Xiaomi sælger mere i første halvdel af 2014, end hele 2013

Kinesiske Xiaomi har i den grad fart på salget, på et år er antallat af solgte telefoner steget med 271 procent.

Xiaomi sælger mere i første halvdel af 2014, end hele 2013

Xiaomi er ikke et mærke der klinger særlig velkendt på de europæiske kanter, men som deres ekspansion tager yderligere fart, viser de i den grad tænder. Den kinesiske telefonproducent har for nylig lanceret deres telefoner i Malaysia, Philipinerne og Indien, på årets første seks måneder har de solgt 26,1 millioner enheder, et hop på 271 procent i forhold til samme tidspunkt sidste år – det betyder essentielt at de nu har solgt flere telefoner end hele sidste år.

Direktør Lei Jun har tidligere sagt at han forventede at Xiaomi ville sælge 40 millioner smartphones i 2014, men også at 60 millioner er ikke helt utænkeligt. Han nævner desuden at tallet forventes at være 100 millioner næste år, der mangler altså ikke ambitioner.

Det er som sådan ikke interessant at en kinesisk telefonproducent sælger mange telefoner, men tages det i betragtning at Xiaomi solgte deres første telefon i 2011, så har der i den grad været gang i kedlerne.

Efter Xiaomi har indtaget større dele af Asien, forventer de at fortsætte ekspansionen i Latinamerika.

Xiaomi slår sig på at lave telefoner med high-end specifikationer til relativt lave priser, eksempelvis koster deres nuværende topmodel Mi3 med 5 tommer skærm (1080p), 2,3 GHz processor, 2 GB RAM og 13 megapixel kamera 389 dollars (2.125,- kroner).

Deres budget-telefon går under navnet Redmi og koster blot 169 dollars (920,- kroner).

Hvis man vil prøve noget nyt herhjemme, så sender XiaomiShop.com også til Danmark fra deres varedepot i Tyskland.

Kilde: The Next Web

Sidste tilføjelse til historien

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 24/5/2014 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en artikel om Xiaomi skubber HTC af listen over mest sælgende producenterKlik her for at gå til artiklen.. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.