Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   B&O Serenata (produktest)

B&O Serenata (produktest)

Unikt produkt som ingen andre. Lydkvaliteten i denne mobil, sparker alle andre musikmobiler ned af stolen. Det er bare SÅ godt!

Design og produkt for kendere. Musikmobilen Serenata fra B&O og Samsung er meget speciel. Den ligner på inden måde noget vi har set eller prøvet før. Alene manglen på taltaster gør, den helt særlig.

Materialerne er en kombination af blød plastik og aluminium, som giver produktet eksklusivt udtryk.

Betjeningen sker via drejehjul, som kan vippes i fire retninger samt trykfølsom skærm. Opkald foretages på en traditionel "drejeskive" der vises på skærmen. Drejehjulet og valgknappen er med til, at simulere drejseskive-oplevelsen. Sms-skrivning sker via samme metode.

Der er ingen tvivl om, at betjeningen skal øves en hel del, hvis Serenata skal blive en succesoplevelse for køberen. Vores vurdering er dog, at dem som VIL have dette specielle produkt, også er indstillet på, at bruge den tid der skal til.

Enestående musik og lydkvalitet
Musikafspilleren har plads til 4 GB musik. Når Hifi-højtaleren skubbes op, frembringes en fantastisk lyd. Det er absolut den bedste lydkvalitet vi nogensinde har hørt, fra en indbygget højtaler i en mobiltelefon. Det skal høres, da vi næsten ikke kan beskrive det.

Det medfølgende bøjle-headset har en noget speciel udformning. Men for fanden, hvor lyder er det bare godt. Det er næsten som at at sidde i koncertsalen og høre orkestret spille. Alt er klart, tydeligt og med et fremragende perspektiv. Præcis, som med højtaleren, er dette det absolut bedste lyd vi nogensinde har hørt fra en mobiltelefon.

Alt det andet

B&O Serenata kan stå på bordet uden brug af bordholder. Der er simpelthen en aluminiums klap bag på, som kan foldes ud. Det ser lækkert ud! Bordstanderen/laderen er ligeledes udført i metal. Dermed tager Serenata sig godt ud, når den står ved siden af B&O udstyret i stuen.

Serenata har både Bluetooth og Turbo 3G. Telefonbogen kan gemme op til 1000 kontakter.

Den samlede bedømmelse

Denne mobiltelefon burde ikke være en mobiltelefon, men en musikafspiller, som "tilfældigvis" også kan ringe.

Bag designet står David Lewis som har gjort det virkelig flot. Produktet ligner ingen andre. Men det har også betydet, at den lette og intuitive betjening for alvor er skubbet i baggrunden. Det kræver tid - meget tid, at lære Serenata at kende.

Feinsmeckere og B&O kendere, vil uden tvivl synes Serenata, er alletiders - hvilket også er det absolut vigtigste. Dette produkt henvender sig derfor på ingen måde til den brede offentlighed.

Netop derfor, undlader vi at give point. Det mener vi ikke er fair og rimeligt.

Udsalgsprisen er omkring 10.000 kroner.

Tekniske specifikationer

 - GSM 900,1800,1900 og HSDPA 2100
 - Mål 63 x 109,5 x 19,7 mm
 - Vægt 136 g
 - Taletid op til 3 timer. Standbytid op til 280 timer
 - Display: 256.000 farver. 2,26"
 - Bluetooth Ja
 - Hukommelse 4 Gb + 25 Mb
 - Telefonbog 1.000 kontaktpersoner
 - Musik i headset offlige: Op til 13 timer.
 - Musik: MP3, AMR (voice tag), AAC, WMA, WMA ukomprimeret 9.1
 - DRM OMA DRM, Windows Media DRM

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies