Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   HTC Sensation - sensationen udeblev (mobiltest)

HTC Sensation - sensationen udeblev (mobiltest)

TEST: Sensation er en fin Android-smartphone, men den er slet ikke så sensationel, som man skulle forvente.

HTC Sensation (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC Sensation (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

HTC Sensation er designet i aluminium med runde former, og en 4,3 tommer skærm, med det kraftige, brudsikre Gorilla-glas.

Materialevalget har sendt mobilen op på 148 gram, som er med til at understrege en hvis form for følelse af kvalitet.

Når Sensation holdes i hånden føles den lækker - men den er også lidt stor - særligt fordi den er tykkere end Samsung Galaxy S II (11,3 mm mod 8,5 mm.). Oplevelsen er, at Sensation fylder langt mere i lommen end Galaxy S II - hvilket ikke altid er en fordel.

Sensation er “endnu en smartphone fra HTC”, som ligner alle de andre fra producenten. Det er med andre ord stadig svært, at føle sig som noget særligt i forhold til andre, når man går rundt med HTC Sensation.

Målt på konstruktions-kvalitet, er HTC Sensation bestemt oppe i superligaen blandt smartphones. Desværre kniber det på indholdssiden, hvilket du kan læse mere om i denne test.

HTC Sense version 3.0

Det mest iøjenfaldende på Sensation er brugerfladen HTC Sense, version 3.0, der har fået et stort grafisk løft.

Forside-skærmene skifter nu “i 3D” og HTCs klassiske vejrudsigt med animeret grafik, er blevet endnu mere lækker at se på. Desuden er der kommet et række små justeringer, som samlet set har øget lækkerheds-værdien af den overflade på Android-systemet, som HTC er blevet så kendt for.

Jeg holder særligt meget af låseskærmen, hvor man efter eget valg kan definere fire genveje til programmer, der kan hurtigt kan åbnes, blot ved at trække ikonet ned på “lås op-ringen”.

HTC Sensation (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC Sensation (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Fremragende skærmlås - men!

Idéen med skærmlåsen er absolut godkendt, men HTC har desværre ikke formået at gøre idéen færdig, og funktionen er ikke konsekvent lavet.

De fire genveje kan som sagt aktiveres ved at trække dem ned på “ringen”. Men ringen kan ikke trækkes op på ikonet - hvilket egentlig er okay, hvis det var konsekvent.

Men når alarmen eller mobilen ringer, kan ringen pludselig godt trækkes op på “løft rør” eller “udsæt alarm” - men det kan også gøres modsat, altså ved at flytte f.eks “løft rør” ned på ringen.

Inkonsekvente valg skaber efter min mening forvirring hos brugerne - og det ville klæde HTC at holde sig til én beslutningen i udviklingen.

Flere tilpasninger af låseskærmen

Til låseskærmen findes et sæt forskellige muligheder, for at gøre den mere dynamisk. Den kan fungere som slideshow, vise statusmeldinger fra Facebook via Friend Stream, fremvise aktiekurser, ur osv.

Og når der modtages en SMS, vises et preview af den - hvilket ser fantastisk lækkert ud. Og her skulle man tro, at låseringen kunne placeres på SMS-previewet for at åbne den modtagne besked - men nej. Det fungerer ikke. Man må i stedet aktivere SMS-genvejen, der så blot åbner SMS-listen - og altså ikke beskeden der lige er modtaget. Helt ærligt HTC!

Hvad værre er; jeg har ledt og ledt og ledt - men intet sted, har jeg fundet muligheden for at deaktivere SMS-previewet.

Update: SMS-preview kan deaktiveres i 'Indstillinger' - 'Privat indstillinger".

I øvrigt kan musikafspilleren betjenes direkte fra låst skærm - og også her, er der gjort meget ud af grafikken - men igen, kan man ikke gå til musikafspilleren fra denne visning, ved at benytte låseringen.

Forbedret SMS-funktion

Beskeden-funktionen har i forhold til HTCs tidligere smartphones, fået et løft på SMS- og MMS-delen.

Det er nu lettere at overskue sendte og modtagne beskeder i en tråd, da de har forskellige farver - og afleverede beskeder, markeres med et lille “flueben”. Også MMS beskeder fremgår på en lækker måde - og det er let både at åbne og zoome i billeder, som man har modtaget.

Skærmtastaturet kan sættes til både standard T9 samt QWERTY (fuldt layout) med ÆØÅ. Ordbogen er god til at gætte ens input, og mobilen vibrerer en smule som feedback, når “tasterne” rammes.

Det mest irriterende er, hvis man vil besvare en tidligere modtaget besked i en lang tråd, og samtidigt gerne vil se det man svarer på, mens der skrives - så er dette ikke muligt. Besvarboksen er altid i bunden af en SMS-tråd og man kan således ikke scrolle i beskederne uafhængigt af tekstboksen.

Overordnet set, er SMS på Sensation godkendt - med ganske små detalje-mangler.

HTC Sensation (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC Sensation (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Dual-core - hvorfor?

Der er ingen tvivl om, at Qualcomm Snapdragon dual-core processoren (1,2 GHz) er en fordel for brugerne, da der dermed er meget motorkraft i mobilen. Men ærligt vurderet, så oplever jeg ikke HTC Sensation hverken langsommere eller hurtigere end mobiler som HTC Incredible S og HTC Desire S.

Det er bestemt ikke sådan jeg tænker “wow - her går det bare stærkt”, og jeg kan konstatere, at mobilen bruger lang tid på “bløde og fancy overgange”.

Ikke alt i interfacet sker nødvendigvis fuldstændig flydende - hvilket kan undre når Sensation jo ellers burde have kræfter nok.

I galleriet laver mobilen stadig grå bokse (hvor grafikken ikke vises) hvis man scroller hurtigt gennem billederne, et problem som samtlige andre smartphones fra HTC også har - dual-core eller ej.

Det jeg kan forholde mig til er, at selv på den gamle iPhone 3GS, sker dette ikke. Med andre ord - “ikke godt nok HTC”.

Jeg er ikke imponeret over dual-core muligheden i HTC Sensation, som jeg stadig ikke helt ved, hvad jeg skal bruge til. Jo - jeg har fået flot 3D-grafik og lidt hurtigere visning af hjemmesider - og tak for det.

Men når man sammenligner brugeroplevelsen i Sensation med Samsung Galaxy S II vinder Samsung ganske klart. Her virker det for alvor som om, at man får power i dagligdagen.

Internet med autotilpasning og Flash

HTC Sensation egner sig fortrinligt til at gå på store websites fra - også dem der bruger Flash, som f.eks. Ekstra Bladet TV eller DR.dk/nu

Og udover at siderne indlæses hurtigt, er det bedste nok tilpasningen af teksten på websites til skærmbredden. Det er klart noget HTC, i forhold til konkurrenterne, gør bedst - og det er en kæmpe fornøjelse ikke at skulle scrolle fra side til side, for at læse hele teksten i en artikel.

Deling af internetlinks, markering af tekst - inklusive hurtigt Google-opslag af markerede ord er helt klart oppe i superligaen, når det kommer til mobilt internetbrug.

Som alle andre HTC-telefoner med Android-systemet kan også Senation synkronisere kontakter, kalender og mail med blandt andet Google og Microsoft Exchange.

HTC Sensation (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC Sensation (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Kameraet imponerer ikke

I forhold til HTC Sensations klassifikation som topmodel, er kameraet ikke med til at trække op på point-skalaen.

Godt nok starter kameraet hurtigt - og autofokus er ligeledes kvik i vendingen. Men trods 8 megapixels er fotokvaliteten ikke imponerede, og er klart set bedre.

Videooptageren optager i op til 1080p-HD kvalitet, men afspilningen hakker en smule - både på mobilen, og når det kommer over på computeren.

Dertil kommer, at galleriet (som nævt tidligere i testen) ikke er helt optimalt, og det er voldsomt irriterende, at galleriet ofte åbner på det ældste foto og ikke det nyeste - særligt når man har mange billeder liggende er dette voldsomt træls.

Derimod er der pluspoint for, at fotos kan deles på både mail og Facebook fra galleriet.

Billeder taget med HTC Sensation

HTC Sensation (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC Sensation (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Batteritiden skuffer

Batteriets kapacitet er på 1520 mAh, men HTC Sensation holder hverken kortere eller længere, end de øvrige aktuelle smartphones fra HTC.

Hvis man er heldig når den at få 18 timers drift hjem - men så SKAL den også i opladeren. Det er ærligt talt skuffende - særligt af en helt ny model.

Men der er bonus for en velfungerende strømsparefunktionen, der automatisk kan afbryde synkronisering, deaktivere WiFi, skue ned for skærmlyset m.v., når batterikapaciteten når ned på et bestemt niveau.

Alt det løse

Videotjenesten HTC Watch, der giver mulighed for at købe og leje film, indeholder lige nu kun otte trailers - øv.

Skærmen er pæn - men klarer sig ikke specielt godt i sollys, og i forhold til Samsung Galaxy S II er Sensation pænt bagud - øv.

Bluetooth forbindelser kører ikke helt perfekt. Nogle gange afbrydelser, andre gange må ting parres flere gange - øv.

Der er ingen intern hukommelse til musik, fotos m.v., og kun 8 GB microSD-kort i salgspakken - øv. Der er dog 1 GB plads til installation af applikationer.

Opladerstik (microUSB) er placeret i venstre side fremfor i bunden - øv!

Låseskærm med galleri på HTC Sensation (Foto: Mobilsiden.dk)
Låseskærm med galleri på HTC Sensation (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Konklusion: Sensationen der udeblev

Jeg havde faktisk glædet mig til at teste HTC Sensation - men overraskelsen og sensationen er udeblevet. HTC har tilføjet endnu en mobil til rækken, som nok primært vil blive solgt på det visuelle layout i HTC Sense 3.0.

Godt nok er samtalekvaliteten fin, designet robust, og man får både Google Maps Navigation, samt en fin musikafspiller - og en brugeroplevelse man kender.

Men i forhold til Samsung Galaxy S II, der må siges at være den direkte én til én konkurrent, får man bare for lidt. Skærmen er dårligere, intern hukommelse mangler, opladerstik sidder forkert, dual-core forøger ikke brugeroplevelsen væsentligt osv. osv.

Dertil kommer, at Samsung Galaxy S II aktuelt er en smule billigere (uden abonnement).

Vi ender på tre ud af seks stjerner og med et HTC der viser, at de ikke længere er specielt innovative.

HTC Sensation har styresystemet Android 2.3.3 ved salgsstarten, men HTC lover, at mobilen kan opdateres til nye Android-versioner i 18 måneder frem, såfremt hardwaren understøtter det.

Læs også:
-  Så stærkt er glasset på HTC Sensation
-  HTC: Derfor er dual-core ikke vigtigt
-  Ingen danske film i HTC Watch
-  Her er forskellen på Incredible S og Sensation
-  Web-TV: Derfor er HTC Sensation smallere
-  TEST: HTC Flyer er god men ALT for dyr

Se video-anmeldelsen af HTC Sensation:


HTC Sensation - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lasse Kviesgaard 20-07-2011 20:32:09

Nu er jeg ikke "branded" til noget mærke, men jag havde SGII i en måneds tid hvor jeg derefter skiftede til HTC Sensation.

Det har jeg bestemt ikke fortrudt... SGII skærmen synes jeg ikke er nær så "naturlig" i farverne som Sensation, og farverne er alt for skarpe og man kan se pixels.

Men SGII er hurtigere i menuerne. MEGET hurtigere endda. Men i helheden kan man sammenligne med et køb af en Porsche Boxster, når man ikke helt har penge nok til en 911 :-)

Så jeg kan varmt anbefale HTC Sensation.

0 0
SJN80 10-07-2011 08:00:20

Tak for en god test, den er bare super :)

SGSII er meget bedre, uden tvivl.

0 0
Allan Olsen 23-06-2011 22:32:34

Jeg har Nokia E72, men savner bedre browser. Jeg vil helst ikke have æblemursten, da jeg har en fordom om ejerne, ikke kan lide begrænsninger og alle på min arbejdsplads snart har en og derudover ikke kan fordrage Itunes. Nokia kan tilsyneladende ikke lave en ordentlig browser og Win 7 er vidst ikke helt klar endnu. Så derfor er jeg interesseret i Android topmodeller :-)

Har leget med Sensation og Galaxy S2 i dag i TDC butikken for at danne mig mit eget indtryk af Android anno 2011 ovenpå ovenstående diskussion.

Havde regnet med at finde en helt smooth oplevelse på Android topmodeller anno 2011. Men det fandt jeg ikke.

Oplevelsen er naturligvis bedre en dengang jeg lod mig rive med af Johns anmeldelse og købte Touch Diamond, der udover at være langsom, havde en af verdens dårligste indbyggede højttalere. Fuldstændig uanvendelig som telefon og arbejdsredskab.

Hvis der skal disclaimer på introen til Big Bang Theory på TvDanmark angående epilepsi anfald forårsaget af flimrende klip, så undrer det mig, at der ikke skal poppe lignende op på begge tlf'er, herunder særligt Sensation.

Har i prøvet at scrolle både Internet og menu? Det flimrer jo, så man får ondt i hovedet. Særligt Sensation er skidt. Der er som om opdateringsfrekvensen ryger ned på 10-20-30 fps.

Jeg troede helt ærligt, at Android havde mere at komme efter.

Efter min mening er ingen af de 2 topmodeller specielt kønne. HTC er grimmest, men rarest at holde ved. SGS2 har bedst skærm og hurtigere menu+browser. Ingen af telefonerne føles som noget specielt, der skulle berettige deres pris.

Efter at have leget med begge modeller er jeg endt i et hul. Android virker ok, men der mangler noget wauv i HTC og Samsungs versioner.

Tror jeg køber en Desire S, hvis den kommer på tilbud. Der er for lidt value for money ved både SGS2 og særligt Sensation.

Ellers må jeg holde fast i E72 lidt endnu og vente på fremtiden for Nokia+Win7.

Ovenstående er mine indtryk efter 15 minutter med SGS2+Sensation i en TDC butik og begrænset forudgående kendskab til Android.

Heldigvis er der ikke noget facit for hvilken telefon der er bedst. Vi har hver vores mening :-)

0 0
Katron 01-07-2011 13:54:09

Ikke for at skulle male noget billede her, men prøv da lige at rode rundt med en N8. Den har brugerfladen du kender fra Nokia, men det er noget bedre i symbian 3 versionen.
N8'erne i butikkerne burde efterhånden være med "anna" updaten, som skulle løfte brugeroplevelsen en hel del. N8'ere der er preinstalleret med "anna", skulle også have NFC bluetooth. Det får du ikke i desire s.
Når du nu har en E72, så går jeg ud fra du bruger din telefon til mere end bare surfing. Der vil du få mere ud af N8, end en desire S. N8 er også lidt billigere.
Jeg har selv haft N8 i 8 mdr, og er utroligt glad for den. Spørger du direkte, synes jeg det er det bedste bud på markedet, da du kan få den for 2600,- efterhånden. Men jeg vil ikke anbefale noget til nogen. Det jeg kan lide er ikke nødvendigvis i min nabos interesse.

I butikkerne burde du kunne prøve symbian "anna" versionen af, på nokia X7, Nokia C7 og den pink version af Nokia N8.
Prøv det af, og tag det med i overvejelserne, når du nu bare er ude og lede efter en "overgangs" mobil.
Jeg har selv luret lidt på sensation og SGS2, men efter at have prøvet dem begge, kom jeg også i tvivl. Tror jeg venter på Nokia N9 med MeeGo, og er det ikke noget, så skifter jeg ikke før jeg har set hvad Nokia og WP7 har at tilbyde. Slår det ikke igennem, ved jeg snart ikke hvad jeg gør. Android er ikke for mig, og apple har 2 store fejl IMO. Itunes og manglen på bluetooth kombabilitet.

0 0
Allan Olsen 04-07-2011 16:49:40

Tak for input Katron. Det lyder til at vi har nogenlunde samme tilgang til mobiltelefoner.

Jeg synes faktisk, at N8 er en nydelig telefon, og baseret på din anbefaling vil jeg helt sikkert prøve den af. Jeg vil nok også kigge på den model der ligner, bare med klap-ud tastatur

1) Kan den håndtere flere email konti, herunder Push Exchange, på fornuftig vis?

2) Er det den sædvanlige Nokia antenne og samtale kvalitet, som andre smartphone fabrikanter tilsyneladende ikke prioriterer.

3) Fungerer touch delen fornuftigt?

4) Hvor længe holder den strøm?

Update:
Her endnu engang leget med SGSII i en butik. Denne gang har jeg kigget på billeder og afspillet video klip. Skærmen er god i sollys og til at vise menuer. Men farverne er HEEEELT på månen, når man skal se film eller billeder. Det vil jeg simpelthen blive træt af i længden og det dræber definitivt SGSII for mig.

0 0
Allan Olsen 23-06-2011 22:53:24

Det eneste jeg ville fremhæve ved de to telefoner, hvis nogen spurgte, er SGS2's skærm og, at SGS2 var meget hurtigere i browser. Så jeg har ligesom John svært ved at fremhæve noget særligt ved Sensation.

Single Core Desire S koster 2849 kr.
Sensation koster 4200

Samme design. Stort set samme ydelse. Hvorfor giver 1350 mere for sensation.

0 0
johnny 22-06-2011 20:10:16

Har nu haft min sensation i 14 dage, og er stadig vildt glad for den, det spiller bare og syntes den performer godt.

har smidt 2 GB billeder over på mit sdkort og oplever ingen grå skærme.

Det eneste der er lidt irriterende er at den i HTCs eget carkit ikke kan finde ud af at rotere vandret hvergang i telefondelen, selve holderen er jo optimeret til at telefonen er vandret det virker også de fleste gange men af og til smutter det så ens telefon menu er sidelæns, men mon ikke de får dette rettet i en opdateret sense.

Personligt faldt mit valg på Sensation, efter at have set og følt begge telefoner 3 gange, og her virker Sensation det mere robust end SGSII gjorde, derudover tiltalte det mig at den lige var en ligge smule smallere end SGSII, nuvel den er lidt tykkere men kan stadig være i min lomme.

Hastighedsmæssigt er det også stort set det samme ikke den store forskel, hvilket også ses i de benchmark test der er på nettet, selvom sensation score væsenligt lavere er den stadig hurtigere til at afslutte testen.

Så hvad angår om man skal købe SGSII eller sensation må de vigtigste overvejelser være

1. Plastic eller mere robust look
2. Touch wizz eller sense
3. tyk eller tynd
4. smal eller bred
5. super god amoled, eller en god fuld hd lcd skærm

Begge 2 telefoner er bestemt gode hver i sær, så se bort for anmeldelserne og gør dine egne erfaringer i en butik , gerne hvor du kan stå med begge.

0 0
Morbius 14-06-2011 21:01:01

NEJ, Den er ikke bedre end end Iphone, overhovedet ikke, men den tilbyder noget lige så interessent.

Spørgsmålet er nok mere, er du typen der vil have det personligt eller enkelt, ja android er lidt mere kompliceret end IOS, (styresystemerne på de to typer hendholdsvis, men det tilbyder også end større grad af frihed og creativitet, som man jo desværre, da jeg elsker Iphone's må sige de totalt mangler, du for præsenteret det bedste deres creative hjerner kan tilbyde, men du kan ikke selv traffe nogle valg, den vil ligne alle andre.
Android derimod, vil du opleve lidt mere komplekst, det vil kræve du gider at bruge lidt mere tid på at lede, men du for friheden til at gøre det til "din" telefon, så megt denne platform nu tilbyder.

Det sidste du skal overveje er, er du en en google mand, med gmail, konstante søgninger, købt ("købt") musik fra alle mulige tjenester evt. google docs eller er du en mac man, med imac, itunes i fuld sving og så videre! Er du det første, vil jeg andefale Iphone, er du det andet, vil jeg andbefale android og dermed en SGS2 eller Sensation.

SSlutteligt, må jeg indrømme denne anmeldelse er ikke meget værd, har lige selv modtaget, efter meget indre debat mellem SGS2 eller sensation, en sensation og jeg syntes den er fantastisk.
Slutteligt, er du ny i android universet, vil jeg andbefale end sensation, da Sense er mere imødekommende og venligt ind touchwiz, dog uden den samme fart!

Håber du kan bruge det :-)

0 0
Morbius 14-06-2011 21:26:23

Det sidste du skal overveje er, er du en en google mand, med gmail, konstante søgninger, købt ("købt") musik fra alle mulige tjenester evt. google docs eller er du en mac man, med imac, itunes i fuld sving og så videre! Er du det første, vil jeg andefale Iphone, er du det andet, vil jeg andbefale android og dermed en SGS2 eller Sensation.

UPS OMVENDT ;-)

0 0
øboen 12-06-2011 20:02:10

Står og skal købe min første Smartphone mobil, og Sensation havde været et varmt emne. Men efter de test der er lavet, og de fejl der er fundet er jeg sku kommet i tvivl. Er Iphone et dårligere valg ???.

0 0
Søren 12-06-2011 21:45:06

Lov mig du ser bort fra denne test! ... Jeg har endnu ikke fundet fejl i min Sensation! hvis du vil se test, så find en anden side... Eller bedre endnu, gå ned i en butik og prøv begge mobiler... Det kommer an på hvad du er til, et lukket apple system? eller et åbent android...
Tror ikke man kan sige hvilken er et bedre valg, det skal du selv sige.. De er begge high-end smartphones!

Men, mit valg; Sensation, helt klart! Sense 3.0 slår alt :)

0 0
Katron 01-07-2011 13:34:02

"gå ned i en butik og prøv begge mobiler"

Det er da det mest fornuftige der er blevet skrevet i denne tråd.

0 0
øboen 12-06-2011 22:01:08

Det der Sense 3.0 hvad er det helt konkret ??. Og er de så meget forskellige ??. Det er jo bare 4- 5000 kroner så er det jo ik ligemeget hvilken man vælger :-).

0 0
12-06-2011 23:11:53

Ja husk på at der jo er ca. 1000 kroners forskel på de 2 telefoner. Jeg ville selv holde mig fra Apples iPhone - men det lader til en del andre er glade for den :) Så der må jo været noget ved det.

Derudover skal du huske på at der nok kommer en ny iphone 5 her til sommer - så hvis du vil have en iphone, så vent dog til 5'eren :D

HTC Sense 3.0 er HTC's eget User Interface (UI) der er lagt oven i Google Android 2.3.3 Gingerbread. På samme måde har Samsung deres Touch Wiz på Galaxy S II. Forstil dig at man smed både Touch Wiz og HTC Sense ud af hhv. GS2 og Sensation - så ville begge telefoner ligne hinanden på en prik (software mæssigt) så Sense 3.0 og Touch Wiz, er mobilproducenternes eget software "touch" på telefonerne, det er hvad der skiller diverse android telefoner fra hinanden. Så er det bare op til dig, hvilket UI du bedst kan lide :)

0 0
Sundoo 12-06-2011 00:45:11

Hej John,

Nu har GSM ARENA, blandt andet testet Sensation og taler om det såkaldte deathgrip problem, når man er logget på wifi. Har i oplevet tilsvarende på den model i har testet? Det ser ud til, at problemet er rimelig let at fremprovokere i deres video: http://blog.gsmarena.com/htc-sensation-death-grip-testing-revisited-are-there-different-versions-of-the-sensation/

Rimelig dårligt for en topmodel.

0 0
Søren 10-06-2011 23:10:31

Så kom telefonen, og som lovet, her lige et par ord om første indtrykket!

Først og fremmest, WOW! jeg forstår simpelthen ikke hvorfor den ikke har fået 7 ud af 6 stjerner! Jeg er helt blæst omkuld!

Min gamle telefon var en Desire, så den vil jeg prøve at sætte op imod!
Ved godt målene siger noget andet, meen, den føles lettere og langt mindre i hånden end Desire, den er lige som den skal være!

"Endnu en smartphone fra HTC?" tjoo, heldigvis er der stadig sense, og heldigvis ligner det stadig sig selv, dog sys jeg det er opdateret på de helt rigtige punkter, det kører bare og det ser lækkert ud! der er sket meget siden min desire!

med hensyn til lockscreen, har jeg ikke noget at sige! Det fungerer bare, kan ikke se hvorfor man entet skal have flere ikoner, eller flere måde at åbne programmer på! det eneste jeg faktisk gerne ville ha, var en mulighed for at have færre programmer :P det er vel en smagssag...

SMS preview, som det er sagt mange gange, kan det altså MEGET nemt deaktiveres, kan ikke se nogen grund til det, men det kan ;) man kan stadig åbne ens sms'er fra notifikations menuen, som man kunne før! intet nyt, men heller ikke noget der er forsvundet!

selve sms delen kører også bare, kan godt lide det nye "iPhone-agtige" look det har fået, med farver til hver person.
Det er rigtigt som John siger, man kan ikke gå op i en lang samtale, og så se en gammel besked mens man skriver, dette kan min desire heller ikke, og det har jeg aldrig tænkt over, så ved ikke hvor stort problem det bliver :)

Jeg kan slet slet slet ikke forstår kommentaren "Dual-core hvorfor?".. Jo jo, jeg har "kun" desire at sammeligne med, men det kører altså bare... hvis man virkelig går amok med '3D-karussellen' kan man godt få den til at lacke lidt, men ikke engang så meget som min Deisre gør bare ved alm. brug.. Den er helt klart godkendt herfra! endvidere, er den lyn hurtig til at åbne programmer, browseren er også i top, den er vildt hurtig til at administrere programmer, såsom at flytte til SD kort eller slette et program, dette sker på et halvt sekund, selv et program på over 20mb, super!
jeg har også oplevet at langt flere at google egne programmer nu kan flyttet til SD kortet, dette er rart da den jo kun har 1gb internt... men nå, har levet med Desire i et år, så dette skal nok gå ;)

jeg prøvede at lægge mine gamle billeder med over på telefonen, så der var lidt over 1300 billeder i mit arkiv, og med et 16gb sd kort, jeg gav 400,- for nogen tid siden efterhånden, var der ingen grå bokse, såå, John?!?!?

kameradelen! jeg sys min desire tog 'ooookay' billeder, langt fra godt, men hey, det er en telefon!
Sensation derimod er jeg helt vild med! Der er i hvert fald ikke den uskarphed som der er på Johns billeder, lysfølere klarer det også godt, selv i meget lyse/hvide omgivelser... Den er langt mere end bare godkendt, den er cool! har ikke noget ondt at sige om billede delen!
Videooptagelsen derimod, den kører ikke så godt som jeg ville ha den til, har faktisk lidt mit SD kort midtænkt, da den kører fint i 10sek, giver et lille hak, og kører så igen i nogle sekunder... Det virker som om den ikke helt kan gemme hurtigt nok (1080p naturligvis)... Ved ikke om det kan være problemet, jeg har ikke brug for videooptagelse, så gider ikke bruge penge på et dyrere kort for at teste det.. Det skal dog også lige siges, det optager ligeså godt som når man ser Samgsung GSII, den skal i hvert fald ikke ha mindre karakterer her :)

Batteriet har jeg jo ikke testen, da jeg kun har haft telefonen siden middag, og ikke rigtigt har fået den ladet 100% endnu... Men hvis den kan holde 18 timer, 14 ifølge andre kilder (ved hårdt brug), så er det også mere end rigeligt til mig... Min desire kan kun holde 8 vil jeg tro, hvis jeg virkelig bruger den... og en smartphone skal alligevel lades hver dag, så no problemo!

Skærmen! Personlig syns jeg den er bedre end på Desire (AMOLED), langt bedre hvid! Desire ser næsten blå ud sammlignet! ... Der er rigeligt med knald på lysstyrken, jeg er meget positivt overrasket. jeg troede netop at skærmen ville være irreterende for mig... jeg tog fejl.. og jo, jeg ved godt Samsungs er bedre, ingen diskussion, men Sensation har også en god skærm! og ikke noget jeg syns skal trække telefonen ned!

Bluetooth har jeg ikke oplevet problemer med!
Laderen i siden kan jeg ikke se noget problem med. Jeg har netop bestilt en stander med lader i... jeg bruger min telefon som natbords-ur, og til dette formål har det irreteret mig grænselæst at min desire havde stikket i bunden :( (jeg vil helst bruge den horisintalt) måske mig der er en brokrøv! meen, sys ikke den skal have skældud for at have stikket i siden!

MEEEN! og det er det største men, jeg har fundet! lock knappen, kald det hvad du vil! Sidder i højre side af telefonen! Dette er ved at drive mig til vanvid! Når man holder telefonen i hånden, hvis man er højrehåndet, så er en pegefinder i venstre side, så det passede perfekt med min Desire! Puuha, dette kan jeg ikke se nogen grund til HTC! fy!
jaja, brokrøven igen ;) og jeg overlever det nok, hehe...

Nå! alt i alt, der skal altid være plads til forbedring, så, 5/6 stjerner fra mig... nææ, det gider jeg sku ikke! den får 6 stjerne! jeg har aldrig siddet med noget så lækkert i hånden før! De får sku top point fra mig...

min konklusion:
HTC, Apple, Samsung, LG etc.! det er en smagssag... hverdags mæssigt kommer de rigtig rigtig tæt op af hinanden! så det er nok smag og behag det kommer an på i sidste ende! Jeg har været dedikeret HTC mand siden første håndtryk med min Desire, og jeg er det i hvert fald endnu! Jeg tror jeg faldt for Sense i første omgang, og de kører videre, i hvad der føles som min smag!
andre må meget gerne ha andre holdninger, dog syns jeg ikke folk skal skræmmes fra at købe en telefon, fordi én person hælder til en anden producent ;)
i bund og grund, gå ned til din forhandler og prøv telefonen! en anmeldelse vil sku altid være farvet at anmelderen! Det er min sikkert også! Jeg er bare ikke alene om mine synspunkter ;)

Det virker som om john har fået en mandagsudgave! jeg forstår slet ikke alt det han siger... enten er der virkelig noget galt med hans telefon, ellers hader han bare HTC, jeg ved det ikke, er også ligeglad! jeg siger bare, hvis du overvejer en Sensation, så kom ned i butikken! Den er FANDME

0 0
Damkær 30-07-2011 01:04:19

Tak...

Endelig noget seriøst, og så fra en gut, som ikke engang er andmelder.

Jeg synes Johns lort er useriøst og jeg kan slet ikke forstå hvordan han kan tillade sig at farve så mange menneskers mening omkring et produkt, når nogle af de fejl han mener telefonen har rent faktisk er bevist fulstændigt usande.

0 0
Johan 29-07-2011 22:47:25

jeg har lige fået min sensation er den er mega lækk er :) men jeg ville høre om du vidte hvordan man slår det fra så på "menu'en (der hvor der er 3D menu) med smsen så folk kan se det, jeg ville gerne fjerne det, men ved ikke hvordan :)

0 0
Daniel Christensen 14-06-2011 17:01:47

Hahaha! HTC har netop kåret deres største fanboy EVER! og det blev dig!! Stort tillykke!!! Mobilsiden er nu ikke eneste site som ikke finder at "Sensation" lever op til specs og hype. Men så længe du selv kan lide den! :) Thumbs up for åbenlys fanboy'isme! det er gennemført det der! (også set i lyset af dine andre beskeder i tråden). Hengivenhed er en dyd. :p

0 0
Søren 14-06-2011 17:39:52

Vil nu langt fra kalde mig selv fanboy, men okay, jeg har da ikke noget imod det. Da jeg er rimelig glad for HTC.

Men nej, tværtimod, jeg gør endda opmærksom på at folk skal vælge hvad de mener passer bedst til deres eget forbrug, ydermere hvad der passer til deres stil :)

Meningen med mit indlæg var blot, for god ordensskyld, at fortælle folk som muligvis gik i sensation tanker, at de altså ikke skal vælge den fra pga det John G skriver om den, da jeg overhovedet ikke syntes det er retfærdigt! Derfor tog jeg testen, punkt for punkt, og skrev lidt om mine egne erfaringer.

Jeg mener i bund og grund at der må ha været problemer med Mobilsidens testeksemplar, da intet af det mobilen er blevet beskyldt for, passer!

Åbenlys fanboy'isme?! godt så!

Men ja ja, jeg ved jo også godt du slet ikke har læst mit indlæg, blot skimmet det! Måske det var for mange ord?! ... Lige gyldigt, fanboy-ish, det var sku lidt plat, sys du ik'? :)

Btw, der er andre der hedder Søren i dette forum ;)

0 0
Dan 11-06-2011 21:50:51

Dejligt at høre!
Jeg venter lige en månedstid, da det passer ind med mit abonnoment.
Men så er det også Sensation tid :)

Kender pt. to som har Sensation.
De kan ikke lige forstå denne her anmeldelse heller og da slet ikke det med at man ikke kan slå sms preview fra.

Men det må de selv ligge at rode med her inde.
må sige at jeg nu er begyndt at bruge mobil.nu istedet for mobilsiden.

0 0
Christoffer 14-06-2011 15:05:55

arh okay Dan det er sgu da for svagt at droppe nyheder fra mobilsiden.dk på grund af den skide anmeldelse, jeg synes også sidste år at Galaxy S fik for lav karakter og Sony Ericsson's X10 mini og mini pro fik for høj karakter, jeg begyndte sgu ikke og pive over det og droppe mobilsiden på grund af en interessant telefon får en lav karakter, tænk bare på det er en persons mening det samme med mobil.nu det er også en persons mening det sammen er det med engadget, gsmarena og phonearena og alle de andre store sits, dislike den her anmeldelse på Youtube, kom videre og fortsæt med at følge mobilsiden :)

0 0
Dan 14-06-2011 21:48:59

Jeg er her nu også endnu :)
Men blev lidt skuffet over anmeldelsen især, at man efterfølgeren ikke har rettet den til mhs. til sms preview som er en direkte fejl.

Men ja lad det nu ligge. Jeg tror nu stadig jeg hopper på Sensation om små to mdr.

0 0
Søren 10-06-2011 23:11:56

lækker! ;)

0 0
Brian Koch 08-06-2011 18:13:01

undrer mig meget over den meget hårde og uberettiget kritik som mobilsiden og John har fået for denne anmeldelse for mener da ikke han siger noget der forkert i anmeldelsen og den kritik man kommer med angående den karekter den får i forhold til galaxy s II er også helt ok fordi hvis man kigger på hvilken platform der er sket mest på er det helt klart på samsung's og kigger du på sensations forgænger og galaxy II forgænger så mener jeg helt klart at htc har udviklet sig mindst men det jo også hele deres koncept de bygger videre på at sense skal ligne hinanden og når det er sagt så det begge 2 fede mobiler som klart kan matche hinanden og vil nok umildbart vælge htc på grund sense hvor hvis man mere er til bedre skærm hurtigere mobil samt måske bedre kamera skal man nok vælge samsung

det var alt herfra forsæt det gode arbejde på mobilsiden læser med glæde jeres anmeldelser

0 0
David 08-06-2011 20:12:19

Enig.. HTC fanboys skulle tage at snakke lidt pænere, selv hvis nogen ikke tilbeder HTC ukritisk på samme måde som dem selv.

0 0
Shawn S. Ø 11-06-2011 14:21:49

og måske skulle du finde et andet sted at læse når du nu ikke kan tåle at andre har en anden mening end dig David

0 0
Christoffer 14-06-2011 14:59:01

Shawn at svine og kritiserer mobilsiden.dk til er ikke at have sin egen mening jeg tør væde på over halvdelen af dem der har kritiseret denne her anmeldelse til ikke engang har haft en Sensation i hånden dem som ejer en Senstion kan klart give deres mening og oplevelser om produktet, men så længe man har set den gennem en video og fotos burde man vente til man selv har den i hænderne

prøv at læse alt kritikken på de forskellige kommentarer om John G det er ikke folks egen mening det er fucking HTC fanboys der ikke engang har sammenlignet Galaxy S2 og Sensation med hinanden, lad dog være med at tilbede HTC som om de har fundet en løsning på fældningen af træer i regnskoven når det ikke er andet end en telefon.

0 0
Brian Koch 08-06-2011 21:05:34

kan personligt godt li htc men syntes nogen på denne side er blevet langt være end apple fanboys var tidligere og er utrolig glad for at john nævnte hvilke fejl han mener sensation som han også gjorde på galaxy s II

0 0
Rune 08-06-2011 15:07:05

Har fået min Sensation og leget lidt med den, og er positivt overrasket. Den her anmeldelse er på ingen måde fair overfor mobilen og det den indeholder.

NB: Grå felt problemet, køb et SD kort med high speed - fx: http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?q=micro+SD&pid=4916653

0 0
Katron 01-07-2011 13:27:51

Fatastisk. Det minder jo næsten om iphone 4. Du skal ud og købe noget udstyr, for at løse et problem med mobilen... Apple var da trods alt så storsindede at forære et cover til mobilen, for at løse deres antenne problem.
Burde HTC så ikke gøre noget så simpelt som at give et highspeed SD kort med i pakken???

0 0
Michael Sparlund 08-06-2011 10:57:11

Hej derude.
Jeg købte Sensation i mandags hos El-giganten, efter at have prøvet den i butikken.

Jeg kan ikke se hvordan John G kan være så kritisk overfor telefonen, da den for mig, lever fuldt ud til mine forventninger.

SMS-Preview er nemt at slå fra, ligesom kameraet tager flotte fotos i dagslys. Dog skuffer det lidt i mørke, men det er ikke noget problem for mig.

Sense 3.0 er super fedt, sammenlignet med SG2 (som jeg også har prøvet).
Det er super nemt at navigere rundt, samt at man føler det er meget mere personligt i forhold til skærmen på iPhone, SG2 osv. (som har de 4 menuer i bunden).

Jeg vil sige at farverne på SG2 er super flotte, men selve telefonen skuffede mig i forhold til Sensation (og jeg var længe i tvivl om hvad jeg skulle vælge).

0 0
Morten S 07-06-2011 21:37:02

... men allerede efter to timer i selskab med min nye Sensation, som jeg hentede igår i HTC Store i KBH, så fandt jeg ud af, hvordan man slår preview på SMS fra på telefonens låseskærm (som er GENIAL)...

Det er bare ikke godt at komme med sådan et kritikpunkt - og sågar hævde at man "har ledt, og ledt", når man kan finde det ved stille og roligt at gå telefonens indstillinger igennem...

Indstillinger > Privat Indstillinger > Vis meddelelsestekst


Ellers kan jeg da lige tilføje at telefonen so far lever fuldt op til mine HØJE forventninger ...

Badabing..!

0 0
Christoffer 07-06-2011 15:16:16

er du fatsvag Mads?

har du overhovedet set skærmen på Galaxy S2? du Samsung også producerer fjernsyn og den slags kender de mere til skærme end HTC gør de putter en højere kontrast, skærke farver og den slags i mens HTC benytter en S-LCD skærm der har en lav kontrast og svage farver og han nævner kun at Sensation's skærm ikke er ligså god som Galaxy S2.

med de grå bokse forstår jeg godt John G's fustration da grå bokse har eksisteret siden på HTC Hero den første telefon med Sense der kom for næsten 2 år siden og det er stadig ikke fikset endnu og det skulle man da ellers tro da HTC har redesignet hele galleriet og ikke lige har gjort arbejdet færdigt.

du skal se det er derfor Sensation får 3 stjerner på grund af gamle fejl der stadig ikke er rettet og nogle nye ting som ikke er særligt prængende på Sensation som HTC gjorde det på pressemødet f.eks. HTC Watch der er 8 trailers indtil videre der kommer først danske undertekster til august og det vides ikke hvornår der kommer danske film og serier og så 1GB intern hukommelse istedet for 8GB som de andre topmodeller her skal du tænke der er mange programmer der ikke kan flyttes til SD-kortet og til allersidst kameraet der ikke tager særlige gode billeder og full HD video (1080p) som ikke er særlig god og så den elendige højtaler på Sensation.

har du så fattet det nu Mads eller er du for fatsvag til det?

0 0
Søren 07-06-2011 17:44:01

øh okay.. først og fremmest, giver Mads ret! Selvom det nok lige er grovt nok skrevet ;)

og din besked, Christoffer, er nok ligeså "fatsvagt" skrevet som Mads' ;)

0 0
Christoffer 07-06-2011 22:06:03

ja ja Søren dig og Mads er jo store HTC fanboys som ikke kan være realistiske bare fordi HTC telefoner har "Sense" betyder det ikke det er verdens bedste telefoner som i har på sindet husk Sony Ericsson, Samsung og LG er kommet godt foran HTC når de gælder om at skabe noget nyt husk det. =)

0 0
David 07-06-2011 23:10:01

Enig.. den eneste grund man kan have til at købe denne telefon, er at man er ekstrem HTC fanboy, det er uden tvivl den dårligste Android topmodel på markedet..

0 0
Steen Petersen 06-06-2011 21:03:25

skyldes helt sikkert, at billeder ligger på et eksternt medie i form af et micro sd-kort. Dual core eller ej vil søgehastigheden være langsommere, når data ligger eksternt. Et af de nye hurtige high speed kort kunne måske afhjælpe "problemet".På Samsungs dual core telefon og iPhone ligger alt internt og vil derfor være hurtigere søgbart.

0 0
David 07-06-2011 16:06:17

Uanset hvor problemet ligger, dårlig software, langsom hardware. Så har iPhone og Galaxy ikke dette problem, vi kan vel blive enige om at HTC Sensation er en ommer?

0 0
07-06-2011 16:15:46

Nej, vi er ikke enige :p

0 0
Søren 06-06-2011 20:42:56

Syns selv denne test er rimelig fair.. han virker upartisk, og reel!
http://www.youtube.com/watch?v=bEcMAaRUx6Q

0 0
Niki 06-06-2011 15:48:17

Godt nok kører jeg kun på en Sense 3.0-port på min N1, men her kan jeg altså sagtens fjerne sms'er fra lockscreen.

Indstillinger -> Privat indstillinger, der kan man fjerne flueben ved "vis meddelelsestekst på låseskærm".

Nogle der har mulighed for at teste på en Sensation?

0 0
Svend Brinch 06-06-2011 16:50:17

Får min i morgen...
Tester lige, men hvorfor skulle den ikke kunne det ;-)

0 0
07-06-2011 02:21:32

Jeg sidder her med min egen HTC Sensation, og kan bekræfte at man ved at gå ind i Instillinger -> Privat Instillinger kan trykke fluebenet fra i "Vis meddelsestekst" under "Lås Skærm" :)

Til "problemet" med lockscreenen. John siger at det er dårligt at man ikke kan føre ringen op til f.eks. kameraet, men kun den anden vej rundt, medmindre det er fordi dit vækkeur ringer. Jeg undrede mig også lidt, men efter at have haft den i hånden en dags tid, er det gået op for mig, at jeg ville blive usandsynlig træt af at smide ringen op på et tilfældigt ikon, når jeg vil unlocke den hurtigt, Så tak fordi man ikke kan det!!!!!. Når vækkeuret ringer, er det derimod super at man har begge mulighedder, da man under normale anstændighedder, gerne vil slukke for alarmen når den ringer, så er jeg sq ligeglad hvilken vej jeg gør det, bare det kan gøres hurtigt!

Nu har jeg kun 28 billeder på min telefon so far, men jeg har ikke oplevet nogle grå bokse? Desuden ser dit galleri ud til at være vildt langsomt i forhold til mit... Sikker på du ikke har fået en defekt telefon eller en prototype John? Eller måske er den ikke opdateret til den seneste opdatering, der udkom for ca. en uge siden? as far as i know..

Jeg har heller ikke haft problemer med Bluetooth :) Men nu har jeg også kun overført mine kontakter fra min gamle HTC Desire, hvilket kørte 100 % problemfrit.

Jeg kan ikke forestille mig at den på nogle måde kan køre hurtigere. Alt kører fuldstændig smooth, så medmindre du regner med at en Dual-core processor, speeder tingende op på 120 % (hvilket ikke er muligt) jamen så kan jeg ikke se hvorfor man bør hakke den på den. I modsætning til den GS2 jeg var nede og prøve igen i dag, så hakker min Sensation IKKE når jeg skifter mellem forsiderne ;) (som den i øvrigt også gør langt flottere :d)

0 0
Søren 07-06-2011 17:56:17

Hej TobiasC.T.

Nu da du lige er den eneste, indtil videre, der har telefonen i hånden, kunne jeg så ikke få dig at prøve det der "antenne-problem" som der har været skrevet om? Er der et problem, eller er det endnu et forsøg på at nedgøre en fantastisk telefon? :)

Venlig hilsen

0 0
07-06-2011 19:42:25

Mener du Wi-fi problemet?

Hvis ja: så har jeg nu testet det på hhv. HTC Sensation og Desire og resultaterne ser ud til at være ens på begge telefoner. Nogle gange er der en smule nedgang på wifi-styrken og hastigheden, men det sker uanset hvor jeg holder den! (Jeg forstår ikke hvorfor! det giver ingen mening). Det ser altså ikke så meget anderledes ud på Desire, så jeg ville ikke se det som værende et problem hvis jeg var dig :).

Hvis nej: Så har jeg ikke hørt om det :)


Noget andet jeg har opdaget på Sensation, som ikke var på desire, er den måde hvorpå programmer lukker. Hvor programmer på Desire bare lukkede ned pludseligt og brat når man trykkede det ned, så har Sensation fået en mere "iphoneish" elegance over sig. Dvs. at når jeg trykker tilbage, eller på homescreen knappen, så "fader" programmet væk, frem for den brætte lukning. Det synes jeg er super :) Jeg ved ikke om det er på samme måde med Desire S og Incredible S, da jeg ikke har gidet at sætte mig ind i dem ordentligt. (Jeg synes de var for kedelige).

Håber det hjælper lidt. Og hvis du synes der er problemer med den, så er jeg sikker på du kan få den byttet til en sg2 i butikken hvis du føler for det ;) (inden for de 14 dages ombytningsret naturligvis)

0 0
Søren 07-06-2011 19:59:54

Uanset hvad der måtte være med telefonen, er jeg ganske sikker på den ikke bliver byttet til en samsung ;) kan ikke vente til postmanden kommer med min sensation! ...
og cool, mht til wifi, jeg brokker mig i hvert fald ikke over min nuværende desire, så hvis det ikke er mere end det, så overdriver folk da rimelig meget vil jeg mene!

tak for svar :)

0 0
Søren 07-06-2011 17:47:19

Jeg stemmer for at Tobias bliver den nye konge af Mobilsiden!

0 0
07-06-2011 02:23:27

hakke ned* på den !

0 0
Mads 07-06-2011 12:19:20

Tusind tak for det her!!!
Jeg tror lige du har fjernet min tvivl om hvorvidt jeg skulle vælge sg2 eller sensation :)
Hvordan er skærmen??

0 0
07-06-2011 13:25:16

Skærmen er stor og flot. Flottere end andre LCD skærme jeg tidligere har set, men desværre ikke lige så skarp og klar som den på GS2. Det er dog stadig nemmere at se Sensation frem for f.eks Desire i sollys!! Hvilket jeg er super glad for. Synsvinklen er dog en smule ringere end Desire og GS2... :)

0 0
Mads 07-06-2011 16:53:46

Men det er ikke en dealbreaker i forhold til sg2 at skærmen er dårligere? :)
Hvad synes du ellers om den? :)

0 0
07-06-2011 18:26:15

Om sg2 eller sensation? =) Jeg ved ikke om det er en deal-breaker for dig, men for mig er det ikke. Jeg hælder bare mere det til forskellige features i HTC's produkt, frem for Samsungs, hvilket er grunden til at jeg vælger Sensation frem for sg2. Jeg synes bare den har ting der opvejer den "knap så gode skærm" :)

Et lille problem jeg er stødt på, er at når jeg vil tage min telefon når den ringer, så starter telefonen på "højtaler" funktionen, hvilket går mig lidt på. Jeg ved ikke om det er en fejl, eller mig der har overset noget. Jeg arbejder på at finde ud af det.

Ellers så synes jeg Sensation er den fedeste mobil jeg selv har haft. Jeg har ikke haft sg2 i hånden lige så længe som sensation, hvilket naturligvis kan påvirke min vurdering, men jeg har skam sat mig godt ind i begge telefoner efterhånden. Det er fuldstændig op til personen selv, at finde ud af hvilken telefon du bedst kan lide. Så gå ned i 3-butikken, der lige nu har begge modeller, og prøv dem selv :)

0 0
Mads 07-06-2011 21:33:47

Jeg tror det bliver til sensation, det lyder som om vi prioterer de samme ting ;) Skal også derned i morgen :D

0 0
Christoffer 07-06-2011 15:00:51

hej Tobias hvor har du skaffet en HTC Sensation fra?

0 0
07-06-2011 16:14:42

Jeg købte den i går i HTC's egen butik inde ved strøget :)Fra i dag af, kan du også få den hos 3. De har lige ringet til mig og fortalt at de har fået den på lager.

0 0
Alexander 06-06-2011 16:06:52

ja jeg skal snart i en HTC Concept store så det kan jeg skal nok raportere når jeg har fundet ud af om det også kan lade sig gøre at gøre det på HTC Sensation :-)

0 0
TF 06-06-2011 15:08:31

mads dit indlæg er det lavet for at give et eksempel på hvordan en ægte fanboy ville svare på den her anmeldelse, for jeg tror du ramte sømmet lige på hovedet så ;)

0 0
Mads 05-06-2011 23:07:59

Læs grundigere.

Der bliver i artiklen beklaget over de grå bokse i sammenhæng med dual core processor. Det har ingen relevans eller sammenhæng.

0 0
David 05-06-2011 22:21:37

Hold da op, der er nogen der bliver sure over at se sit elskede HTC bliver kritiseret. Det er jo som at se en Apple fanboy gange 70. Hvor er jeg dog bare træt af HTC brugere. De er til at brække sig over.

Fantastisk at forsvare grå bokse på et topprodukt fra 2011, når en skide iPhone 3GS kan klare det uden. Jeg er totalt ligeglad hvad grunden er, det burde ikke ske! punktum!

0 0
Katron 01-07-2011 13:21:45

Helt enig. Selv nokia løste det problem tilbage i 2006..

0 0
05-06-2011 15:32:13

alle htc fans havde forventet noget nyt og bedre.

0 0
05-06-2011 15:32:10

alle htc fans havde forventet noget nyt og bedre.

0 0
02-06-2011 14:46:03

Nu har jeg været nede i HTC butikken og 3, for at prøve både HTC Sensation og GS2! Jeg må indrømme at jeg hælder mest til HTC Sensation af følgene grunde:

1. Telefonen føles "rigtig" en hånden. Jeg synes GS2 er for plastik-agtig og jeg kan ikke lide at den er så let! Jeg er konstant bange for at knække den.

2. HTC Sense 3.0 er genialt og slår Touch Wiz med længer. Jeg har aldrig oplevet så intuitivt interface! Det er super, og det kører godt og uden nogle problemer eller "hakker" når man swiper frem og tilbage. (Telefonen er endda en prototype). Desuden er der små hakker og delays ved GS2.(Dette var ikke en prototype)

3. Designet er også meget pænere (efter min mening) end GS2 - der ikke bare ligner plastik crap, men også ser ud til rent faktisk at være det.

4. Browseren på Sensation er tydeligt hurtigere end den på GS2. GS2 kørte på 3's famøse 3-netværk og Sensation ved jeg ikke, men det var ikke Wi-Fi.

5. Helhedsoplevelsen ved sensation er super. Den nye Lockscreen, 3D-effekterne, hurtigheden, intuitiv navigering.

Kameraet på Sensation er klart ikke lige så godt som GS2, men nu har jeg både et kompakt og et spejlrefleks der slår begge telefoner med flere længer, så jeg er egentlig ret ligeglad - Har aldrig brugt kameraet på min telefon til særlig meget.

Skærmen er bedre på GS2! Den er nemmere at se i lyse omgivelser hvilket er super! Men ikke nok til at bringe mig i tvivl.

Batteriet på alle mine tidligere smartphones er løbet ud i løbet af en dags brug... Jeg har altid min telefon i stikket når jeg sidder ved en PC eller andet. Så det er jeg også ret ligeglad med.

HTC Watch. Jeg er nu ret sikker på der nok skal komme nogle film på, lige så snart telefoner udkommer i resten af verdenen, i stedet for kun England ;)

For 300 dkk, kan du få et Micro SD kort med 16 GB - Problem solved.

Jeg ved desværre ikke hvad jeg skal gøre ved opladningsindgangen på venstre side af telefonen. Jeg hader bare at render rundt med en telefon i lommen der har et hul i venstre side - øv øv øv øv ... (Kan i føle sarkasmen? ;))

Til sidst. Beskeder på min telefon bliver i forvejen vist på forsiden når jeg får en besked? Kan ikke se problemet. AFAIK fungerer på samme måde på iPhone?

Jeg har tidligere haft både HTC Desire og Samsung Galaxy S, så jeg kender til alle de grundlæggende ting og sager på både Touch Wiz og HTC Sense.

Det skal lige siges at dette naturligvis kun er min egen mening.

0 0
Henrik 03-06-2011 10:14:08

Helt enig.. Jeg synes også personligt at SGS2 føles meget "billig" (selvom den ikke er det) - Synes bare ikke det går at lave telefoner i plastik.

Jeg har pt. en Desire som jeg har haft meget glæde af, især pga. at jeg har haft mulighed for at lave S-OFF/Roote den og dermed få andre Android/Sense systemer på.

Jeg har i noget tid kørt med et mix af Sense 2.1 (Desire S) og Sense 3.0 (Kingdom/Sensation mix) og alt kører virkelig smooth, og det er endda på en "gammel" Desire.

Jeg glæder mig virkelig til at få fat i min Sensation, da jeg er sikker på at hvis den ikke allerede er hurtig, så går der ikke lang tid før udviklerne på XDA og andre steder har fået gjort den det.

Mht. intern plads, helt ærligt hvem fanden har brug for 293812378917 apps?
Du har 1gb intern plads på Sensation, det er længe, længe længe nok til at have alle de apps man må have brug for, og hvis ikke - Så har man et seriøst problem og skal købe sig en computer at rende rundt med i stedet for.

Udover det, så ja, et SD kort virker fint som du også siger :)

Jeg har det som dig mht. kameraet - Hvis folk vil have det bedste af det bedste kamera, så er det nok ikke en telefon de skal købe for deres penge, for de vil aldrig komme på højde med alm. kamera.

Og at hakke en telefon ned over SMS-preview på forskærmen? Jeg er speechless - Seriøst?

Er meget skuffet over den her anmeldelse, da den i mine øjne klart viser at Mobilsiden efterhånden er ved at være farvet.

0 0
John 04-06-2011 12:29:58

Enig. Det lugter virkelig langt væk af farvet partisk leffen for et mærke og det er virkelig en skam at mobilsiden er kommet helt her ud.

John G. skrev på et tidspunkt at Samsung er det "vildeste pis" han nogensinde havde set på mobilmarkedet. Og det er skrevet selv med udgangspunkt i at telefonen faktisk har og havde en del mangler der på ingen måder kunne give sådan en "hæder".

Sensation er en rigtig god og stabil smartphone og jeg kan på ingen måde se at den fortjener at blive behandlet med en sådan sjusket og måske "aftalt" anmeldelse.

