Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Giv mobilen smykker på

Giv mobilen smykker på

Har du en mobiltelefon af ældre dato, som kunne trænge til en lille ansigtsløftning? Eller hører du bare til de mennesker, som kan lide, at dine ting – heriblandt også din mobil – skiller sig ud fra mængden? Så kunne et mobilsmykke være løsningen.

Efterhånden er der ingen grænser for, hvilke accessories man kan erhverve sig til mobilen. Mobilsiden.dk har i tidernes løb blandt andet kunne berette om mobilhandsker, mobilbælter og andet mere eller mindre brugbart mobiltilbehør.

Nu er det mobilsmykker, som er på dagsordenen. Ligesom alt det andet fås de i alle mulige former og afskygninger i mere eller mindre god kvalitet. Mobilsiden.dk har testet nogle rigtig fine af slagsen, som både designmæssigt og kvalitetsmæssigt ligger i den gode ende af skalaen.

Selv har jeg valgt at teste mobilsmykkerne på min gamle sag af en Nokia 8310, som smykkerne efter min mening har formået at give et pift i den rigtige retning.
Selv har jeg valgt at teste mobilsmykkerne på min gamle sag af en Nokia 8310, som smykkerne efter min mening har formået at give et pift i den rigtige retning.

Moderne kvalitetssmykker sælges online

Mobilsmykkerne, som alle er fremstillet i ægte sølv prydet med ægte perler med stene, kommer fra smykkebutikken Jonsén, som til dagligt er beliggende i Birkerød men som nu også er gået online med sine mobilsmykker på www.jonsen.dk.

På sin hjemmeside karakteriserer ejeren smykkebutikken som værende en gammeldags, når det handler om kvalitet og håndværk. Det er også den oplevelse, Mobilsiden.dk har efter at have testet smykkerne. Høj kvalitet er kodeordet i den forbindelse.

Til gengæld kan smykkernes udseende langt fra karakteriseres som gammeldags. Det er nærmere ord som moderne, ungdommelig og chik på den fede Paris Hilton agtige måde, der slår mig, når jeg kigger på smykkerne.

I skrivende stund findes der otte varianter af mobilsmykkerne, som har forskellige designs og farver, så der skulle være noget for enhver smag, alt efter om man er til det enkelte eller det mere prangende look.

Fin holdbarhed

Da jeg første gang fik mobilsmykkerne i hånden, var min største bekymring selve holdbarheden, når smykkerne sidder på mobilen. I den forbindelse blev jeg positivt overrasket. I enden af hvert smykke sidder der en lille strop, som gør det nemt at sætte smykket fast på mobilen. Stroppen er lavet i et kraftigt stof-materiale, som sikrer, at mobilsmykket bliver siddende, hvor det skal.

Stroppen gør det samtidig nemt at tage smykket af og på. Det er en stor fordel, eftersom jeg nok ikke ville vælge at have smykket siddende på min mobiltelefon, hvis jeg skulle på overlevelsestur i skoven. Hertil er smykkerne naturligvis ikke egnede. Men til daglig brug og til en tur i byen er smykkerne et hit.

Selv har jeg valgt at teste mobilsmykkerne på min gamle sag af en Nokia 8310, som smykkerne efter min mening har formået at give et pift i den rigtige retning. Jeg har haft ét smykke hængende på min mobil i cirka 14 dage, mens jeg har haft telefonen med over alt. Jeg har transporteret den i min lomme, i rygsækken eller i håndtasken, og smykket har ikke taget skade af nogle af delene.

Rigtig fornuftig pris

Mobilsmykkerne kan købes på www.jonsen.dk til 129 kroner per styk. Her på Mobilsiden.dk finder vi prisen absolut rimelig i forhold til den kvalitet og de materialer, som smykkerne kommer i.

Desuden er det en pris, som alle kan være med på. Måske er der endda råd til at købe et nyt smykke til samlingen engang imellem, når man har brug for noget nyt og pænt at se på.

Konkurrence

Hvis man kunne tænke sig at blive den lykkelige ejer af et mobilsmykke, kan det betale sig at følge med på Mobilsiden.dk, som sætter to mobilsmykker doneret af Jonsén på højkant i en konkurrence.

Ved at besvare et nemt spørgsmål kan du blive den heldige vinder af et af de fine mobilsmykker.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies