Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Først i Danmark: LG KC910 Renoir - det første indtryk

Først i Danmark: LG KC910 Renoir - det første indtryk

Nu rykker det! Hele otte megapixels, og så kan LG Renoir endda meget mere.

Bemærk: Disse førstehåndsindtryk er skrevet udfra en testversion af produktet med endnu ufærdig software. Derfor skal bedømmelserne tages med et vist forbehold.
-------------

Nu skal man passe på med, at glemme betydelig ting, når der pludselig ligger et mobilkamera med otte megapixels foran en. Hold da op... Otte megapixels - så begynder det at ligne noget.

Og vi kan lige så godt lægge ud med kameraet. Kvaliteten ser ud til at være i super kvalitet. Og det er ikke kun antallet af pixels, KC910 Renoir har også en flot autofokus, indstillinger af makro, landskab, rødøje, ISO, hvidbalance, farver og meget mere.

Man kan kompensere for manglende baggrundslys, vælge præcist hvor autofokus skal lægges (ved at trykke på touch-skærmen) og meget mere. Nu kan man tale om et rigtigt digitalkamera i en mobiltelefon.

Farveskærmen ser også ud til at være i topkvalitet, men som viewfinder kan den blive en lille smule grynet. Til gengæld følger den med, uden overhovedet at hakke.

Med microSD-hukommelseskort på op til 8 GB er der også masser af plads til billeder, film osv.

Kameraets linse er beskyttet bag en klap. Xenon-blitzen er dog frit tilgængelig.

Brugeroplevelsen

Et succeskriterie for efterårets topmodeller bliver brugeroplevelsen, og her vil LG få hård konkurrence fra HTC, Sony Ericsson, Samsung og mange flere. Men Renoir klarer sig faktisk imponerende godt.

Frontskærmen er rigtig fed, og kan personliggøres og opsættes ned til mindste detalje. En kombination af, at man kan scrolle i hovedskærmen, selv vælge widgets, samt have masser af genveje gør, at Renoir indtil videre får prisen for fedeste hovedskærm. Godt klaret, LG.

Menuen er samtidig innovativ, idet at LG har turde at opbygge den mere specifikt. Det vil sige, at først har man hovedmenuen, hvor man bagefter får adgang til fire undermenuer. Opbygningen virker logisk, hurtig og intuitiv. Thumps up til LG igen!

Skærmen vibrerer når man trykker på den, ligesom vi har set det på Samsung F480 Touchwiz - og det virker fornemt. On-screen-tastaturet virker nemt, men er ikke helt i top. Man skal ramme præcist ellers opfatter skærmen det ikke, og når tasterne samtidig er meget små, kan det være lidt besværligt.

Desværre følger designet ikke helt med funktionerne. Renoir virker solid, men man får stadig følelsen af plastik. Selve udseendet er fedt, men når man står med den i hånden forsvinder lidt af glansen.

Det kunne dog nemt være en smagssag, og det skal heller ikke ses som udslagsgivende. Man kan sagtens mærke, at man har en topmodel mellem fingerne.

Konklusion

Til trods for at mobilen stadig ikke er helt færdigudviklet, virker LG KC910 Renoir som en rigtig fed mobiltelefon.¨

Digitalkameraet vil være cremen af cremen, og en fremragende brugeroplevelse følger bagefter.

Redaktionen glæder sig til, at teste den færdigudviklede KC910 Renoir, og forbrugerne skal helt sikkert også glæde sig til en fed mobiltelefon.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

fornavn 26-09-2008 12:19:10

Hey Mathias Maimann,

som overskriften nok afslører så har jeg et par spørgsmål Ang produkten.

1. hvor meget hukommelse har den indbygget ? og hvor meget hukommelse er der i den Memory card man får meget Mobilen?

2. der står på en del hjemmesider at den ikke har FM-radio. men man ka jo se på de billeder der er med den at der står en genvej til FM-radio, er det fordi de andre hjemmesider er nogle blinde idioter eller er det en anden slags radio den har ?

3. hvordan vil du samligne den med samsungs Omnia? for jeg er i tvivl om hvilken en jeg skal tage, pga samsung har jo 8/16gb, man kan juster lysfølsomheden, hastigheden på musen, hvornår skærmen ska rotere (forstået på den måde om den skal rotere lige så snart den er lidt skæv eller om den først skal når den er vandrat) også min fav. at når tlf ringer så vender man den om også er den helt lydløs.

kan LG ca de samme ting ? for ku vær nice at få en slags samligning? for de begge to er MEGA lækker tlf'er

På forhånd tak.

0 0

Om brug af cookies