ZTE på vej med byg-selv-mobil

Vil du hellere have stort batteri end hvad du kan i dag? Så byg din egen smartphone.

ZTE på vej med byg-selv-mobil

Vi har tidligere skrevet om at Motorola har indgået et samarbejde med Phoneblocks, og Kinesiske Xiaomi har også vist interesse. Men ZTE vil også være med i legen. I alle tre tilfælde går idéen på, at man kan samle sin smartphone med de specifikationer som man ønsker.

Ideen bag, går på at vi ofte køber ny smartphone fordi der er kommet ny hardware, men hvis det blot er fordi man ønsker et bedre kamera, hvorfor så ikke udskifte kameraet i stedet for hele smartphonen?

Her ses ZTE Eco-Mobius med alle sine dele skilt ad. Øverst til højre kan man skimte rammen, så man kan også i nogen grad vælge udseendet på smartphonen.

ZTE har deres model ”Eco-Mobius” med på CES messen i Las Vegas, men den er inde i et glasbur med en model der desværre ikke virker. Modellen viser dog hvordan ZTE har tænkt sig den skal virke.

I toppen af smartphonen kan du vælge CPU, GPU med mere. Præcis som du ønsker det.

Er ZTE Eco-Mobius noget du kunne være interesseret i?

Kilde: http://liliputing.com/

Mere om temaet

Siden redaktionen publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. Allerede d. 8/1/2014 bragte vi nyt i sagen med artiklen om Cyanogen får en ny officiel partner – Nyheden kan læses her. Seneste nyheder om Smartphone ser du her..