Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan sletter du et Facebook Place

Sådan sletter du et Facebook Place

TIP: Hvad gør du, når dit eget hjem pludselig er blevet til et Facebook Place? Her er svaret på, hvordan et Place du selv har oprettet, slettes.

For nyligt blev funktionen Facebook Places (Facebook Steder på dansk) åbnet for brugere i Danmark, så alle fra smartphonen, kan 'tjekke sig ind', på steder de befinder sig.

Hvis en location ikke findes, kræver det blot ganske få tryk, at oprette den, og det er præcist her, at problemet opstår.

Efter Places blev åbnet i vores område, har danskere i hobetal oprettet sig på, hvad de tror er en generel placering, f.eks. Vestergade i Århus. Men i virkeligheden, er der blevet sat en "pin" der peger direkte på deres private bopæl.

Det kræver hurtighed, hvis en sådan uheldig location skal slettes igen.

Slet dine egne Facebook Steder

Som udgangpunkt kan du kun redigere Places / Steder, som du selv har oprettet.

1. Søg efter Facebook Sted-navnet i søgefeltet på Facebook.

2. Når du er på siden, som repræsenterer stedet, så klikker du på  "rediger side" i højre hjørne.

3. Tryk nu på "Slet dette sted" og bekræft.

Hvis andre har oprettet et Facebook Place på din adresse, kan kun den pågældende bruger slette det igen. Alternativt kan du rapportere stedet som misbrug til Facebook.

Places / Steder kan ikke slettes og redigere i alt evighed. Facebook oplyser i deres Help Center, at dette kun kan ske inden for en begrænset periode, efter oprettelsen.

Læs også:
- Sådan udgår du Places på Facebook
- Nu er Facebook Places i Danmark

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her



Om brug af cookies