0 0
Nab 03-06-2011 11:53:53

Det værste er, at jeg har aldrig set John at anmelde så nedladende om en mobil tlf før..
jeg har aldrig førhen debatteret herinde. Det er mit første gange og jeg synes det er på tide at mobilsiden & co. stopper med at reklamere for iphone og iphone klon SAMSUNG. Grunden til jeg ikke synes om samsung(bortset fra skærmen) at de har efterlignet iphone hvad angår design dog i billigere version.. Modsat HTC har de altid formået at komme med deres eget brugerflade og design.. dog synes jeg at designet kunne sagtens være bedre. forstår bare ikke hvorfor laver de ikke det samme som HTC EVO. istedet for lappe løsninger de har lavet på bagskærmen...
men en af de bedste ting jeg godt kan lide ved HTC er, htcclub.com. hvis du mister din tlf eller glemmer den derhjemme, så har du mulighed for at viderestille dit nr til et andet nr, så du ikke gå glip af opkald eller sms´er. og det synes jeg er ret cool...

Jeg er lidt forbavset over hvorfor har mobilsiden givet Sensation så dårligt karakter, hvorimod andre sites har givet den langt højere...

venlig hilsen

0 0
Draken 06-06-2011 18:43:31

Jeg har oprettet mig som bruger bare for at kunne skrive en kommentar til denne anmeldelse. Som udgangspunkt må jeg hellere gøre opmærksom på at jeg bestemt ikke er "HTC fanboy". Jeg er ligeglad med hvilket mærke min mobil kommer fra, bare den fungerer godt, er i god kvalitet og ikke er en iphone (eller ligner en billig kopi). Dette da jeg vil have en Android mobil og ikke kan fordrage deres iphone's interface eller itunes.
Jeg har heller ikke købt eller bestilt en Sensation.

Til "anmeldelsen":
Som jeg ser det er det ikke så meget en anmeldelse, men mere en lettere bizar, enormt biased og unuanceret opsummering af diverse arbitrære features som vedkommende ikke kan lide - ikke deciderede fejl eller mangler. Det med galleriet skyldes ikke telefonen, men et langsomt SD kort.
Selv designet og konstruktionen som universelt er blevet rost, forsøges vendt til noget negativt.
Kort sagt - en tynd kop the med meget få faktuelle oplysninger eller reelle beviser på de påstande der kommer. Se på denne anmeldelse som illustrerer hvor grundigt og nuanceret det kan gøres...

0 0
Draken 06-06-2011 18:45:09

Ups manglede linket efter sidste linie. Her er eksemplet på hvor godt det kan gøres:
http://www.phonearena.com/reviews/HTC-Sensation-Review_id2753

0 0
02-06-2011 14:48:38

1. Telefonen føles "rigtig" I* hånden. ;)

0 0
Dan 01-06-2011 21:57:54

Og ja det er anmeldensen der kun er en stjerne værdig.

Og Telefonen 5 stjerner værdig.
måske 4 hvis man som her inde på redaktionen har været træt af konen eller vejret.

grundet.
# Htc sense 3.0
# alucover som bare er meget mere lækkert en skrammel plast
# sense.com/dk
# nok de mest stabile og opdateret telefoner vi får, er fra htc
# gorilla glas

så skulle lg jo kun have haft en halv stjerne.
og Iphone selvføgelig 10 stjerne, da det giver mere profit.

ærgerligt at se mobilsiden sådan her.
Det er simpelthen ikke seriøst nok.

den her slags får mig til at finde andre steder at surfe efter mobilnyt og anmeldelser.

0 0
madslvig 06-06-2011 00:35:20

1. HTC Sense er vel en smagssag om man kan li det eller ej
2. Plastikken på SGS2 er godt integreret og pga. et intelligent bagsidedesign føles den ikke plastik-agtig eller af dårlig kvalitet, og den er enormt lækker at holde på.
3. samsungdive.com
4. Samsung var da ellers ude med 2.3 før HTC? - Muligvis er HTC stabile, men det er Samsung også. Har tidligere haft en SGS, og der har aldrig været noget der minder om et problem med den.
5. Gorilla Glass er der også på SGS2

Synes ikke Sensation bør degraderes til 3 stjerner, for det er en super lækker telefon, men den bør heller ikke have samme karakter som SGS2, for Galaxy'en er bare bedre, på stort set alle punkter. Sense vs. TouchWiz er en smagssag, Alu vs. plastik er en smagssag, men derudover er Samsungen bare bedre. Og ja, skærmen på Sensation har en højere opløsning, men skærmen på SGS2 er bare meget flottere at se på. Selv HTC Watch kan ikke bruges som argument, da det tydeligvis ikke er særligt brugbart endnu, og når Google alligevel snart introducerer film på Market, gør det HTC Watch aldeles overflødigt.
SGS2 har mere intern hukommelse, bedre udnyttelse af dual-core, flottere skærm, mere RAM, bedre front-kamera, bedre batteri, en lidt bedre pris og hurtigere HSDPA. Længere er den ikke. Samsung Galaxy S2 er en bedre mobil en HTC Sensation.
3 stjerner er urimeligt, men 5 eller 6 stjerner havde været for meget. 4 ville klart være en passende bedømmelse.

(og nej, jeg arbejder ikke for Samsung, og jeg har heller ikke en SGS2, jeg har en O2X)

0 0
Nab 02-06-2011 12:59:14

Helt enig!

Jeg har nu læst alle anmeldelser på mobilsiden gennem årene. Men seriøst, de eneste John kan finde ud af er, at prale om iphone! Jeg plejer kun at læse anmeldelser i engadet og slashgear. De anmelder neutralt og detaljeret.
tilbage til emnet. jeg har været nede og se på SG2, kæft den ser billig ud..
Har haft SG1 og var glad for den, dog den havde mange bugs. men HTC´SENSE er klart en vinder! Det er også derfor jeg vælger HTC, pga deres SENSE og konstruktion!

venlig hilsen

0 0
David 01-06-2011 22:09:53

Brok brok brok..

"den her slags får mig til at finde andre steder at surfe efter mobilnyt og anmeldelser."

Lover du det?

0 0
Shawn S. Ø 11-06-2011 14:23:28

Lad dog manden have en mening David.. Det er ikke kun dig som skal kunne udtrykke sig.

0 0
Dan 01-06-2011 22:27:46

Ja det skal der også være plads til
også selvom du ikke syntes om det!

Det er vel det der er menningen med fora.

0 0
Søren 01-06-2011 22:22:26

... jeg lover det i hvert fald!

0 0
Michael 01-06-2011 19:58:59

undskyld john men hvorfor får de forie HTC telefoner som fx desire S så 5 stjerner når du skriver sensation er den bedste HTC telefon nogen sinde??

der giver bare ingen mening for mig ???

ellers en anmeldelse der går fuldkommen imod andres mening og kan personligt godt se det der problem med SMSerne viser sig på låseskærmen men hvis man virkelig vil læse andres SMSer så låser man den jo bare op for telefonen og læser dem det er alligevel de færreste der låser dem og så er det jo det samme?? desuden hvorfor er iPhone så ikke dødsdømt fra starten?? den har samme problem (medmindre man kan slå det fra hvilket jeg ikke ved noget om men ved kun at den gør det)

0 0
02-06-2011 09:56:19

Nokia N8 er vel også den bedste smartphone fra Nokia, mens N95(ud fra hvad jeg kan høre) er den bedste telefon de lavede i 2006.

Hvilken ville du helst have? Telefonen som fortjener 2(N8) eller den der fortjener 5 stjerner(N95) jeg tror trods alt jeg ville vælge N8'eren hvis valget stod mellem de to.

På samme måde er Desire og Legend de bedste telefoner HTC har lavet og fik derfor begge 6 stjerner. HTC Sensation fik 3 stjerner, men er stadigt et bedre produkt.

Men N8 er, for andre end hårdkogte Nokiafans, et produkt der var forældet ved lanceringen og dermed sammenlignet med andre produkter dårligere. HTC Sensation når på de fleste punkter ikke SGSII til sokkeholderne. Både N8 og Sensation udkom på et tidspunkt hvor der var bedre produkter til prisen, derfor kan de ikke få gode karakterer.

0 0
Katron 01-07-2011 13:11:25

Godt svaret, bortset fra at Mobilsiden gav N8 5 ud af 6 stjerner. Tror kun det var Nicolai "apple" Sonne der gav den 2.

Som enkarneret nokia fan, må jeg der tilføje at på udgivelsesdatoen for N8, var Sonnes kritikpunkter kun udledt af brugeroplevelsen de første timer, og 2 stjerner var slet ikke på sin plads, hvorimod John der testede den her på mobilsiden, nok var lidt mere reel. Det telefonmæssige N8 havde at byde på for 8 mdr siden ovarfor konkurrenterne var lige til 6 stjerner, men brugeroplevelsen af symbian 3 kontra android og ios, var kun til 3 stjerner. Når den så alligevel havner på 5 stjerner, er jo fordi prisen også er væsentlig. I N8 fik man en topmodel med egenskaber ud over det sædvanlige, men med en lidt haltende brugeroplevelse. Til gengæld kostede den mindst 1000,- mindre end HTC desire, og 1500,- mindre end iphone 3GS.

Nu bliver jeg sikkert hængt ud som værende nokia fanboy, men at kalde N8 for forældet ved lanceringen, kommer helt an på om man prioriterer brugeroplevelse, eller daglig anvendelighed, hvis man bruger sin smartphone til andet end internet og widgets. N8 er stadig udstykket med hardware der burde få både HTC, Samsung og apple til at sætte sig i skammekrogen. Hvis man blot kigger på processorkraft og ram, så er man alt for indædt i Android universet.
De fleste er bekendt med, at Android er enormt resourcekrævende. Symbian, MeeGo og IOS for den sags skyld har slet ikke behov for dualcore dit eller dat, fordi systemer er native. Det eneste formål en dualcore processor vil gøre for de 3 systemer, er at æde ekstra strøm.

Er der nogle af jer HTC boys, der har overvejet om de andre testsites er lidt nogle HTC lovers?? Man kan nemt brokke sig over at ens drømmeprodukt får en dårlig anmeldelse, men brokker man sig også hvis anmeldelsen er alt for god?? Det gør langt de færreste.

John er nok en af mobilsidens mest reelle anmeldere, der ikke kun kigger på den umiddelbare brugeroplevelse, men kigger mobilen igennem og drager direkte sammenligninger med konkurrenterne. Det er muligt HTC sensation, er den bedste HTC mobil til dato, og fortjener 6 stjerner for det, men nu testes mobilerne her på sitet op imod hvad man ellers kan få, og hvis SGS2 lige er en snøft bedre på næsten alle punkter, samt den er lidt billigere, ja så har HTC sensation ikke meget at gøre, selvom det er den bedste HTC nogensinde. Hvad har den tilføjet til det mobile univers?? En større processor, lidt flere ram og en anden skærm. Det er netop de punkter, som gjorde at iphone 4 blev svinet til af visse HTC boys i sin tid.

At HTC har problemer med gallerivisning er ikke blot et mindre problem, det er da et seriøst problem. Min gamle N95 fra 2006 kørte coverflow i galleriet, og den havde ikke engang det problem. Come on HTC boys. Se det i øjnene. En dualcore processor løser ikke Androids problemer, det får blot problemer til at synes mindre væsentlige.

