YouBio direkte på din Android-enhed

YouSee har frigivet en applikation til YouBio til alle Android-enheder – både telefoner og tablets.

YouBio direkte på din Android-enhed

YouSee lancerede i fredags en ny applikation til Android-platformen, så det er muligt at streame film og tv-serier fra YouBio på Android-enheder.

 – ”Vi har en målsætning om, at YouBio skal være tilgængelig på alle vigtige platforme. Lanceringen af en app til Android er et meget vigtigt skridt for os, fordi YouBio nu kan anvendes på de fleste af de smartphones og tablets, der er på markedet i dag,” siger udviklingsdirektør i YouSee, Anders Blauenfeldt, i en pressemeddelelse.

Applikationen er en beta-version i første omgang med samme brugerflade og funktionalitet, som i den applikation der i forvejen findes til iOS.

 – YouBio klar til start i beta-udgave

Udover at give adgang til YouBio, så giver applikationen også mulighed for at streame live-tv fra YouSee – det kræver dog at man har abonnement på bredbånd fra YouSee.

Du kan downloade applikationen gratis i Google Play Store.

Redaktionen har mere til sagen

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden fortsatte fortællingen. Efterfølgende d. 10/1/2013 publicerede vi artiklen Netflix klar med streaming Super HD kvalitet – Læs her. Tjek de seneste nyheder om temaet her.