Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Headset: Plantronics Discovery 925 (produkttest)

Headset: Plantronics Discovery 925 (produkttest)

Lækkert design, god lyd - men ikke perfekt komfort.

Discovery 925 har stilfuldt design, med en vægt på kun otte gram, som gør headsettet fra Plantronics til et interessant møde. I forhold til mange andre headsets, er det lækkert ikke, at have en stor klods omkring øret.

Opkaldene besvares let ved tryk på den store knap.

Lydstyrken justeres automatisk i forhold til omgivelserne. Derfor er det ikke let, at tvinge Discovery 925 til, at skrue enten op eller ned. I dagligdagen opleves det irriterende.

Producenten lover støjreduktion via AudioIQ-teknikken, hvilket også tildels virker fornuftigt. I et kontormiljø opleves lyden hos modtageren tydeligt, men en smule spinkel. Ved kraftig støj, f.eks. kørsel i en ældre varevogn, er det derimod meget vanskeligt for både afsender og modtager, at høre hinanden.

Komforten i headsettet er rimelig - men set langt bedre. Silokone dutterne til øret kommer med i salgsæsken i tre forskellige størrelser - alligevel formår man aldrig, at opnå en perfekt komfort.

Plantronics Discovery 925 er lækker og stilfuld, men prisen på 895 kroner er, i forhold til den generelle oplevelse, for høj.

Konklusion: Velfungerende til kontorbrug, men prissat forkert.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ib Lorenzen 02-08-2009 07:42:59

Headsettet er godt nok og virker fint, men de silokone dutter er ikke så gode.
Efter at have headsettet på i et par timer, begynder dutterne at blive for løse, selve headsettet kan ikke holde sig i den stilling som den skal, den begynder at hænge nedad.
Så kan man da godt blive lidt harm over det til den pris.

M.V.H. Ib Lorenzen.

0 0

Om brug af cookies