået en opdatering, som kan hentes via App Store. Den giver blandt andet mulighed for at styre Xbox-indhold fra en iPhone, og så er den blevet optimeret til Retina-skærmen på den nye iPad.

Se mere om nyhederne i MY Xbox LIVE-app ved at klikke her.

Læs også:
Xbox SmartGlass forbinder tv, pc, konsol, tablet og mobil

Sagen videre

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 6/6/2012 fulgte vi op med en historie med fokus på Xbox SmartGlass forbinder tv, pc, konsol, tablet og mobil – Historien kan læses her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Xbox..