Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Herreur MBW-150 med Bluetooth (produkttest)

Herreur MBW-150 med Bluetooth (produkttest)

Med Sony Ericsson Bluetooth Watch MBW-150 Classic Edition, er der styr på klokken og mobilen. Men næsten 2000 kroner, er mange penge for denne design-gadget.

Sony Ericsson MBW-150 er et flot herreur til gadget/teknik-freaken, som bare MÅ have noget specielt.

Uret er analog (med visere). På selve urskiven er placeret et lille display, som viser informationer fra mobiltelefonen samt klokke og dato.

Tykkelsen på MBW-150 er 1,2 cm (cirka), hvilket ikke gør det specielt smart. Kombinationen af urets bagside og læderrem giver en kedelig komfort. Det bliver aldrig rigtig behageligt, at have det på, og det selvom vægten kun er 78 gram.

Idéen med et Bluetooth watch er egentlig ret god. Telefonen kan ligge i lommen. Når den ringer, vises i displayet hvem der ringer - eller at der er kommet en besked. Bruges et Bluetooth headset i kombination med uret, kan opkald endda besvares. Ved møder, er det således også let, på en diskret måde at tjekke, hvem der måtte ringe. Musikafspilleren i mobilen styres ligeledes via uret.

De første dage jeg havde uret, brugte jeg det meget. Men det skal ærligt siges, at det hurtigt blev lagt på hylden. Funktionerne virker rigtig fint, men urets design gør, at det bliver generende.

Prisen for uret ligger omkring 2000 kroner, hvilket jeg synes er alt for dyrt, set i forhold oplevelsen i det daglige.

MBW-150 er testet sammen med W580i og W910i, men fungerer med de fleste Sony Ericsson modeller. På Sony Ericssons hjemmeside kan du under tilbehør læse mere.

Læs også: Vi tester Bluetooth-ur til mobilen (dec 2006)

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

ztyle 15-04-2009 09:31:54

Så blev jeg ejer af sådanne et music fætter til 1200, og det virker perfekt sammen med min G900, så er jeg bare spændt på hvor læge batteriet holder før det skal lades op igen, været aktivt i 18½ time indtil videre, og batteri indikatoren er stadig på max.

0 0

Om brug af cookies