YouSee retter fejl i HD-boks

Tirsdag udsendes en bunke rettelser til YouSees HD-boks. I opdateringen findes også en række nye funktioner.

YouSee retter fejl i HD-boks

Den digitale HD-boks fra Samsung der markedsføres af kabel-tv udbyderen YouSee som et “must have”-produkt, får nu en tiltrængt overhaling.

Til Mobilsiden.dk fortæller YouSee at en masse småfejl er rettet, herunder problemer med boksens ur, undertekster, optagelse af HD-udsendelser og indhold i tv-guiden.

Nye funktioner…

Blandt nye funktioner i softwaren er muligheden for at lave tilbagevendende optagelser, således boksen kan optage hver gang favoritprogrammet sendes. Det er også være muligt at genoptage afspilning af optaget tv, hvis den tidligere er blevet stoppet.

Fremover vil boksen huske de zoom-indstillinger, der vælges for de enkelte kanaler, og der introduceres hurtigere spolehastigheder.

Opdateringen løser ikke alt

Selvom opdateringen retter mange fejl vil YouSee ikke garantere at alle problemer er luget ud.

– “Fra lanceringen af et produkt som vores HD-boks kan man ikke forudse alle fejl fra starten. I et testmiljø virker det måske fint, men når man så går live i et stort netværk, ser man pludselig nye fejl”, siger Ib Konrad Jensen fra YouSee til Mobilsiden.dk

Han garanterer dog, at Yousee fortsat arbejder på at løse fejl i boksen.

Opdateringen rulles ud i YouSees kabel-net tirsdag den 10. marts. Boksen giver automatisk besked, når opdateringen er klar til at blive installeret.

Læs også:
YouSee HD-boks (produkttest)
TDC har fremtidens tv. Vi har testet TDC TV
Se tv på computeren med YouSee
TDC samler tv, telefoni og bredbånd

Emnet er ikke færdigdebatteret

Her finder du efterfølgende nyt og link til de seneste nyheder om temaet. mobilsiden fortsatte historien. 22/11/2008 blev bolden spillet videre med en artikel der tunede ind på YouSee HD-boks (produkttest)Klik her og læs videre.. Få også seneste nyt i sagen her..