Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan deaktiveres SMS-preview i HTC Sensation

Sådan deaktiveres SMS-preview i HTC Sensation

Læs her hvordan du undgår, at SMS-beskederne vises på forsiden af HTC Sensation, så alle kan læse dem.

Som standard vises SMS'erne på låseskærmen (Foto: Mobilsiden.dk)
Som standard vises SMS'erne på låseskærmen (Foto: Mobilsiden.dk)

HTC Sensation har en aktiv låseskærm, som gør det lettere at åbne udvalgte programmer og genveje - f.eks. kamera eller mail, uden først at skulle låse mobilen op på normal vis.

Imidlertid kan det være irriterede, at nye SMS-beskeder vises med både afsender og indhold på låseskærmen - og at det umiddelbart er vanskeligt at finde ud af, hvordan man slår dette SMS-preview fra.

Hverken i indstillinger for SMS eller indstillinger for låseskærmen, findes denne mulighed.

Efter et større detektivarbejde er indstillings-muligheden dog dukket frem.

Sådan gør du...

Tryk: Indstillinger - Private Indstillinger - Vis meddelelsestekst på låseskærmen.

Fjern krydset, hvorefter SMS'erne ikke længere kommer på låseskærmen.

Denne miniguide gælder for HTC Sensation og HTC ChaCha.

Læs også:
- TEST: HTC Sensation
- Web-TV: HTC Sensation 

Kommentar

x

Opret bruger
Søren 27-06-2011 15:37:02

... wow!

0 0
Søren 27-06-2011 15:38:54

Forresten, hvorfor var det ikke problem på Desire? Eller alle de andre HTC telefoner for den sags skyld!?

0 0
John G. Pedersen 28-06-2011 17:42:25

Fordi HTC Desire ikke kører med HTC Sense 3.0, der har denne preview-feature.

0 0
Søren 28-06-2011 18:36:36

Nå okay...
Men altså; min gamle desire, min brors desire, 2 bekendtes Desire HD og min kærestes wildfire, de har altså alle et sms preview, godt nok et andet design end 3.0, men man ser stadig 1 linie (via indstillinger kan det ændres op til 5 linier) samt hvem afsenderen er.. jeg ved ikke om det kan ændres på de førnævnte, da jeg aldrig har hørt om nogle der er interesseret i at fjerne det :)
Men pointen var også bare at preview har været der længe efterhånden :)

0 0
Skolekridt 27-06-2011 12:54:56

Det var i længe om at finde ud af! Men det burde også ændre jeres karakter på jeres anmeldelse på HTC Sensation.
Og ikke nok bare med at strege teksten over i anmeldelsen.

Taget fra din anmeldelse af Sensation d. 1/6-2011:
"Hvad værre er; jeg har ledt og ledt og ledt - men intet sted, har jeg fundet muligheden for at deaktivere SMS-previewet."

Jeg og 2 andre skrev til jer, hvordan i skulle gøre præcis dette, for at man IKKE får preview af modtaget SMS.

0 0
KimDotDK 27-06-2011 21:25:14

@Skolekridt
Hvorfor ændre karakteren? Telefonen er stadig ikke pengene værd, sms-preview eller ej.

0 0
Skolekridt 27-06-2011 22:28:04

Okay. Så siden du kan udtale dig omkring dette, går jeg ud fra, at du lige som jeg har begge mobiler? :)
Og jo den er pengene værd! Og detaljer undlader vi, så du ikke går helt i selv sving. :D

0 0
KimDotDK 28-06-2011 21:33:40

@Skolekridt
Kom du bare med detaljer bassemand.. Nej, selvfølgelig ejer jeg ikke en Sensation. Ville da være ualmindeligt dumt, når jeg nu ikke bryder mig om den.
Men jeg har prøvet den rigeligt til at jeg kan udtale mig om, hvorvidt jeg synes om telefonen eller ej. Jeg synes stadig Sensation fik den karakter, den fortjente. HTC er i den grad faldet af på den. Og nu kommer de med endnu et halvfærdigt produkt, bare med 3D.
Når de en gang begynder at levere konkurrence dygtige produkter, vil jeg da overveje at købe HTC igen.

0 0
gert 28-06-2011 20:48:19

@skolekridt er helt enig bortset fra den er bestemt pengene værd!! :)

0 0
gert 27-06-2011 15:35:21

wauw fandt den på under 10 min. efter jeg havde tændt den første gang !!!! og i skulle bruge ja et godt stykke tid. LOL siger jeg bare.......

0 0
x
Om brug af cookies