Xiaomi teaser for årets første flagskib

Der er få dage til lanceringen af noget stort, tyndt og buet hos kinesiske Xiaomi

Xiaomi teaser for årets første flagskib

Det er ikke usædvanligt at mobilproducenter teaser forud for en større produktlancering – og det er såmænd også det Xiaomi gør på selskabets facebook-side forud for et større event om 3 dage.

Lanceringen bliver Xiaomis femte flagskibsmobil, en telefon som forventes, ligesom forgængerne, at levere imponerende specifikationer til en markant lavere pris end hos etablerede producenter.

Se også: Xiaomi lancerer fitness-wearable til under 100 kroner

Selve facebook-posten indeholder en video med små udsagn om den kommende topmobil. De små sætninger mangler et ord som efterlades til seerens fantasi, men det kræver ikke megen snilde at gætte sig til at den Xiaomi bliver: ’Tynd’ som papir, jo ’større’ jo bedre og ’buet’ som en klokke.

Det lader derfor til at årets første buede mobil, LG G Flex 2, snart får sig en krum rival. Lækkede specifikationer peger dog på at mekanikken i Mi5 vil rumme 2014-processoren Snapdragon 801 og 2GB RAM, et nøk under den Snapdragon 810 octa-core som G Flex 2 kan bryste sig af.

Læs også: LG G Flex 2 officiel – Sci-fi mobil i bløde kurver

Lanceringseventet vil løbe af staben den 15. januar kl 07.00 dansk tid. Du kan læse mere på Xiaomi facebook-side her.

Seneste nyt om temaet

Der er udvikling i sagen. Siden vi bragte artiklen er der sket mere. mobilsiden gik videre med historien. 4/10/2014 blev sagen bragt videre med en vinkel omkring Microsoft og Xiaomi direktør i møde, ny Xiaomi Windows telefon? – Læs den her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..