0 0
Mads 01-06-2011 22:02:09

Ikke fordi jeg er enig i andmeldelsen men lad det nu ligge:

Grunden til den kan få færre end Desire selvom den sikkert er bedre er fordi der ikke kun bliver givet stjerner i forhold til mobilens kvalitet, men også datoen. Hvis det ikke var tilfældet skulle alle mobiler jo springe skalaen i dag, da topmobilerne i slut 90'erne jo også fik 6 ud af 6 stjerner ;)

0 0
Svend Erik 01-06-2011 18:15:22

Prøv lige at se denne spritnye anmeldelse af HTC Sensation i PhoneArena:
http://www.phonearena.com/reviews/HTC-Sensation-Review_id2753
Den får her 9 ud af 10 points.
Er det virkelig den samme mobil, som Mobilsiden har anmeldt?

0 0
Alexander 06-06-2011 16:19:51

Ja det er rigtigt og de siger at den er bedre end Samsung Galaxy SII

0 0
01-06-2011 17:18:31

Nu(snart) ville være et godt tidspunkt at lave en SGSII vs HTC Sensation video, der går nok lidt for lang tid for iPhone 4s kommer til at den er værd at vente på i den sammenhæng.

0 0
Svend Brinch 01-06-2011 17:04:49

Har lige bestilt min HTC Sensation, den er sgu fed!

En rigtig mande mobil, ikke tøse plastik ;-)

0 0
spock123 01-06-2011 16:35:31

Så bliver det jo bare spændende at se anmeldelserne når iPhone5 kommer engang.

Det er spøjst som man sjældent hører om begrænsninger i forhold til andre mobiler. Det er som om der er forskellige standarder. Det er HELT OK at iOS ikke tillader nogen tilpasning af forsiden (den ene der er), udover baggrundsbilledet.

Der er ingen der kunne finde på at kritisere iOS for ikke at have widgets på forsiden. For en række ikoner er jo det helt perfekte UI til en smartphone anno 2011, ikke sandt?

Lur mig om OS'et ikke vil blive lovprist til skyerne som utroligt innovativt og nytænkende, selvom det drejer sig om en række ikoner.

Personligt er jeg ligeglad, men undrer mig bare over de tilsyneladende forskellige standarder der sættes for anmeldelserne. Måske fordi de enkelte anmeldere er vant til et bestemt OS med dets begrænsninger og fordele, og derfor anmelder dette på systemets præmisser, istedet for præmisser set med neutrale øjne.

Tænk hvis man læste i en anmeldelse af en iPhone at "telefonen ikke understøtter widgets". Tror det er utænkeligt :)

PS: jeg er til dels enig med John G omkring Sensation. SGS2 pwner den klart :)

0 0
Alexander 01-06-2011 15:21:54

Prøv at høre John G du får 3 stjerner for den her andmeldelse præcis det samme som HTC Sensation,
selvom den burde have fået 5 :)

0 0
01-06-2011 15:50:10

@Alexander jeg vil give dig en stjerne for ikke at acceptere at ikke alle anmeldere behøver være enige.

Til Alexander og andre, så vil jeg minde om at John G. faktisk argumenterer for de ting han kan lide og de ting han ikke kan lide.

Faktisk vil jeg modsat andre sige at jeg mener anmeldelserne er blevet mere kritiske. Hos mange af de internationale sider kan et virkeligt dårligt produkt få 3 ud 5 stjerner, mens et middelmådigt produkt ofte får 4. Selvom det de skriver ofte er interessant så giver deres karaktergivning sjældent mening. Hvis 9 ud af 10 telefoner får 4 eller derover så er det et tegn på at de trænger til at stramme deres karaktergivning op, hvilket ofte er tilfældet.

0 0
Mobilsiden.dk 01-06-2011 13:44:53

Kære venner,

Tak for jeres kritik af min anmeldelse.
Jeg har fuld forståelse for, at mange har følelserne en smule uden på tøjet, når det kommer til mobiler. Særligt hvis man lige har smidt 4.500 kroner på en forudbestilling af en mobil, som man faktisk havde glædet sig til.

Jeg havde faktisk også glædet mig rigtigt meget til at teste HTC Sensation - men den skuffede, desværre.

Det handler ikke om, at Sensation er en dårlig smartphone. For set ud fra HTCs egen produktliste, er Sensation klart en af de bedste.

Nu er der jo sket meget på mobilmarkedet siden HTC Magic og Hero - og ikke mindst Desire. Og disse produkter gjort HTC "lig med Android" - fordi produkterne var innovative og nyskabende.

Men siden da, er der kommet større konkurrence - og f.eks. Samsung har virkelig strammet sig an. Galaxy S viste vejen sidste år - og S II viser, at Samsung nu er blandt dem som virkelig viser vejen.

Så når jeg sammenligner brugeroplevelse, "hvad man får" og prisen på hhv. HTC Sensation og Samsung Galaxy S II, så er Samsung klart vinderen.

Jeg har ikke en forkærlighed for hverken Samsung, HTC eller Apple - men jeg ser det som min opgave, at beskrive hvilke problemer og fordele jeg ser - og så må I som læser, jo vurdere, som manglerne jeg finder er væsentlige for jer.

I øvrigt. Når jeg skriver pænt om Apple får jeg at vide jeg er "Apple lover og Android hater". Når jeg skriver ikke så pænt om Samsung - så er det fordi, jeg er HTC-lover - og når jeg skriver grimt om iPhone så er jeg "Android-lover" ;-) Ja - sådan er der jo så meget.

0 0
Morten S 01-06-2011 17:13:16

Hej John

Ja kritik er der jo altid plads til - kunne også godt forestille mig, at det på dét punkt er et utaknemmeligt job du har dig ... du kan ikke gøre alle tilfredse - MEN - Det skal du heller ikke..! Du skal gøre os klogere ...

Jeg har personligt ikke følelserne uden på tøjet, når det kommer til mobiler (har selv iPhone4 pt - for at prøve iOS af), men når man driver et site, hvor anmeldelserne må siges, at være en væsentlig del af konceptet, så er det sgu skuffende, når anmeldelserne virker SÅ mangelfulde og fyldt med det ene (lille?) kritikpunkt efter det andet - i stedet for at fortælle noget omkring, hvad denne telefon kan og gør ... Eks (ret mig endelig, hvis jeg tager fejl) er det ikke nævnt at Sensation har bedre opløsning i skærmen end de fleste andre mobiler ...

Jeg har ikke før indrykket, så mange posts da jeg generelt mener, at der herinde er stor saglighed i jeres artikler - og derfor ikke nogen grund til at hyle op ...

Jeg håber jeg kommer til skrive LANGT mindre i fremtiden :-)

P.S. På mandag tager jeg ind og henter min nye Android - det bliver en SGS2 eller en Sensation - fortsættelse følger ...

0 0
01-06-2011 17:24:07

Når jeg sammenligner SGSII med HTC Sensation kan jeg se to punkter hvor HTC'en vinder og det er på beskedskrivning, Sense og Design(også selvom den ligner gamle HTC'er) hvilket formentligt er væsentligt på mange punkter. Men SGSII vinder på stort samtlige andre punkter også skærmen(HTC viser at opløsning ikke er alt) så har jeg svært ved at se karakteren kan blive andet end den John G har givet. Læg dertil problemer med SMS beskeder på lock skærmen.

For rigtig mange tror jeg at HTC Sensation er et tilfælde af at du betaler det samme, men får mindre hvilket må være lig med 1 til 2 karakter mindre end SGSII.

0 0
Nikolaj 01-06-2011 16:14:31

Det der kan undre er vel bare du mener Galaxy S II er næsten dobbelt så god som Sensation. gætter på det er x antal stjerner ud af 5.
Samsung GS II = 10 af 10
HTC Sensation = 6 af 10

Altså næsten dobbelt. Ved godt det blver fordrejet lidt når man "forøger" men det bliver også mere tydeligt og illustrativt.

0 0
01-06-2011 15:42:52

Jeg er fuldt ud tilfreds med anmeldelsen. Hvis jeg lige pludseligt beslutter mig for at købe en ny smartphone, så har jeg fået nogle klare argumenter for at det bliver SGSII og Sensation.

Efter at have set videoen, så blev jeg opmærksom på det med preview af SMS beskeder. Det er tæt på at være det mest uigennemtænkte jeg har set fra en mobilproducent i mange år. At HTC ikke fatter at lockscreenen skal kunne fungere som en port mellem det der privat og det der ikke er privat er et meget godt eksempel på at sted de ikke har tænkt sig om. Den funktion alene er nok til at jeg ville vælge Sensation fra. Sjovt nok er det også en funktion ingen andre har kommenteret.

Jeg vil tilføje at jeg selv er Desire ejer, men som en anden skriver længere oppe så savner jeg også HTC komme med nogle nye spændende produkter. Desire og Legend fremstår stadigt som deres bedste telefoner i forhold til tiden.

0 0
TF 01-06-2011 14:59:13

tak for en god anmeldelse, det er rart der stadig nogen der er kritiske når de tester og ang ?-lover emnet så vil der altid være nogle stakler der ser deres mobil og OS som en religion, så de angreb slipper du aldrig for, bare gør som alle andre normale mennesker og grin af deres kommentare og se dem som små morsomme indslag :)

0 0
Morbius 01-06-2011 14:07:48

Det gjorde ,mig ikke meget klogere ;-)
Desire S ***** Sensation ***
Nå nå!!!

Jeg er nu også ligeglad med mærke, de har deres forskellige fordele og ulemper, har selv prøvet det hele, kedet mig dog hurtigst med Iphone og var kun lykkelig for at slippe af med mobile windows ;-)

Nå jeg nu har, indrømmet, indrykket en del post på denne anmeldelse, så er det fordi, det skuffer mig, at denne anmeldelse ikke hjælper mig en døjt med at beslutter hvilken telefon jeg skal vælge. Jojo, jeg skal vel tage SGS2 nu du siger at Sensation er så dårlig, men den køber jeg bare ikke, jeg er interesseret i at høre HVAD DE TO TELEFONER KAN TILBYDE, ikke at den ene er noget biiib og den anden er noget WOW.

Din anmeldelse er endimensionel og derfor ubrugelig, det ligner dig ikke!

0 0
Alexander 01-06-2011 15:24:11

Ja John G det er som om du er gået fra Luke Skywalker til Darth Maul (LOL) :D

0 0
Morbius 01-06-2011 15:26:46

HAHAHAHAHAHAHAHaaaaaa ;-)

0 0
David 01-06-2011 13:55:46

Hej John

Jeg er en underlig skabning ligesom dig, som ikke har nogen speciel forkærlighed for noget bestemt mærke, jeg bruger det jeg lige synes er bedst på tidspunktet, og jeg har skiftet lidt mellem iPhone og Android. Jeg mærke det samme med at når man forsvarer noget der er godt på et produkt, så bliver man kaldt, fanboy og lign. Man kan nogen gange undre sig over at folk kan gå så meget op i det, specielt det med at hade Apple :) Jeg synes dine reviews er ganske fine og upartiske.

0 0
Morbius 01-06-2011 13:42:26

Du trækker altså telefonen ned, for dens nye lockscreen, fordi den ikke har alle de funktioner du gerne vil have? Undskyld John, men siger du ikke lige så tit at der ikke skal være flere måder at gøre tingene på, da det forvirer brugern?

Har du egentligt set på SGS2 lockscreen, som må siges at være, pænt sagt, gammeldags og grim.

