Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   HTC Advantage X7500: Tre grunde til du ikke skal vælge den

HTC Advantage X7500: Tre grunde til du ikke skal vælge den

Mobilsiden.dk har prøvet HTC's Advantage X7500, og det ser ikke godt ud. Her er tre rigtig gode grunde til du ikke skal vælge den.

Der er en grund til, at HTC X7500 har "Advantage" i sit navn. X7500 er nemlig noget af det mest avancerede, som man kan få på markedet. En kæmpe touchscreen, digitalkamera, trådløst netværk, Windows Mobile og meget mere - listen er uendelig.

Men en ting er funktionerne, designet er noget helt andet. Og her har HTC ikke været heldige. Ja, de har faktisk været så uheldige, at telefonen slet ikke er anbefalelsesværdig. Her er tre gode grunde til, at du ikke skal vælge HTC X7500, som din næste mobil/computer.

Magnetisme (Part I)

En stor del af X7500's koncept, er magnetismen i telefonen. Det store QWERTY-tastatur bliver nemlig udelukkende forbundet til telefonen via en magnet. Hvorvidt det er i "lukket" tilstand, hvor tastaturet dækker hele skærmen eller "åben" tilstand, når man vil bruge telefonen og tastaturet, så er man nemlig afhængig af magnetten.

Et godt spørgsmål er om magnetten vil kunne holde sig stærk nok gennem daglig brug. Men det upraktiske ved magnetten, er et større problem.

Umiddelbart virkede konceptet nemlig, som en rigtig fed idé. Det virkede fornuftigt, og en god måde at inkludere et tastatur med telefonen. Men da dagligdagen begyndte, gik det helt galt.

X7500 passer fint i en jakkelomme - både ydre og inder. Men når telefonen skal tages op af lommen, bliver magnetten pludselig et problem. For den er alligevel ikke stærk nok.

Problemet er, at man nemt kun får fat i den ene halvdel af telefonen, og pludselig ryger den anden halvdel af. Det resulterede i, at både tastatur og telefon blev tabt flere gange, og det kan være en ret så stor hjertestopper, når 6.000 kroner rammer en asfaltvej.

Magnetisme (Part II)

Men ovenstående problem, er ikke det eneste der opstår på grund af magnet-konceptet. Magnetten skaber nemlig flere problemer i jakkelommen.

Glem alt om, at have nøgler, kreditkortholder eller andre metalgenstande i jakkelommen samtidig med X7500. For det kan godt være magnetten ikke er stærk nok til telefonen, men den er stærk nok til nøgler og lignende genstande.

Hvis du er så heldig, at du ikke taber tastaturet eller telefonen, kan du være sikker på, at magnetten har hevet dine nøgler med op af lommen, og tabt dem på vejen. Det sker overraskende tit, og når det sker for tredje gang på én dag, bliver man meget hurtigt træt af sin mobiltelefon.

Besværlige opkald

Selvom X7500 kan rigtig meget, er den stadig en mobiltelefon. Det vil sige, at den skal kunne lave og modtage opkald. Men med X7500, er det alt for besværligt!

En mulighed, når man skal lave opkald, er at benytte det medfølgende headset. Egentlig det bedste alternativ, men det nytter bare ikke noget, at have alle de ledninger i jakkelommen, når X7500 allerede fyldet det meste.

Ellers kan du holde den op til øret, som en almindelig telefon. Men udover, at det ser fuldstændig åndssvagt ud, så betyder det også, at alle kan høre, hvad der bliver sagt, både af dig og personen i den anden ende. Samtidig kanmodtageren af opkaldet slet ikke kan høre, hvad du siger.

En god mulighed er et Bluetooth-headset, så hvis man ikke er vant til sådan et, er det på tide, hvis man overvejer X7500.

Konklusion

Det er ikke vær, at lave en omfattende anmeldelse af HTX X7500 Advantage. De tre ovennævnte grunde er mere end nok til, at droppe X7500 med det samme. Konceptet holder ikke.

Godt forsøg af HTC på, at give smartphonen flere funktioner og ligheder med computeren, men det har slået fejl. X7500 kan ikke anbefales.


HTC Advantage X7500 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

jonathan 24-04-2008 12:13:50

er det en god gps jeg kender nemlig en som har fortalt at den der følger med er en demo gps:-(

ps . er der word og exel fra office pakken når man køber den og koster det penge at få windows mobile 0,6 istedet for 0,5 som jo følger med

0 0
David 15-04-2008 09:56:38

OK, efter og have læst ovenstående "3 Gode grunde til ikke og vælge X7500" blev jeg enig med mig selv om jeg lige måtte skrive et par linier om dette YDERST FREMRAGENDE PRODUKT FRA HTC.
Jeg tilslutter mig Dennis udtalelse om de fuldstændigt tåbelige argumenter for ikke at købe en htc advantage. Citat: 'At man er så motorisk spasser i sine fingre, at man render og taber den, er vel lig med at problemmet tilhøre alle andre pocket pcer / mobiler for en.
Så jeg kan kun klart anbefale den.'
THUMBS UP HTC :)

0 0
Dennis 29-02-2008 15:37:00

jeg ejer en htc Advantage X7500. Jeg har overhovedet ikke de problemmer som nævnes her. Det skal også lige siges at jeg ikke bruger den som mobil tlf da den er alt for stor til det. Men den er god at have med i bilen som navigator eller skal på nettet på farten eller man har brug for at læse/skrive dokumenter. jeg bruger den tit på uni når jeg skal fremlægge noget powerpoint på projectoren. Der ud over er den en fortræffelig multimedie maskine den er så nice at se film på og der er en god lyd. Hvis jeg laver opkald fra den, virker det perfekt man skal bare huske at slå auto microfon styrke fra.
Så jeg synes det er nogle fuldstændige tåbelige argumenter, for ikke at købe en htc Advantage. At man er så motorisk spasser i sine fingre, at man render og taber den, er vel lig med at problemmet tilhøre alle andre pocket pcer / mobiler for en.
Så jeg kan kun klart anbefale den.

0 0
24-02-2008 21:41:44

Jeg er helt enig i, at X7500 er et produkt, som man bør undgå og bestemt ikke kun på grund af den magnetiske tastaturlås.

Jeg har selv haft "fornøjelsen" af at bruge en X7500 og god batteritid er bestemt heller ikke noget den kan prale af og tastaturet er ganske enkelt for dårligt til, at det kan bruges til at skrive med i et bare rimeligt tempo.

/Leif | http://www.leifcarlsen.dk/

0 0

Om brug af cookies