YouBio løfter sløret for prisen og lidt af indholdet

YouSee kommer snart med YouBio og har nu løftet sløret for prisen og lidt af indholdet.

YouBio løfter sløret for prisen og lidt af indholdet

Streaming-tjenesternes indtog på det danske marked er under fuld opsejling, allerede nu er blandt andet Netflix og ViaPlay i kamp, og snart er også HBO Nordic og YouBio klar til at slås om kunderne.

 – Netflix i Danmark skuffer fælt – vi har testet

Hos YouBio, der ejes og administreres af YouSee, kommer der dog til at være lidt andre boller på suppen, end hvad de hidtidige streaming-selskaber har, kunne levere.

YouSee kommer nemlig ikke til at følge den nye markedspris på 79 kroner per måned, men fastholder sit udgangspunkt på 99 kroner per måned. Det fortæller Ulf Lund, vicedirektør i YouSee til Business.dk.

Fast pris – premium indhold

 – ”99 kroner er det tal, vi hele tiden har ligget på, og som vi har besluttet at holde fast i. Det gør ikke noget, at vi er lidt dyrere end de andre, for vi vil gerne signalere, at vores produkt er et premium-produkt. Det vi tilbyder, kan vi sagtens forsvare at tage en tyver ekstra for,” siger Ulf Lund.

Den højere pris kommer YouBio-kunder til gode ved at indeholde et langt større katalog rettet mod det danske marked, lover Ulf Lund og henviser til at YouBio uden sammenligning bliver den tjeneste med mest dansk indhold.

YouBio kommer til at være tilgængeligt for de danske forbrugere allerede om mindre end tre uger, nemlig i uge 48, og vil have én måneds gratis prøveperiode.

Tjenesten vil være mulig at bruge uanset hvilken TV-, internet- eller teleudbyder man anvender i dag.

Læs også:
Alligevel Netflix på Samsungs gamle Smart-TV modeller
– Sådan får du Netflix på dit “gamle” Samsung Smart-TV

Sidste nye om historien

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 17/1/2012 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med et indlæg omkring Video-on-demand overhaler fysisk udlejning i år – Læs videre her. Tjek de seneste nyheder om temaet her.