Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Genial lavpris-printer spiller sammen med mobilen (produkttest)

Genial lavpris-printer spiller sammen med mobilen (produkttest)

TEST: Brother DCP-J515W er en lavpris-printer, der skriver fotos ud direkte fra mobilen, og giver dig mulighed for at scanne dokumenter direkte ind på mobilen.

Brother DCP-J515W
Brother DCP-J515W

Printere er som oftest et helvede for de fleste brugere. De er besværlige at sætte op, og når man endelig har brug for f.eks. at scanne, så virker det alligevel aldrig!

Okay. Fordomme er der nok af. Men det er nok fordi, at mit forhold til printere generelt er belastet.

Brother har sendt os printeren DCP-J515W, der til en vejledende udsalgspris koster under en tusse, lover både printer, scanner og fotoprinter i samme kasse.

Desuden kan en Brother-app (til Android og iPhone) printe fotos ud, trådløst, fra mobilen. Samt gøre det muligt at scanne f.eks. dokumenter direkte ind på mobilen, fremfor computeren.

Men virker det?

Print, scan osv... Det kører bare!

På redaktionen installerede vi printeren på tre computere - og det virkede i første forsøg. Endda trådløst. Imponerede!

Selv når man skal scanne virker det forrygende. Printeren spørger selv, hvilken computer man vil scanne til. Og lidt fiflen i softwaren på computeren gør det endda muligt, at lave PDF-filer ud fra scannede dokumenter.

Derimod er det ikke så smart, at udprintning af fotos på fotopapir kræver, at man fysisk skifter papirbakken på selve printeren. Det er rigtig synd, at der ikke bare kan printes fotos. Jeg tror det måske betyder, at man ikke får printet så mange fotos, som man egentlig kunne have haft lyst til.

I øvrigt er både almindelige udskrifter og fotoprint ganske pæne, særligt i forhold til printerens pris.

Mobilprint og scan

Med en Android-mobil eller iPhone er det muligt at printe fotos ud, direkte fra mobilen uden brug af kabler osv. Det eneste det kræver er gratisprogrammet iPrint&Scan, og at printeren og telefonen er på det samme trådløse netværk.

Det er faktisk rigtigt smart og virker! Men fleksibiliteten forsvinder en smule, når det kræver en fysisk handling, at skifte til fotobakken.

Scannerdelen virker ligeledes godt. Hvis man har brug for at scanne og maile et dokument, kan det scannes TIL mobilen - og derfra sendes videre. Super genialt, da man så ikke behøver starte computeren op for lige hurtigt at sende noget videre.

Konklusion: Value for money!

Brother har med DCP-J515W begået et virkeligt lækkert produkt, der endda er forholdsvist pænt designet (for en printer at være).

På grund af prisen bærer vi over med, at scanner-låget, papirbakker m.v. er lavet ud af det tyndeste plastik man kan forestille sig.

Denne multifunktionsprinter har så mange andre gode sider, som f.eks. lavt energi- og blækforbrug, fire selvstændige blækpatroner, hurtige udskrifter og ikke mindst et lavt støjniveau.

Jeg er imponeret over, hvad man kan få for en SÅ billig pris. DCP-J515W er i øvrigt set på nettet til omkring 750 kroner. Vildt!

Let installation, hurtige og pæne udskrifter, let brug, scan til flere computere - og ikke mindst, integration med smartphonen - til dén pris udløser naturligvis topkarakteren seks ud af seks stjerner.

Godt gået! Jeg tvivler på, at det kan gøres meget bedre.

Eksternt link:
- Producentens beskrivelse af produktet

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Leif Nowak 10-12-2010 14:19:33

Har en brother DCP-375CW der virker det også fint på så mon det ikke virker på alle netværksprinter

0 0
Bepper 09-12-2010 22:43:09

- MEN...
Jeg bruger også min telefon som tandbørste, og som oppustelig redningsbåd, hvis jeg har brugt mobilen som shot-glas, og fået lidt for meget en aften.
Slå den!

0 0
Bepper 09-12-2010 22:46:25

Næh du - den dag man kan bruge mobilen til at sende en sms der giver modtageren stød, og samtidig aftapper modtagerens mobiltelefon for strøm - Den dag, glæder jeg mig til!

0 0
Mozz 09-12-2010 15:28:57

Jeg har lige købt en HP printer, og prisen på den er også ca 1000,-. Den kan nøjagtigt det samme som Brother printeren, bortset fra at der både er skuffe til photo og alm. papir. Jeg kan også printe fra min iphone, og kan anbefale appén eprint. Og ja den er også trådløs. :-)

0 0

Om brug af cookies