Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   HTC One (M8) anmeldelse: Velkommen til første klasse [MOBILTEST]

HTC One (M8) anmeldelse: Velkommen til første klasse [MOBILTEST]

Den nyeste kreation fra HTC sammensmelter luksus og anvendelighed i en forrygende buket.

Taiwanesiske HTC skal vende skuden. Sidste årsregnskab bankede HTC tilbage til 2009-niveau, svarende til stenalderen i smartphonebranchen - lidt af et paradoks, for sidste års HTC flagskib var deres mest solgte telefon nogensinde. 6,4 millioner ettere fik HTC solgt i 2013, imponerende i sig selv - men det blegner i forhold til de 62,9 millioner iPhone 5s og 43,3 millioner Galaxy S4’ere som røg over disken i samme periode.

Men kvantitet og kvalitet følges som bekendt ikke altid ad. HTC One vakte eksempelvis udelt begejstring hos anmelderne, høstede topkarakter her, der og i mobilsiden.dks egen stortest. Men den helt store kommercielle succes udeblev.

Læs også: HTC One Dual SIM - skræddersyet til businessklassen

Sidste års opskrift virkede ellers fornuftig. HTC sammensmeltede smukt design, god ydelse og spændende software ind i et metalkabinet, der vakte glæden frem ved hver berøring - men det var åbenbart ikke nok.

HTC er altså tvunget til at overgå sig selv i deres nye inkarnation af One serien: HTC One (M8)

Den eneste større plastflade på One M8 er i toppen hvor on/off knappen og den infrarøde fjernbetjening gemmer sig.
Den eneste større plastflade på One M8 er i toppen hvor on/off knappen og den infrarøde fjernbetjening gemmer sig.

Ualmindelig velstøbt

Det hviler altså et stort pres på HTC’s nye darling. Men allerede første gang One M8 rammer håndfladen forstummer tvivlen og vokser begejstringen – HTC’s nye kreation er noget særligt som kan klare opgaven.

Læs også: HTC One M8 - Aldrig har elektronik været pakket så fint ind [FØRSTE KIG]

Uanset hvordan man tager fat om krabaten er det enten hærdet Gorilla Glas 3 eller spundet aluminium som hilser hånden. Ved præsentationen i London sidste uge pointerede HTC da også hvordan hele 90% af telefonens bagcover er svøbt ind i letvægtsmetal.

Aluminium kan bearbejdes på mange måder, HTC har derfor testet 130 forskellige poleringsolier og sandblæsninger for at opnå den helt rette finish på bagsiden. HTC har samtidigt leget med tekstur og former, hvor den afrundede bagside forenet med en lidt mere ru tekstur på kanterne, sikrer et godt greb.

Samlingerne er uden antydninger af gab mellem metal og plastik
Samlingerne er uden antydninger af gab mellem metal og plastik

Der er desuden ikke sparet på de ædle materialer, hele bagsiden består af 27 gram aluminium, og det resulterer i en telefon der er så solid at det er umuligt hverken at vride eller bøje – det føles som at holde en blok poleret rå-aluminium. Køkkenvægten viser derfor også 160 gram, omtrent 10% mere end de plastikbelagte konkurrenter fra Samsung og LG.

Det industrielle design er altså ulig noget vi hidtil har set. Her er det kun Apples iPhone 5S som træder frem som eneste seriøse rival. Men hvor M8 oser af robusthed, virker iPhone 5S lidt mere sart.

Det er dog ikke omkostningsfrit at skære en telefon ud i metal, for telefon- og datasignaler kan ikke penetrere det polerede aluminium. Derfor er HTC m8 belagt med plastikrender som fungerer som åndehul til antenner og indgang til nano-SIM og microSD-kort.

Flere fremskridt og nogle små skridt tilbage.

En anden konsekvens af det solide design er, at HTC ikke kan prale af at være vandtæt som Sonys Z-serie eller Samsungs nyeste Galaxy S5. Der florerer nogle videoer, af HTC One m8 på nettet, som antyder, at den skulle kunne overleve en dykketur - men den er altså kun designet til at overholde IPX3-standarden, hvilket maksimalt svarer til fem minutters plaskeri under bruseren.

I forhold til forgængeren er materialevalget en tydelig forbedring, selvom HTC One i forvejen markerede sig på byggekvaliteten. Selve designet er dog ikke nær så ret og snorlige som hos forgængeren, kanter er nu afrundede og de få plastikelementer er ikke nær så velintegrerede i designet. Fordelen med de blødere kanter er dog et langt mere behageligt greb om vidunderet.

Lyd og billede bliver større – og bedre

Det næste man bemærker er den nye Ones velvoksne skærm og øgede dimensioner. Skærmen er vokset fra 4,7 til 5 tommer og den nye One er nu hele 14,6 cm høj. Dermed er den lidt mindre lommevenlig, men selve bredden har ikke ændret sig synderligt, den 70,6 mm bredde krop kan stadigt betjenes af de fleste med en hånd.

Den lidt større skærm udemærker sig også ved at forbedre sidste år ellers nærmeste perfekte skærm. Opløsningen er stadigt knivskarp Full-HD, men kontrasten og betragtningsvinkler er forbedrede. Største forbedring ligger dog i den automatiske lysstyrke som justerer lysstyrken og rammer det rette niveau med skræmmende præcision, både indendørs og udendørs.

Fremskridt finder man også i BoomSound – HTC’s frontvendte stereohøjtalere som nu leverer 25% højere volumen, og samtidig er blevet klarere og tydeligere. De nye højtalere er ganske enkelt de bedste man finder i telefonverdenen, og selv de fleste tablets må se sig slået her. Særligt anvendeligt er det eksempelvis under madlavningen - med telefonen tunet ind på yndlingskanalen eller favoritpodcasten kan den snildt overdøve emhætten og pastaen der koger over.

Alt i alt, så veksler forbedringerne i forhold til den tidligere HTC One (M8) mellem det positive og yderst begejstrende. Eneste anke er at den medfølgende lagerplads er krympet fra 32GB til 16GB, men muligheden for at tilføje op til 128GB ekstra lagerplads, via microSD, kan afhjælpe eventuel pladsmangel.

Usmart smartcover

HTC har også forsøgt at gøre tilbehøret til telefonen lidt smartere end de sædvanlige flip-covers. Det intelligente beskyttelse hedder HTC Dot View og virker som en smart kombination. Flappen adskiller sig fra almindelige covers ved at være præget af millimeter store huller, der lader 8-bit notifikationer skinne igennem ved et dobbeltprik, og ved at swype nedad kan man kommandere telefonen til at ringe op.

Det undrer at HTC ikke anvender læder eller andre adelige materialer til deres cover. Det bløde plast fungerer, men dækker det ellers så noble metalkabinet – ærgerligt. Rolex-uret skal ikke beskæmmes med en plastikrem, og en HTC One bør heller ikke beklædes med plastik, uanset hvor smart det måtte være.

Samtidig er fjederingen i Dot View lidt for ivrig efter at klappe sammen over fingre og tastatur. Folder man det bagud er det igen lidt for stift og hindrer det ellers sikre greb om telefonen.

Økonomisk formel 1 motor i maskinrummet

Løfter man motorhjelmen finder man også en gennemgående opdatering her. Telefonen er udstyret med den nyeste fire-kernede platform fra Qualcomm: Snapdragon 801 og 2GB RAM. Teknisk set er den meget lig med efterårets 800-serie som man kender fra Samsung Note 3, Sony Z1 og LG G2, men den nye serie udmærket sig ved at være ekstra mådeholden med strømforbruget.

Ydelsesmæssigt befinder de sig allesammen i samme topklasse, men ingeniørerne ved HTC har udført et godt stykke tuningsarbejde M8’eren. I praksis betyder det at man aldrig venter på HTC One M8. Tunge hjemmesider, multitasking, og 3D-spil, med grafikken skruet helt op, kører uden hakken eller tøven. Denne telefon føles som den hurtigste til dato.

Samtidig har HTC arbejdet grundigt med at minimere strømforbruget i sammenspillet med Googles seneste udgave af Android. Blandt andet er en særskilt, yderst strømbesparende processor tilføjet, for at styre de indbyggede sensorer. One M8 undgår derved at fyre op for de store strømslugende Snapdragon-cylindre til andet end krævende opgaver.

Det afspejles i driftstiden, som HTC lover er 40% bedre end hos forgængeren. For det meste holder den påstand vand. Ved almindeligt brug kunne forgængeren holde en dags tid før den tiggede om en USB-lader, i den nyeste inkarnation kan man snildt presse halvanden dags almindeligt brug.

Alskens batteribesparende funktioner kan dog ikke redde HTC One M8 under voldsom stress – i tunge 3D-spil lænses batteriet på omtrent 4 timer. En bedrift i sig selv, da den derved placerer sig i samme liga som maratonløbere som LG G2 og Samsung Galaxy Note 3, til trods for det mindre batteri på 2600 mAh.

Er der lange udsigter til næste USB-pitstop, kan man aktivere det HTC kalder ’Ekstrem Strømbesparelsestilstand’ – en minimalistisk interface hvor al smartphone funktionalitet deaktiveres. Kun simpel telefoni, kalender, mail og beskedfunktioner består.

Skærmen lysstyrke skrues desuden i bund og det er en skrabet oplevelse man møder - men det fungerer i overraskende høj grad, lader man telefonen står natten over mister man bare 2% af batteriet.

Når USB-laderen igen er tilgængelig, kan HTC’en lade op forholdsvis tjept - fra 5% til 85% på halvanden time. Bestemt godkendt.

På antennefronten er det 4G i cat4 og b/g/n wifi der leverer data til telefonen, dermed er HTC udstyret med det seneste nye inden for telekommunikation. Man kunne frygte at al den metal ville dæmpe antennesignalet, men HTC One M8 formår konsekvent at tilknytte sig det hurtigste netværk. Der har dog glimtvis været nogle få udfald under tale, men der var langt mellem episoderne.

Sanserne i fulde brug

HTC’s tilpasning af Android styresystemet, kaldet HTC Sense, er hos One M8 revideret til 6.0 versionen. Og den er, i sin seneste udgave, en fornøjelse at anvende. Styresystemet veksler mellem mørkegråt og hvidt i menuerne drysset med vellykkede gennemsigtige effekter og en smagfuld, svagt mættet, grøn farve i de aktive menu-elementer.

Det overordnede indtryk er utroligt vellykket, og HTC forstår tydeligvis den svære kunst at balancere mellem brugervenlig minimalisme og ekstrem brugertilpasning. Googles Nexus 5, som hidtil har ageret målestok inden for Android-økosystemet, må se sig slået her.

HTC har desuden krydret Android med en lille, men brugbar, softwarepakke. De sædvanlige kalender, e-mail og andre grundlæggende funktioner er alle til stede. Mest i øjenfaldende er dog Blinkfeed, en nyhedstjeneste som samler trådende fra nyhedstjenester, Facebook, Twitter, Instagram, mm. og omformulerer dem til en lang strøm af billeder med tilhørende tekst. Det ser flot ud og fungerer fejlfrit. Spørgsmålet er dog, hvorvidt ens brugertilpassede indhold er tjent ved, at blive mikset sammen i en pærevælling.

Zoé er en anden af HTC’s stærke hjemmedyrkede applikationer. I galleriet kan man udvælge billeder hvorefter Zoé sammenstykker dem til en delevenlig videosekvens med stemningsmusik og spændende filtre. Det er nemt og det giver overbevisende resultater.

HTC er selvfølgeligt også hoppet med på wearables-vognen, og taler sammen med Fitbit-applikationen for at levere selftracking til vægttab, motion eller bare almen nysgerrighed. HTC One M8 kan, i kraft af sin integrererede sensorer fungere præcis som et Fitbit-armbånd – det kræver dog at man altid slæber på sin One M8 for at få brugbare data.

De integrerede sensorer er også aktive når HTC One er i vågeblus, hvor en række simple bevægelser kan aktivere etteren. Et dobbeltprik på skærmen åbner låseskærmen, et swype til højre åbner Blinkfeed, et swype til venstre åbner home-skærmen og et swype nedad åbner op for stemmekommandoer. Simpelt og utroligt anvendeligt.

Aldrig blændende, altid brugbare fotos

Er der et område hvor HTC skiller vandende, er det på kamerafronten. HTC har nemlig holdt fast i at anvende deres kontroversielle ’Ultrapixels’, et marketing-udtryk, opfundet af HTC for få, men ekstra store og lysfølsomme pixels.

Billederne fra HTC One er derfor på magre 4 megapixels, ganske vist fire gode, veleksponerede og klare megapixels - men altså langt mindre end hos direkte konkurrenter, hvor 8, 13, 16 og endda 20 megapixels er at finde.

Læs også: Kameraduel - Samsung Galaxy S5 mod HTC One (M8)

HTC’s argument er at langt, langt størstedelen af vores telefonbilleder hverken bliver printet ud i plakatstørrelse, eller beskåret til ukendelighed. Dermed er det vigtigere at få kameraet til at yde godt i alle lysforhold – og så skal der færre pixels til.

De mindre billeder udemærker sig bestemt også under svære lysforhold, faktisk sætter HTC konkurrenterne eftertrykkeligt til vægs i aften og nattetimerne. Fotolys er sjældent nødvendigt her, og skal det i brug kan HTC One M8 justere fotolysets farve for at få så naturlige farver som muligt.

Selve kamerasoftwaren er, ligesom HTC Sense, en brilliant øvelse i vægtning af simpelthed og avancerede kreative funktioner. Der er ligetil for både begyndere og øvede at tilpasse kameraet så det arter sig og al betjening, lige fra fokusering til deling, lagring, og fotosekvenser foregår hurtigt og simpelt.

Ved siden af Ultrapixels-kameraet finder man endnu et kamera, og det giver HTC One helt nye fotografiske muligheder. HTC har døbt teknologien Ufocus og virker ved at tilføje 3D-data til billedet. Bevæbnet med disse kan man tilføje cremede, slørede baggrunde (eller forgrunde) til billedet – ligesom på et spejlreflekskamera. Resultatet er overbevisende og er en sjov effekt, men i visse tilfælde er bliver UFocus altså snydt og effekten ser unaturlig ud.

Hvor HTC har holdt igen med opløsningen på bagsiden, er de gået den modsatte vej med frontkameraet: her er hele 5 megapixels og en lysstærk f/2.0 optik. Selfies og videosamtaler med HTC One er i særklasse her.

Til videoentusiasterne er der ikke meget nyt. Videokvaliteten er nærmest uændret i forhold til sidste år, man finder samme robuste kvalitet i Full HD-optagelser og HDR-mikrofonen sikrer at lyden ikke forvrænger i støjfulde omgivelser.Men HTC, har i år, sparet den optiske billedstabilisering væk, et stort tab for videokvaliteten der nu ikke længere bliver korrigeret for koffeinrystende hænder. Samtidig må M8 se sig forbigået af konkurrenternes højopløsnings 4K-optagelser.

HTC M8 er stadigt en ener.

Sidste års model scorede topkarakter her på mobilsiden.dk, og i år er HTC’s nye ener meget tæt på at gøre kunsten efter. I 2013 levede HTC One på et pragtfuldt design, men ikke uden nogle få irritationsmomenter.

I år, er den nye etter, næsten fri for svagheder. HTC har formået at finpudse brugergrænsefladen til nye højder og alt virker gennemtænkt, velpoleret og smidigt: både nybegyndere og smartphone-aficionadoer vil føle sig hjemme her.

Det nye flagskib sætter samtidig en ny standard for byggekvalitet i en telefon og fremviser en ofte glemt kvalitet i high-end produkter i Android-verdenen – den skal føles luksuriøs.

Eneste ømme punkt finder man i kameradelen, hvorvidt HTC er krukkede eller geniale i deres tilgang må den enkelte vurdere. Faktum er dog, at man altid hiver brugbare billeder ud af HTC One M8 – på nær når de bliver rystede. Her er det eneste større kritikpunkt ved One M8, den manglende optiske billedstabilisering er et skridt tilbage i forhold til forrige generation, og den savnes.

Når det er sagt har HTC One M8 så mange dyder at jeg ikke kan få mig selv til at pille en stjerne fra topkarakteren. Et hurtigt greb på den kølige aluminiums overflade og HTC One er tilgivet.

HTC One M8 er stadigt en ener og får derfor igen topkarakteren, 6 ud af 6 stjerner.

HTC One M8 fås i sølv, grå eller guld. Find den bedste pris på HTC One M8 på mobilpriser.dk.

Fordele:
Eminent industriel design
Lang driftstid
Lynende hurtig
Poleret brugergrænseflade
Billedkvalitet i svagt lys
Fantastisk skærm og højtalere

Ulemper:
Billedkvalitet i dagslys
Ingen billedstabilisering
For stor til nogle hænder

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

rosa pedersen 26-06-2014 17:15:18

sådan som jeg læser det, lyder det som om i har misforstået noget omkring kameraet.
den har ikke 4 megapixels, men en enhed der hedder ultapixels som svarer til 24,1 megapixel

Læs om det her: http://www.trustedreviews.com/htc-one-m8_Mobile-Phone_review_ultrapixel-camera-image-quality_Page-7

0 0
Jonas_a 06-04-2014 17:19:11

Efter flere år med Samsungs S2,3 og 4 blev det tid til at prøve noget nyt.
Sidder med min nye HTC One M8, den lækreste tlf jeg har haft til dato.
og positivt overrasket over mangel på de overflødig apps jeg havde på min S4!
Kan ikke lægge den fra mig.. ;)

6 0
Jonas_a 06-04-2014 17:23:41

Den eneste ting der irriterer mig er at volume-kanppen sidder lidt løst. :(
Som et lille bonus, var der en gummi-cover med i kassen, nice nok!

0 0
09-04-2014 19:19:48

Kom fra S3 og overvejede S5, men det blev M8 jeg det er jeg super glad for. :) Min volume knap sidder også lidt løst, men det kan jeg godt leve med fordi det gjorde de også på S3. Smuk og hurtig telefon der er perfekt lavet.

0 0
David 06-04-2014 15:37:24

Jeg har lige opgraderet min M7 med en M8 for en uge siden. Jeg kan kun sige, at det er et fantastisk device på alle områder. Jeg synes personligt at M8's design er langt flottere end M7. Den ligger helt perfekt i hænderne. Sense 6 er blevet mere fladt, men virker virkelig gennemført og lækkert som aldrig før. En virkelig fed feature er at du kan skrive et hvilket som helst emne i BlinkFeed og såffinder den på kryds og tværs alt af videoer, tweets, nyheder osv om det pågældende emne og du kan abonnerepå det lligesom rss feeds så du hele tiden er updated om nyeste information /diskussion om et emne. BlinkFeed præsentererdet så bbare lige ekstra lækkert for dig. Jeg elsker den funktion! Tv appen fra sidste år er også forbedret og synes den bliver lidt overset. Det er genialt med dens anbefalinger af serier/film baseret på hvad du kan lide, og at du lige kan se at der fx er en UEFA kamp eller serie ligenu, oog blot trykker "Vis Nu" og vupti, så skifter fjernsynet kanal på det du vil se og du kan planlæggetting du vil se. Jeg printerhheller ikke mine billeder ud på plakater og til hverdags brug synes jeg og folk der ser billederne, at de er skarpe og pæne. Jeg synes man har en følelse af at HTC netop har lyttet til deres brugere og forbedret telefonen på de punkter, der bare gør den det ekstra lækkert og gennemført at bruge. Strøm/UI /Lyd, Software, og Design /Hardware er forbedret. Og alt kører sindssyg flydende og hurtigt. Jeg er vildt imponeret og kan kun anbefale den til alle andre. I mine øjne er det årets bedste Android og den er LANGT foran S5 på software og hardware her. Men det er selvfølgelig individuelt. (Er tidligere Samsung bruger). Eneste minus er at det medfølgende cover er ret grimt, og man nænner ikke at pakke telefonen ind i det, men vil hellereikke hhaveddenkkommer noget til :) og power knappen virker lidt løs i det.

4 0
Nicki Mathis Møller Just 05-04-2014 23:41:50

Vil du mene, at det er værd at købe sådan en fætter her, når man allerede har en M7 - eller vil du hellere anbefale at man venter en sæson eller to og ser hvad de kan komme frem med der?

Mvh. Nicki Just

3 0
Gro 07-04-2014 17:07:11

Nicki - ingen tvivl: den er et must have! Så bliver vi endda phonebuddies (køber min i næste uge) :D

2 0
merete 04-04-2014 11:33:58

Lige meget hvad,synes jeg kameraet,trækker telefonen ned i forhold til andre nye telefoner, der formår at gøre det langt bedre...Synd,at de ikke opgradere kamaraet,da det er en rigtig stor del af en telefon idag

1 3
merete 04-04-2014 11:30:26

Utroligt.. har skiftet selskab idag,fra 3 mobil til Telia, det er som at få en ny telefon... Hurtig, ja alt det jeg har savnet, og er samtidig kommet på 4G ..Så min HTC ONE er langt,langt bedre ved et selskab med bedre netdækning

0 0
Kenneth Friis 03-04-2014 01:36:50

Altså, ja.. Jeg bruger kameraet en del på min M7! Og ser dem somregel også kun fra telefonen af!

Så længe det er noget jeg deler på de sociale medier, så behøver jeg ikke noget med 16 MP

Hvis jeg derimod vil have lækre billeder og den slags (Hvis jeg nu fx skulle på ferie) Så havde jeg investeret i at KAMERA

3 0
xxxjakobxxx 02-04-2014 16:35:33

En ting jeg ikke fatter ved M8 er hvad fa´en de 3 knapper er rykket op i skærmen for.
Ikke nok med der er en højtaler i bunden, nu er der også en sort kant med deres logo.
Hvis i sammenligner M7 og M8, trækker det skærmareal fra hvor knapperne sidder på M8, ja så er skærmen reelt ikke blevet større. Ved godt at de "forsvinder" når man eks. vis ser en film, med det gør de jo ikke når man surfer på nettet osv.
Folk grinede da iPhone 5 kom med deres "lang, smalle" design, men her må Apple se sig slået.

5 1
02-04-2014 16:57:46

Selvom jeg selv har en M8, så ville jeg give dig ret! Jeg har målt side om side med min gamle S3 og man kan se at når knapperne er på har man kun 4.8 tommer plads og ikke 5 tommer - Knapperne fylder godt og vel 0.2 tommer! Men når du kigger i galleri eller spiller bestemte spil forsvinder de også kommer der 5 tommer at kigge på!
- Jeg håber at HTC ville i fremtiden gør det muligt at kunne swipe knapperne op og ned når man skulle bruge dem, eller gøre baggrunden usyndelig som på startskærmen, men det med højtalerne forstår jeg ikke man for jo god lyd

0 0
Lennon 01-04-2014 23:27:24

Spændende . Kan dog ikke forliges med "større og tungere" . .

0 0
hmadsen 01-04-2014 23:08:16

"Men den helt store kommercielle succes udeblev."

Sådan går det når man pisser på kunderne og dropper opdateringer af android allerede 6 mdr. efter telefonen kommer på gaden.

Kig på de forskellige fora, der er godtnok man HTC brugere som siger "Aldrig mere HTC".

Det HTC åbenlyst har glemt er at det ikke kun handler om at sælge en telefon og score kassen på den, det handler også om at folk skal have lyst til at købe en ny telefon fra HTC.

Jeg er en af de brugere, har haft HTC lige siden noget af det hotteste fra dem var en Hero, jeg har haft Desire og i dag har jeg en One S, men det bliver også den sidste HTC jeg kommer til at eje.

Ikke satme om jeg vil smide 4-5000 Kr. for en mobil og så føle mig forladt kort tid efter at jeg har købt telefonen, så hellere købe fra en af de andre fabrikanter som sørger for at opdatere deres telefoner.

