Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Brilliant mobillyd i retro design (produkttest)

Brilliant mobillyd i retro design (produkttest)

XtremeMac Tango TRX: Denne højtaler leverer en absolut genial lydkvalitet pakket ind i retro-design.

XtremeMac Tango TRX
XtremeMac Tango TRX

Tango TRX fra XtremeMac er en ordenlig klods af en højtaler til din mobil - og helt ærligt, så synes jeg ikke den er særlig pæn.

Men man kan ikke tage fra den, at lydkvaliteten er den absolut bedste - sammenlignet med alle de mobil-højtalere jeg indtil nu har testet.

Både når man spiller lavt og højt er lyden og detaljegraden god - og med bass/diskant knapperne kan lyden tilpasses yderligere efter ens personlige smag.

Selv de dybe toner lyder godt - og de er ikke kunstigt pumpede.

Elendige knapper

Den eneste knap som er god på Tango TRX er volumen-kontrollen, der er udført som en stor drejeknap. Det er mega intuitivt, at lydstyrken her kan justeres.

De øvrige knapper på toppen, fx input-vælgeren er alt for bløde og man har fornemmelsen af, at man presser knappen “ned i enheden”.

Heldigvis medfølger der en lille fjernbetjening, der kan anvendes som et alternativ til tasterne på højtaleren.

XtremeMac Tango TRX
XtremeMac Tango TRX

Mange tilslutninger

Selvom der sidder en dock på fronten af højtaleren til iPhone og iPod Touch, er det ikke nødvendigt at have et Apple-produkt, for at få glæde af Tango TRX.

Via et standard jack-til-jack kabel kan næsten enhver mobiltelefon tilsluttes, og musikken kan også sendes trådløst til højtaleren via Bluetooth.

Og selv via Bluetooth er lydkvaliteten ret god.

Konklusion: God lyd til god pris

Som nævnt er jeg ikke vild med designet på denne højtaler-dock. Men lyden er virkelig i særklasse.

Tilmed har vi fundet produktet på Fonas hjemmeside til 799 kroner, hvilket må siges at være en fair pris.

Med andre ord. Pris og kvalitet hænger virkeligt godt sammen. Derfor ender vi på seks ud af seks stjerner.

Læs også:
 - TEST: Her får du mest mobilhøjtaler for pengene

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rasmus 09-12-2011 11:05:07

Enig Harmon Kardon Go+Play sætter referencen indenfor Mobilblasterlyd. Dette er en helt helt helt anden klasse end hvad man ellers render ind i. Har haft den med til adskillige komsammen/fester etc. Og alle steder ender en eller anden op med at sige at "den må han også have". Om du kan lide designet er en smagssag, men lyden!!!! den uforlignelige bas (fra de indbyggede subwoofers", den sprøde mellemtone er klasse. Hør den, og du vil have den... (Har dog endnu ikke hørt den op imod Bose Soundlink Mobile). Men når sådanne produkter anmeldes, så hør produktet op mod topklasse produkter, inden 6 stjerner gives... også selv om det er billigt!

0 0
David 30-03-2011 14:03:47

Jeg er med på det du siger, men på grund af denne anmeldelse købte jeg produktet uden at teste det. Jeg har dog været nede i Fona igen, det viste sig nemlig at samtlige docks var sat til med strøm, så man kunne faktisk tage sin iPhone med og teste. Og til min overraskelse var dette produkt stort set det dårligste overhovedet (i følge min og min kærestes mening). Vi endte ud med en Harmon Kardon dock, som i langt højere grad giver en lyd der lugter af et rigtigt anlæg.

0 0
Tommy 30-03-2011 12:38:05

Hvis man ser på størrelsen så giver det vel sig selv at lyden ikke er super god.

Og for at starte fra bunde; så kræver god lyd at lydenheden er af god kvalitet - er en iphone eller normal mobiltelefon det? Hvis svaret er ja, (hvilket jo er en smagssag), så kan det da godt være at en sådanne dock kan tilfredsstille en.

Men er man til "ægte" kvalitetslyd, så skal man have et rigtig anlæg med ordentlig størrelse højtalere. God lyd kræver plads(hvor lydens svingninger kan udfolde sig) - og det er der selvsagt ikke i sådanne en lille kasse.

Men ligesom computerhøjtalere, så skal alt tages i betragtning og til 800kr kan disse måske sagtens opfylde manges behov.

0 0
David 27-03-2011 16:24:18

Jeg styrtede ned i Fona og købte denne højtaler, jeg er bare SÅ skuffet, jeg synes det er dåselyd i værste skuffe.. Seriøst hvordan kan man synes de lyder godt? :/

0 0
Kupez 25-03-2011 15:10:09

Jeg har selv købt mig et eksemplar af denne klods efter at have fået den anbefalet af en ven.
Lyden er rigtig, rigtig god og den kan med lethed spille min stue på ca. 50m2 op. Jeg hørte musik på den i 6-8 timer i går på forskellige lydniveauer og den vaklede på intet tidspunkt. Jeg er dog også enig i, at knapperne på toppen er mærkelige og for bløde. De virker dog hver gang jeg trykker;) Som nævnt i den ovenstående artikel, så er remoten super fin og enkel.

Det skal også nævnes at man via app store på sin iPhone skal installere et lille program, som desuden også fungerer som remote m.m. for højtaleren - det er gratis og man har forskellige muligheder via programmet, fx EQ. Alt i alt er jeg super tilfreds og vil også gerne give den 6 ud af 6 stjerner.
Ps. designet passer fint sammen med mit sorte skrivebord, tastatur og skærm, så designet er en smagssag.

0 0

Om brug af cookies