Xbox One tv-tuner kommer nærmere Danmark

Microsoft har lanceret en tv-tuner til Xbox One i nogle europæiske lande, men endnu ikke Danmark

Xbox One tv-tuner kommer nærmere Danmark

Godt nyt for Xbox One-ejer, i hvert fald hvis man bor i UK, Frankrig, Tyskland, Italien eller Spanien – de får nemlig mulighed for at købe en Xbox One tv-tuner, så fjernsynssignalet kan komme gennem konsollen.

Det får tankerne over på en dansk udgivelse af sådan en tv-tuner, men Microsoft Danmark har endnu ingen informationer om en udgivelse i Danmark.

Læs også: Windows 10 får funktioner fra Windows Phone

Tuneren vil gøre det muligt at integrere tv-signalet i Xbox’ens andre funktioner, så man eksempelvis kan have en fodboldkamp kørende i Snap Mode, mens man selv spiller Fifa, eller bruger Xboxen til at pause og spole i live tv.

Med en sådan tuner kan man også streame fjernsynssignalet over WiFi, så man kan tage sine kanaler med ud i haven. Lige nu virker det dog kun til Windows Phone og iOS, men Android er på vej.

Efterfølgende om sagen

Her følger vi op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 18/3/2014 blev sagen bragt videre med nyheden om Xbox One til Danmark – Officiel releasedatoKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Læs også seneste nyt om emnet her.