1 5
02-04-2014 17:00:53

Vi du så HTC One M8 Eventet ville du også have hørt at HTC One ville blive opdateret i mindst 2 år! - Også M7 ville blive opdateret i 2 år (1 år tilbage)

1 0
Mulvados 02-04-2014 14:28:21

Men hvad er det du forlanger mere de skal gøre? Jeg er ikke nødvendigvis uenig i at de skal understøtte en telefon ihvertfald 2 år. Men hvis man vender den om og siger, fungerer telefonen ikke? Den har fået en 4.4 opdatering der fungerer fremragende. Generelt fejler telefonen (M7) intet og fungerer hurtigt og fint efter hensigten.

Det er ikke fordi en udeblivende opdatering gør din telefon dårligere end den allerede er, den er bare knapt så god som den kan være. Jeg ved ikke om det er smart med en bil analogi her, da det er et lidt andet univers og vi er ret forkælede på telefonområdet med mange ting (andre ting slet ikke), men du får sgu heller ikke bare gratis smidt et sæt nye tændrør, dæk og en ny udstødning på bare fordi der er kommet en ny version af de dele som gør den kører 10% bedre. Det betaler man for.

Jeg ved ikke hvad jeg egentlig selv helt synes, jeg vil gerne have mit produkt er understøttet langt ud i fremtiden, på den anden side har jeg fået lige det jeg har betalt for.

4 0
merete 01-04-2014 17:55:54

Forstår simpelthen ikke den skamrosningen af denne telefon.
.Har en HTC ONE, og jeg er ihvertfald færdig med HTC...kameraet er direkte dårligt i forhold til eksv. Sony som jeg kender...og ved at Nokia også overhaler HTC der med flere længder... Forstår heller ikke at de ikke har fjernet deres aluminium på bagsiden, hvad hjælper det at en telefon er smart og sej at se på,hvis den efter tids brug bliver utrolig varm og og en dårlig oplevelse at have i hånden.. For mig er HTC kun en middelmådig telefon

1 15
Niels de Boissezon 01-04-2014 18:32:45

Jeg har faktisk sammenlignet HTC One kameraet mod Sony Z1 compact her:
http://www.mobilsiden.dk/anmeldelser/htc-one-dual-sim-anmeldelse-skraeddersyet-til-businessklassen,lid.30731/
Så snart man skruer ned for lyset klarer de færre pixels sig altså bedre.

5 1
01-04-2014 17:29:24

Det skal siges at HTC One M8 HAR Slow Motion funktioner - 120fps fungerer perfekt!
- Det burde også nævnes at HTC One M8 har den samme hurtige autofokus som Galaxy S5 på 300 millisekunder :)

0 0
Niels de Boissezon 01-04-2014 18:34:54

Det har jeg overset! Det er hermed rettet - tak!
Galaxy S5 kan i følge Samsung fokusere på 250ms - men da jeg havde de to oppe mod hinanden forleden var forskellen ikke rigtig til at mærke.

0 0
01-04-2014 20:04:05

Super :D okay viste ikke at Samsung havde 250ms autofokus, men 50ms det Li' meget, tiden flyver jo alligevel forbi :)

0 0
01-04-2014 17:43:55

Der er godt nok ikke nogle stabilisator, men der er noget kaldet: "Anti Rystelser," som virker en del bedre en man skulle tro, har rystet den en del mens jeg tog et billede, og giver rimelige ikke rystende billeder

0 0
G2 01-04-2014 11:44:28

Er der planer om en mini udgave?
Den er og bliver for stor til mit brug.

2 0
Peter Lyck 01-04-2014 11:40:16

Nu skriver i at 6,4 mio solgte enheder ikke er på niveau med topmodellerne fra Appe og Samsung, men hvordan er det sammenlignet med de øvrige konkurrenter. Det ville under alle omstændigheder være trist at se HTC forsvinde.

For mig er den næstevigtige telefon den kommende Galaxy Note, ellers er M8 en god kandidat til en kommende telefon.

0 0
01-04-2014 17:41:50

Enig, synes at HTC kæmper mest og gør mest for at lave og lytte til forbrugerne i forhold til Samsung med Galaxy S5 - håber virkeligt at HTC får solgt en del HTC telefoner, især når prisen bliver sat lidt ned!

4 0
Shawn 01-04-2014 11:37:27

Postmand Per kom så med min telefon ;)

3 1
Kim Søgaard 31-03-2014 23:55:34

Jeg kunne virkelig godt overveje den.. men det pokkers kamera på kun 4 Ultrapixels, det trækker virkelig stort ned for mig! Synes de skyder sig selv i foden med de lave antal pixels og ingen billedstabilisering.
Glæder mig til at se anmeldelsen af Galaxy S5, og sammenligning af disse to mobiler!

1 1
01-04-2014 17:39:51

Var fuldstændig enig i starten, men er blevet mere glad for UltraPixels nu, jeg printer ikke store billeder ud specielt meget, så synes det er fremragende! Mener at opløsningen stadigvæk er god nok til at vise fuld 2K og 4K opløsning

1 0
Keld Daugaard 31-03-2014 22:31:56

Øhh, 43,3 millioner Galaxy S5

2 0
Niels de Boissezon 31-03-2014 23:06:06

Ups. Der skulle selvfølgeligt stå S4 - det er hermed rettet!

3 1
Keld Daugaard 31-03-2014 22:41:24

43,3 millioner Galaxy S5

2 0
Keld Daugaard 31-03-2014 22:44:08

Hvorfor bliver kun noget af teksten postet, der står mere end det ovenstående. Er der en bug her på siden.?

0 0
Thomas Ulvedal 01-04-2014 11:52:57

Hej Kim,
godt spørgsmål, har du postet direkte på websiden, eller er det via en af vores apps. Kort spurgt, hvor har du lavet din post fra ? Så vil jeg lige få en udvikler til at undersøge sagen, om vi skulle have en fejl i systemet.

Mvh
Thomas Ulvedal
Mobilsiden.dk

1 0
Gro 31-03-2014 21:16:04

Synes personligt at sølv-modellen er noget flottere end den grå.. Venter meget utålmodigt på, at den kommer hjem i sølv! Mht Dot View Case - hvordan responderer den, når man skal tage opkald? Nogle anmeldere synes, at der skal lige lovlig meget vold til..

0 0
Niels de Boissezon 01-04-2014 07:48:32

Du skal bare tage den op til øret så tager den opkaldet. Swype-gestures nedad for stemmekommandoer virkede dog ikke altid.

0 0
Bob 31-03-2014 20:58:50

Hvordan er kvaliteten på de medfølgende høretelefoner? Desuden en glimrende anmeldelse.

3 0
Steffix 04-04-2014 22:57:13

De har mere mudret bas end et sæt diskotekshøjtalere.

0 0
Niels de Boissezon 01-04-2014 07:44:58

De er udemærkede. De er af IEM-typen og er bestemt brugbare, men man kan købe bedre for 200 kr. Der medfølger 3 forskellige størrelser.

2 0
Søren 31-03-2014 20:01:04

Når nu M7 og M8 er så ens på design og navn er en relevant problemstilling: Hvilken er bedst, hvilken ville du købe, med dine egne penge? htc one m7 til ca. 3.200 kr, eller htc one m8 til 5100 kr. hælder personligt mere til m7.

3 0
01-04-2014 17:34:42

Når du har set på M8 i længere tid, så ser M8 faktisk flottere ud hvor M7 ser mere kikset ud

1 1
Niels de Boissezon 31-03-2014 20:14:46

Det er et meget svært valg, design er en ting (her synes jeg faktisk m7 er lidt pænere), men m8 føles bare så meget mere eksklusiv.

Oveni kommer den markant bedre ydelse og driftstid, bedre skærm og højtalere, osv.

Jeg mener ikke du vil gå galt i byen med nogle af dem. Personligt ville jeg nok gå efter M8 om en måned eller to når prisen er faldet lidt - til den tid vil jeg også have haft lidt mere tid til at se på Xperia Z2 og Galaxy S5.

4 0
TF 31-03-2014 19:46:54

Intet er perfekt siger man, men den her mobil er da et godt skridt der hen af.

12 2
Om brug af cookies