YouSee web-TV på vej til smartphones og tablets

Efter sommer kommer YouSee web-TV ind på de mobile enheder som smartphones og tablet-computere.

YouSee web-TV på vej til smartphones og tablets

Har du YouSee derhjemme, både TV og bredbånd, så kender du sikkert allerede deres web TV. Det er TV-signaler via internettet, som i dag kan ses fra en browser på computeren.

For YouSees kunder med både TV og bredbånd er det gratis at bruge tjenesten hjemme på husets netværk. Alternativt kan man købe adgang udefra, så der kan kigges med fra hele landet.

YouSee er snart klar med en udvidelse til denne service, så den også vil omfatte smartphones og tablet-computere. Dermed bliver det muligt at se YouSee web TV fra de mobile enheder.

Hos YouSee er man endnu fåmeldte om det kommende mobil-TV, og det har ikke været muligt at få bekræftet om der bliver tale om applikationer (apps) eller en ren internetbaseret løsning (eksempelvis via HTML5).

De er heller ikke meget for at afsløre endnu, om tjenesten vil udkomme til alle platforme fra starten, men vi fik denne kommentar:

“Vi har generelt stor fokus på mobile enheder, og vi udvikler i øjeblikket både på apps til iPhone, iPad og Android – samtidig med at vi er opmærksom på, at udviklingen også kan være drevet af mere åben browser-adgang fra disse devices. Det eneste, der ligger fast er, at vi vil åbne for live-streams til mobile enheder til efteråret.” fortæller pressechef i YouSee Ib Konrad Jensen til Recordere.dk.

Det nuværende YouSee web-TV kan ses på adressen yousee.tv

Fortællingen går videre

Der er sket en del siden vi bragte historien. mobilsiden gik videre med sagen. Efterfølgende d. 6/6/2011 publicerede vi en artikel med fokus på Yousee indfører Favorit i grundpakkenKlik her og læs artiklen.. Tjek også seneste nyt om temaet her..