Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Fed lyd fra mobilen i kompakt 50’er design (produkttest)

Fed lyd fra mobilen i kompakt 50’er design (produkttest)

TEST: Her er højtaleren til musik fra mobilen, der både lyder fantastisk og pynter i hjemmet. Bose Soundlink Mobile har begge dele.

Bose Soundlink Mobile (Foto: Bose).
Bose Soundlink Mobile (Foto: Bose).
Foto: Bose

Hvis du drømmer om en højtaler, som kan spille mobilens musik ud i rummet, så er markedet fyldt med muligheder, i mange forskellige prisklasser.

Men skal højtaleren være stilren og pæn, er udvalget pludselig stærkt begrænset. Det er så her, at Bose Soundlink Mobile kommer ind i billedet.

Med sit retro-look, der minder om noget fra transistorradioens barndom i 50’erne, pryder enheden ganske meget i de fleste hjem.

Selve højtaleren er pakket ind i et cover af læder, og når støtteflappen lukkes, slukker enheden.

 

Trådløst og med kabel

Med Bose Soundlink Mobile kan enhver smartphone med Bluetooth anvendes som lydkilde.

Når enhederne er parret, er du klar til at spille musik. Foretrækker du den kablede version, så medfølger et standard jackstik kabel i salgsæsken. Dette gør det muligt, at anvende stort set alle lydenheder sammen med Boses højtaler.

Enheden har ikke mange knapper – faktisk kun seks, hvilket er præcis det der er behov for, så hvorfor egentlig spilde energi på mere?

Bose Soundlink Mobile (Foto: Bose).
Bose Soundlink Mobile (Foto: Bose).
Foto: Bose

Uovertruffen lydkvalitet

Gennem tiden har jeg testet adskillige typer mobilhøjtalere af svingende kvalitet. Men Bose Soundlink Mobile kommer klart ind i superligaen.

Tidligere skrev jeg, at lydkvaliteten fra højtaleren Tango TRX fra XtremeMac, var i ”særklasse” – men nu må jeg så revurdere min opfattelse. Tango TRX har fundet sin overmand.

Bose kan noget med lyd som ingen andre. Lydkvaliteten fra Bose Soundlink Mobile er bare ufattelig god. Man bliver positivt overrasket fra første til sidste tone.

Bose Soundlink Mobile (Foto: Bose).
Bose Soundlink Mobile (Foto: Bose).
Foto: Bose

Konklusion: God lyd og godt design

Går du efter en mobilhøjtaler, som lyder perfekt, og som man holder af at kigge på, og lytte til, så gå efter Bose Soundlink Mobile.

Det eneste minus er prisen, som vejledende ligger omkring 2.400 kroner. Men da denne enhed kun benytter standardforbindelser som Bluetooth og kabel, så er der også højtaler til LANG tid – uanset hvilken mobil du har.

Dertil kommer dens indbyggede batteri, der gør det muligt at spille musik i op til otte timer på én opladning.

Jeg kan ikke andet end at konstatere, at Bose Soundlink Mobile fortjener seks ud af seks stjerner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

DJ 07-12-2011 12:11:18

Måske skulle man samligne den med Harman/Kardon iPhone/iPod-Dockingstation "Go + Play Micro"
Den koster nemlig også 2400kr.
Og det er også en Fed Lyd!

0 0
Philip 06-12-2011 11:20:30

Personligt synes jeg det er en meget sjusket anmeldelse, du konkluderer bare at lyden er god i højtaleren, du beskriver ikke på nogen måde hvordan den er. Derudover er det da også en meget unfair sammenligning at sammenligne et produkt til 800,- og så et til 2400,-. Hvordan kan du i konklusion påstå at lyden er perfekt, det får det til at lyde som om Bose har brudt naturloven og fået virkelig god bas ud af et så kompakt design.

Man kan jo ikke bare give 6 og af 6 stjerner, som du vælger at gøre uden at forklare hvorfor, og overveje alternativerne i markedet, fx B&W zeppelin der er i ca. samme prisleje men giver en lyd som jeg garanterer overgår den i Bose.

0 0
Ken 11-12-2011 23:50:33

Nu skriver han jo at han har testet rigtigt mange mobil højtalere, så han ved vel hvad han snakker om!
Hvordan kan du garantere at B&W Zeppelin overgår denne Bose? Har du selv hørt Bose højtaleren, eller er det bare fordi du ejer en Zeppelin?

0 0
Philip 12-12-2011 01:20:49

Bare fordi han har testet en del betyder ikke nødvendigvis at han ved hvad han taler om. Det største problem med denne test er jo, at han slet ikke forklare noget særlig om produktet ud over designet, og stadig kommer frem til en konklusion at dette produkt må være det bedste, fordi den lyder bedre end hans førhenværende favorit til 1/4 af prisen. Er noget det bedste må han forklare hvorfor.

Jeg ejer ingen af produkterne men har rigelig erfaringer inden for lyd til at lave den konklusion, jeg baserer dog ikke dette ud for noget da jeg har masser af erfaring med B&W Zeppelin og generel Bose lyd. Størrelsen er også svar nok.

0 0
05-12-2011 22:02:01

Så vil jeg foreslå et sæt B&W 800D højttalere med dertilhørende forstærker.

Pointen er at når prisen er et problem men ikke trækker ned i forhold til netop en topkarakter, så er der jo ingen grænser hvor hvilket udstyr der kan få topkarakter.

Bare for at gentage mig selv, jeg fatter ikke jeres måde at give karakter på

0 0
Rune M. 05-12-2011 20:39:52

Vi har solgt Soundlink'en her i godt en måneds tid der hvor jeg arbejder, vi bruger den til at spille musik-afdelingen op. Den spiller fantastisk og fanger straks folks opmærksomhed.

Super super fed måde at afspille sin mobil-musik.

0 0

Om brug af cookies