Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   HBH-DS980 genialt trådløst headset til mobilen (produkttest)

HBH-DS980 genialt trådløst headset til mobilen (produkttest)

Kan du huske din irriterende mp3-afspiller med de lange ledninger og frustrerende høretelefoner. Sony Ericsson HBH-DS980 er et glimrende alternativ. Vi har kigget lidt nærmere på det.

Glem alt om det traditionelle Bluetooth-headset. Med Sony Ericsson HBH-DS980 er vi gået videre til næste skridt - et skridt der har taget os så meget længere.

Med DS980 får du nemlig et rigtig spændende produkt. I stedet for mp3-afspilleren, kan styreenheden hænge på din hals, og høretelefonerne går så derfra og til dine øre.

Da styreenheden er trådløs (Bluetooth, stereo red.), kan du samtidig have mobiltelefonen i lommen.

Sony Ericsson HBH-DS980
Sony Ericsson HBH-DS980

Designet - elegant og brugbart

Designet er værd at kigge på i to sekunder.

For udover at passe til Sony Ericssons egen Walkman-serie med sorte og orange farver, så får du en musikafspiller, som både er elegant og smagfuld, men også fed og sporty.

Designet passer perfekt til målgruppen, som er de aktive og idrætsudøvere. Idéen med at hænge det rundt om halsen er enkel, men genial, og selve enheden ser rigtig tiltrækkende ud.

Under træning eller noget lignende er det nemt og bekvemt, at skifte numre eller for den sags skyld modtage opkald. Med displayet kan man se opkaldsnummer og diverse andre detaljer, og dette fungerer også perfekt.

Hvis man skal bruge ét ord om designet må det være topkvalitet. Der er intet at sætte en finger på, og funktionaliteten er samtidig i top.

Kvalitet hele vejen igennem, meeen...

Styreenheden vejer næsten ingen ting - faktisk kun 27 gram, og det føles godt at holde om den. Intet ryster, og da det meste af ledningen er snor, virker det som om DS980 kan tåle lidt af det hele.

Høretelefonerne er det mest geniale ved hele produktet. De er små og passer perfekt til øret (in-ear). De sidder fast og falder ikke ud. Og det mest imponerende - du hører intet andet end hvad der kommer ud af dem.

Selv ved halv volume kan du ikke høre en normal samtale, og ved fuld volume kan du glemme alle dine omgivelser og fokusere på din træning.

Lydkvaliteten er god, men der er et lille savn. Når nu DS980 er lavet til sportsudøvere og musik passende til idræt normalt er tempofyldt og fyldt med energi, så mangler der nogle kraftigere bas- og dybe toner.

Et lille, men betydeligt savn.

Konklusion

Sony Ericsson HBH-DS980 er helt sikkert pengene værd. Idéen bag er genial, styreenheden er lækker og elegant, holdbarheden er i top, samt et kæmpe thumps up til høretelefonernes design.

Sony Ericsson har leveret et kvalitetsprodukt, som passer perfekt til målgruppen.

Til gengæld er der en betydningsfuld mangel, og det er musikkvaliteten. Ingen tvivl om at den er god, men der mangler de dybe toner.

En idé ville være, at have tilføjet lidt software til produktet, hvor man manuelt kunne indstille diskant, bas og så videre.

Giv DS980 en chance og der er en stor chance for afhængighed. Hvis du mangler noget til løbeturen, kan du i hvert fald godt smide mp3-afspilleren ud.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies