Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   3 Skypephone (produkttest)

3 Skypephone (produkttest)

Prisrigtig mobil med lækkert design og fede funktioner - inklusiv gratis opkald og chat via Skype.

Dette er et underligt produkt. Det er en mystisk blanding mellem en Sony Ericsson og en Nokia mobil - som om, der er "lånt" fra begge lejre. Forbeholdene er altid store overfor den slags produkter, specielt fordi producenterne ender med et rigtig dårligt resultat. Mod alle ods er '3 SkypePhone' en undtagelse.

Designet er tidssvarende med en fornuftig størrelse og fede farver. Vi har testet den hvide udgave, som faktisk er meget stilet.

Mobilens taster er forhøjet på en lækker måde, der gør betjeningen og sms-skrivning ganske hurtig, ikke mindst på grund af T9-ordbogen, som fungerer fuldstændigt, som på de store producenters mobiler. Mellemrum sidder i midten på nul-tasten, præcis som på Nokias telefoner.

Funktionsmæssigt er 3 Skypephone heller ikke kedelig. Musikafspilleren kan blandt andet spille mp3-filer, kameraet er 2.0 megapixels med et yderst godt resultat til følge, og så er der naturligvis adgang til 3's indholdsunivers med Live Messenger, Hotmail og internet, hvis man vil betale for det.

Den indbyggede højtaler gør det godt, både ved samtaler og musik. Headsettet er en standardtype, men spiller faktisk ret okay. Med i pakken er et hukommelseskort på 512 MB (microSD-type).

Det store "buzz" er naturligvis Skype-programmet. Via Skype kan der ringes gratis til andre Skype-brugere over hele verden, direkte fra mobilen. Eneste krav er, at mobilen har forbindelse til 3's mobilnet, enten i Danmark eller udlandet (de lande hvor 3 har mobilnet) og funktionen virker overbevisende.
 
I testperioden har vi uden problemer kunne foretage både Skype opkald og chatbeskeder. Lydkvaliteten er relativ okay - ikke så god, som på det almindelige mobilnet, men bestemt heller ikke dårlig. Skype-funktioen er lækker, især hvis kender nogle med Skype.

Samlet vurdering

Vi mener (underligt nok) ikke det store argument for 3 Skypephone er Skype-funktionen - det er blot en dejlig ekstra funktion, især fordi den er gratis at bruge. Produktet er nemlig stærkt nok i sig selv, fornuftigt prissat - du får rigtig meget telefon for pengene.

Med abonnementet Boost 199 (199 kroner om måneden) og kontantprisen på 299 kroner rammer den rigtigt, det kræver dog den købes via nettet for at opnå rabatten. Det skal bemærkes, at dette er absolut maxprisen du må give for produktet, da der ellers er andre produkter fra de store producenter som er mere interessante.

Vores samlede vurdering er, at holdes prisen nede er der virkelig value for money. Det betyder fem ud af seks points.

Mere info og aktuelle priser på www.3.dk

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Colmorten 19-07-2008 18:39:27

Jeg har købt mig en 3 skypetelefon og har fundet flere fejl på den

1.den har en meget dårlig modtager så den mister hurtigt forbindelsen, tilmed vil den ikke lkke logge på igen hvis den får signal igen, dette kræver jeg slukker telefonen og tænder den igen.

2. Den forbru ger meget strøm og skal lades op hver dag

3. Ønsker jeg at bruge telefonen håndfri kan jeg ikke få telefonen til at tage opkaldet automatisk, dette kræver at jeg skal trykke på en knap.

4. Bluetoot funktionen fungere ikke sammen med Tomtom enhed som fks. tomtom rider .

5. Personalet i 3 butikkerne er dårligt udannet, så de ved ikke noget om modellerne.
5. stikket til headset kan ikke tilsluttes andre ting da den bruger spec. usb stik.

0 0

Om brug af cookies