Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Fishing Kings - brug telefonen som fiskestang (spiltest)

Fishing Kings - brug telefonen som fiskestang (spiltest)

TEST: Gider du ikke al ventetiden, der er på almindelige fisketure og al den friske luft, så er her en løsning, hvis du alligevel gerne vil kaste snøren i vandet.

Normalt når man er ude at fiske, så betyder det som regel meget ventetid inden der sker noget. Sådan er det ikke med det nye spil, Fishing Kings fra Gameloft.

Der er masser af fisk i vandet, og det er faktisk vigtigere for dig at få den rigtige madding på krogen, end at frygte om du fanger noget.

Du skal fange bestemte fisk, for at gå videre i levels.

Grafikken er i top

Rent grafisk er spillet en oplevelse i sig selv både med omgivelserne, men også af selve fiskene.

Selv små detaljer er gengivet, og der omkring 30 forskellige fiskearter lige fra små ørreder til den store marlin.

Ikke alene er både animationen rigtig god - men vand og en masse andre effekter er rigtigt godt gengivet. Destinationerne er også rigtigt flotte og ser rimeligt realistiske ud.

Fisketuren

Spillet spillet starter med, at du vælger, hvilken "fisker" du vil være - der er tre forskellige "fiskere" at vælge imellem. Derefter vælger du, hvor du vil fiske henne. Jo længere du kommer, jo flere destinationer kan du fiske fra.

Jo mere man fisker - og des mere man har indtjent af penge, bliver det også muligt at købe madding, liner, hjul og fiskestænger.

Når du har valgt destination - ser du fiskere stå i båden, og derefter er du klar til at kaste linen ud. Når du har kastet den ud, vil du derefter se de forskellige fisk, der svømmer i det pågældende område.

For at få informationer om fiskene, og hvilke lokkemidler du skal bruge til netop den art, kan du klikke på fisken.

Du kan blive kastet ud i "kampe" med fiskene, hvor der skal arbejdes lidt for at få byttet trukket i land. Når fiskene er kommet op på bådens dæk, vil den blive målt og vejet.

Enten imellem fisketurene eller bagefter kan du se alle informationer i dagbogen. Der vil stå, hvor mange fisk du har fanget, hvad der var den største, den mindste osv. Denne information kan du selvfølgelig få online, så man kan sammenligne andre spillere imod.

Konklusion

Foruden den flotte grafik kan spillet på en eller anden måde virkelig blive vanedannende, da man føler, man skal fange ALLE fiskene.

Ellers kan man jo selvfølgelig sige, at det ikke er et spil med de store "brag", men det er bestemt et spil, der får en "fanget", når først fisketuren er begyndt.

Det er også super smart, at man kan konkurrere med andre online, hvilket gør konkurrencegénet også bliver udfordret i dette ellers stille og rolige spil.

Spillet holder bestemt, og ender på 6 stjerner ud af 6 stjerner, da man får mere, end man egentlig kan forvente for pengene. 

Spillet er rigtig billigt, og koster til iPhone kun seks kroner.

Video-reklame for spillet

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies