Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   HTC Media Link HD - brug mobilen på TV (produkttest)

HTC Media Link HD - brug mobilen på TV (produkttest)

TEST: Media Link HD er en fremragende forlængelse af HTCs smartphones for multimedie-entusiaster. Medialink giver stor skærm på alt.

HTC Media Link HD.
HTC Media Link HD.

Det har alle dage været noget bøvl, hvis fotos fra smartphonens galleri skal vises på en stor skærm for familien. Endnu værre, hvis der har været tale om videoklips. Men disse problemer forsvinder, hvis HTC Media Link installeres.

Den lille boks på kun 84.0 x 52.0 x 12.2 mm kan sættes bag på TV’et ved at benytte den medfølgende holder. Efter montering af HDMI-kabel og strøm er du køreklar.

Media Link HD kommunikerer med telefonen via husets trådløse netværk, og den er helt utrolig let at sætte op, så selv brugere uden kæmpestor teknisk viden kan være med.

Jeg var helt forbløffet over hvor let det var, da sådanne løsninger normalt kræver krumspring og tricks.

Det hele på skærmen

Med HTC Media Link HD kan du få hele telefonens brugerinterface, inklusive menuer, op på den store skærm. Et svirp med tre fingre på mobilskærmen, aktiverer overførselen af indholdet fra smartphonen, til den store skærm.

Det er temmelig vildt, at se interfacet blæst så stort op. Endnu vildere er det, når det hele følger med, når man bevæger sig rundt i de forskellige dele af produktet.

Programmer, såvel som websites og ikke mindst spil, kan hentes op i fuld skærm. Det er lidt cool, at sidde med Songpop, YouTube videoer og Subway Surfers – mens man blot læner sig tilbage i sofaen, helt fri af ledninger.

Se video mens du gør andre ting

Hardwaren i telefonen (jeg har testet med HTC One X og One X+) er så kraftig, at der kan afspilles videoer fra YouTube, lokale videofiler, eller tjenesten HTC Watch, mens telefonen benytte til andre ting.

Så mens du har videoindhold kørerende på fladskærmen, kan du surfe på nettet eller tjekke mails på smartphone-skærmen, uden at forstyrre det der sker på den store skærm.

Jeg kan ikke undgå at blive imponeret over, hvor meget regnekraft, der efterhånden sidder i vores smartphones.

Netflix kører også, men her er billedet på TV'et et spejl af det du ser på telefonen, og umiddelbart virker det, men billedet når ikke ud til kanten.

Konklusion: Must have for mange

Media Link HD er fedt, hvis du har en HTC-smartphone. Andre smartphones, som f.eks. Samsung Galaxy S III og Note II virker også, men kun til overførsel af fotos- og videoklip.

Det er et stykke tilbehør du kun skal købe, hvis du har behovet for det, da det ellers hurtigt kan ende i glemslen.

HTC Media Link HD gør hvad den skal, og er tilmeld let at sætte op, og ikke mindst, betjene i hverdagen.

Det største problem er prisen! 699 kroner på HTCs officielle tilbehørsshop, synes jeg er i overkanten, specielt set i lyset af, at det kræver en HTC-smartphone, for virkelig at leve.

Når det så er sagt, så er HTC Medialink HD (DG H200) utroligt velfungerede. Så seks ud af seks stjerner er fortjent.

Video: HTCs film om Media Link HD

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies