Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Benq-Siemens S68 (anmeldelse)

Benq-Siemens S68 (anmeldelse)

Lille fix businesstelefon med rene linier og udført i børset aluminium. Jeg er positiv!

Benq-Siemens S68
Benq-Siemens S68

Jeg kan lige så godt være ærlig fra starten! Jeg har ikke tidligere været til mobiler fra Siemens, men denne lille enkle sag fra Benq-Siemens har fået mig til at ændre opfattelse.

Med en tykkelse på 13,2 mm. og en vægt på 78,5 gram, er denne mobil noget af det mindste og mest enkle jeg har set!

Okay, S68 har ikke kamera, radio eller mp3-afspiller, men søger man en enkelt telefon, som kun skal bruges til at ringe fra eller skrive beskeder på, så kan Benq-Siemens S68 godt anbefales.

S68 virker helt okay

Tasterne på mobilen er i orden. Jeg synes der er god afstand mellem de forskellige knapper - så selv personer der ikke har små tynde fingre kan få glæde af mobilen.

Om S68 skal ligge i bukselommen, inderlommen i blazerjakken eller i en lille fix dametaske, så fylder den ikke meget. Jeg har flere gange taget mig selv i at mærke, og ikke mindst kigge efter, om jeg nu også havde mobilen på mig. Endnu bedre, så ligger den helt fantastisk godt i hånden, også hvis du har behov for meget lange samtaler.

Let menu og god skærm

Menuen i Benq-Siemens S68 er nem at finde ud af – og på flere måder kan det godt minde om Nokias menu-design. Som bruger kan man selv vælge menuerne skal være ”liste” eller ”gitter”.

Skærmen er en TFT-skærm med 262.144 farver, og en opløsning på 132 x 176 pixles.

I modsætning til mange andre mobiltelefoner jeg har set, har Benq-Siemens valgt, at lave fronten på S68 i børstet aluminium, hvilket giver den et pænere look end mange andre mobiler (hvis covers ofte er lavet i plastic). Helt enkelt - et lækkert design i rene linier.

Ingen mp3 og kamera

En af ulemperne ved S68 er, at der ikke er indbygget mp3-afspiller. Det gør at når jeg skal cykle fra A til B, så må jeg have min lille musikafspiller med, som ellers har været gemt væk længe. Jeg synes ikke jeg har savnet et kamera, så for mit vedkommende er det helt fint, at der ikke er kamera i mobilen.

Til gengæld synes jeg det er en stor mangel, at der som standard ikke er vedlagt et headset - specielt fordi mobilen i bliver lanceret som en businesstelefon, og som mange ved, så har businessfolk jo travlt med at køre fra det ene møde til det andet, og samtidig tale i telefon.

Konklusion: Fin enkel telefon med godt design til dem som ikke har brug for en masse ’flimmer’.


BenQ-Siemens S68 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kasper 05-09-2008 14:02:07

Jeg har pt. denne tlf. og den er rigtig skidt! software er utrolig langsom og ustabil og telefonen slukker ofte hvis man er lidt for hurtig på tasterne!

Jeg har sågar opdateret softwaren til den nyeste version og det hjalp da også lidt, men telefonen er stadig utrolig dårlig!

Valgte netop denne fordi det var en simpel telefon uden alt formange funktioner og kamera i håbet om at den så ville være mere stabil, men ak nej, den er det totalt modsatte!

Absolut ingen god telefon!

0 0

Om brug af cookies