Jeg er enig med dig i, at funktionen i SGS2, hvor man kan indstille widgets størrelsen, er super fed og noget som kunne være fedt udnyttet på Sensations bedre opløsning, men har du bemærket Iphones muligheder for indstillinger ELLER skulle vi sige manglende muligheder?

En anmeldelse må vel handle om at hive det frem, som telefonen kan tilbyde og ikke det den ikke kan, samtidigt med at man fremhæver dens åbentlyse fejl eller hvad?

Hvorfor har du ikke anklaget Sensation for ikke at have en indbygget projektor, nu den har Watch med i softwaren? For mig hvirker din anmeldelse alligevel meget i den retning?

0 0
Alexander 01-06-2011 15:28:47

Haha hvor er det godt sagt :D

0 0
Mobilsiden.dk 01-06-2011 13:46:45

Du trækker altså telefonen ned, for dens nye lockscreen, fordi den ikke har alle de funktioner du gerne vil have


Nej, det er ikke det jeg siger. Jeg gør opmærksom på, at deres programmering er inkonsekvent. Altså at man nogle steder kan bruge en funktion på to måder - men kun én måde andre steder.

0 0
Morbius 01-06-2011 14:09:38

Fint, men lockscreen er vel stadig super fed? eller hvad?

0 0
Dennis 01-06-2011 12:12:31

Nu har jeg prøvet og se om der er nogen der ved om hvornår launch date for HTC Evo 3D er og en eventuel prisklasse for samme.

Men jeg har simpelthen ikke kunnet finde ud af andet end, at der skal være førstesalg i Frankrig hvorefter den "nok skulle komme til resten af EU".

Er der ikke nogen her eller selve mobilsiden.dk som kan kaste noget lys over sagen...?

Det er frustrerende med, at finde den slags oplysninger. :-(

0 0
Letten 01-06-2011 11:45:39

Mon ikke bare det er fordi mobilsiden.dk er ved at gøre sig til overfor Apples marketingafdeling?.

Der skal jo snart uddeles presskort til en stor Apple-event og der skal snart udpeges medier der skal være de første til at anmelde iPhone 5.

Så skal man jo nødig fremstå som Android-venligt medie. Og man skal ihvertfald ikke sige noget negativt om Apple ellers deres iPhone - for så får man den ikke næste gang :-(

0 0
TF 01-06-2011 14:52:53

det må være det dummeste jeg har læst længe, hvorfor skulle mobilsiden så anbefale Samsung Galaxy S II istedet for sensation, det gir jo ingen mening vel.

0 0
Mikkel 01-06-2011 11:09:26

Jeg er stor fan af HTC. Både når det kommer til design, form og især UI.

Men jeg må tilslutte mig flokken, som mener, at HTC gang på gang efter deres Desire har skuffet.

Jeg forstår ikke, hvorfor de ikke får den større interne hukommelse, den bedre skærm, den bedre batterilevetid. Disse ting er for mig meget vigtige. HTC siger selv oplevelse frem for hardware. Men disse ting hænger da sammen. Eller hvad?

0 0
Morbius 01-06-2011 12:56:11

Problemmet med skærmen er, at samsung er verdens største leverandør af Amoled skærme og sider på mange af patenterne, dette gav allerede HTC problemmer med deres Desire model, hvorfor den hvide ikke blev leveret med Amoled skærm. Jeg tror ikke HTC tør at binde sig op på, at Samsung levere i tilstrækkelig kvantitet af skærme, til deres nummer et konkurent.

Intern hukommelse må jeg være enig med dig, det er en gåde for mig også.

HTC vil ikke forandre for drastisk deres koncept, idet det allerede er en succes, det kan man selvfølgelige anklage dem for værende dårligt, manglende inovation osv, men kig lige til konkurrenten Iphone, de har forstået at der skal ikke laves for meget om, kun nok til at holde folk fanget.
Hvis hver HTC telefon skulle revolutionere et eller andet, ville kunderne blive forvirret, Sense er for HTC, hvad IOS er for Iphone!

0 0
Sundoo 01-06-2011 11:03:22

Ja, som de fleste skriver er brugerfladen en smagssag. Jeg er ikke selv meget for Sense og er mere til den "rene" oplevelse, som bl.a googles egne mobiler giver.
Personligt har jeg af Android mobiler haft Nexus One, Desire HD, LG Optimus X2 og nu Galaxy S2. Ærligt så er Galaxy'en den bedste Android mobil jeg har haft.
Touchwiz er okay, men har selv smidt launcerpro på min og den kører suverænt uden lag. Jeg har også på mine tidligere mobiler kørt med launcherpro og custom roms, hvilket gjorde dem mere flydende og en tand bedre. Med Galaxy'en har jeg slet ikke det behov og det siger noget om mobilen. Iøvrigt bruger jeg smart keyboard pro, med gingerbread tastaturet og det fungerer perfekt.
Når man nu skal sammenligne, så er SAMOLED plus skærmen bare bedre og specielt i stærkt sollys. Med de andre mobiler, kunne jeg knap nok se, skærmen i sollys, men Galaxy'en slår dem med flere længder.
Batteriet holder også længere på Galaxy i forhold til de mobiler jeg har haft og skærmen er så kraftig med sine farver/styrke, at jeg også har skruet den ned til omkring 10%, hvilket kan mærkes på batteritiden :-) .

Iøvrigt kan Galaxy'en afspille MP4 HD film, dvdrip og selv MKV 720p uden at hakke. Det tror jeg ikke, at der er andre mobiler der kan på nuværende tidpunkt.

Har bestilt et Micro USB OTG kabel, så jeg kan tilslutte ekstern harddisk eller usb stick direkte til mobilen. Det er vidst også kun Galaxy'en der kan det af Android mobiler. (Ved godt at nogle Nokiaer også kan)
Jeg synes at Galaxy S2 er den bedste Android mobil på markedet nu.

0 0
pzychodad 01-06-2011 10:30:55

Hej John G,

Du skriver at kameraet er set bedre. Er det sammenlignet med Nokia N8 eller med andre Android telefoner?

Jeg har en Desire nu og er egentligt tilfreds med kameraet – det opfylder de behov jeg har, men jeg ville gerne have at det "skyder" lidt hurtigere.

Er kameraet i Sensation bedre end i Desire? Og hvordan er kameraet i Senstation i forhold til SGII?

For i øvrigt tak for en god side – bruger den rigtigt meget…

0 0
Alexander 01-06-2011 15:36:57

http://www.youtube.com/watch?v=7HW7v3nzwzc

Der finder du en duel =)

0 0
pzychodad 04-06-2011 18:33:02

hejsa.

Kanon link - tusind tak

0 0
Mobilsiden.dk 01-06-2011 13:01:56

Hej pzychodad

Det med kameraet er altid en personlig vurdering af, hvad det er for en type billeder man er til.

Kameraet er naturligvis bedre end i Desire - men det i SGII er efter min mening bedre.

På Sensation har vi blandt andet set problemer med fokus samt problemer i forhold til modlys.

0 0
pzychodad 01-06-2011 13:23:27

igen igen.

Tak for hjælpen.

Jeg prøver Fast burst og så tror jeg den står på en SGII – især det med modlys og den stærke samoled plus skærm tiltaler mig.

0 0
pzychodad 01-06-2011 13:17:41

hej igen - både DX og John.

0 0
DX 01-06-2011 11:30:14

Prøv at downloade "Fast Burst Camera Lite"

0 0
Frank 01-06-2011 06:07:09

Jeg syns generelt at mobilsiden.dk er meget låst på at iphone er den eneste rigtige smartphone.

Glemmer aldrig en lille samligning der blev lavet mellem HTC desire og iphone, der blev kigget på hvor hurtig tlf vendt billedet, og det var så tydligt for os ihvertfald at se at desire gjorder det lidt hurtiger, men det var jo selvfølgie iphone der vendt det hurtiget efter deres mobilsiden. og som om vi forbruger vil bekymmere om et millisekund:-)

Og er så glad for at jeg valgte en htc desire istedet.

Synts også det er synd der bliver hakket så meget på designet, at det ikke er noget nyt fra det gammle. Jeg syns personligt at dette er den smukkeste tlf på market, og syns det fedt at man stadigvæk kan fornemme at det er en HTC tlf, syns deres design er mega fedt, især samlignet med den fikantede og uhandige iphone 4. men det er jo selvfølgie bare min megning.

Det med galleriet der åbner langsomt er godt nok ikke godt nok de ikke har fået lavet det endnu, jeg køre personligt med en anden ROM dag det løser problemt, men mister desværre sense UI.

0 0
Alexander 01-06-2011 15:38:37

Det har du ret i =)

0 0
Michael 31-05-2011 22:29:43

hej John G eller for den sags skyld jer andre
overvejer at udskifte min gamle Htc desire med denne model men er den det værd?? for har prøvet desire HD og elsker VIRKELIG den store skærm men er det pengene værd??

0 0
Morbius 01-06-2011 09:43:42

Afhængig af hvor du bor, kan du jo tjekke den ud i HTC store i københavn.

Personligt er jeg meget glad for at de har gjort skærmen smallere i forhold til SGS2, hvor jeg tit føler at jeg skal strække min tommelfinger for at nå hele vejen over.

Desuden kan jeg bekræfte at sense er dejligt nemt at bruge og lækkert for øjet, hvor SGS2 er lidt mere klundet og slet ikke så estetisk behageligt. Tilgengæld er SGS2 skærms farver virkelig flotte og noget der vil få Iphone ejere og folk generalt til at sige WOW.

Kvaliter på de to telefoner:
Sensation har watch (meget spændende at se hvor langt det bliver taget, vil elske at side i toget og se et afsnit The walking dead eller....), større opløsning, sense 3.0, (med den flotte vejudsigt app, 3d effecter hist og pist osv.), bedre bygge kvalitet, (med en snert af smag og behag, men har stået med begge i hænderne og Sensation føles bare mere...... kvalitets agtig.) Bedre unlock skærm og sms funktion (igen du kan altid downloade andet, men som standard, skal det helst fungere.)

SGS2 har super amoled plus flotte farver, det ser kanon ud, den føles lidt hurtigere, mest på grund af den noget lettere Touchwiz 4.0, stor indbygget hukomelse og lidt flere ram, hmmmmm, har det betydning, ikke endnu! Justering af vise widgets størrelse på skærmen og lidt lir du aldrig kommer til at bruge i praksis, men som er gode party tricks (tilt to zoom f.eks.), tynd som bare biiiiib

Opsamling:
SGS2 er mere wow telefonen, specielt i første øjekast, den vil indponere folk, men man må leve med nogle irritationer, som man så må kompensere for med downloads/apps, hvilket jo ikke er noget problem.

Sensation er mere hverdags telefonen, som har nogle få party tricks, men eller er skåret til at klare sig godt i alt det man bruger til daglig og får en til at føle, man hvirkelig står med et stykke kvalitet i hånden.

Af styrke og alt det andet, er de ens! Det bliver måske nogle ekstra point til SGS2, men ikke noget der vil forhindre dig i at bruge sensation til alle de apps der kommer det næste år frem!


Men tjeck begge telefoner ud, de har forskellige kvaliteter, samt tjeck nogle af de højere op nævnte anmeldelse fra udlandet ud.

Håber det hjalp lidt!
Venligst og skriv endeligt med flere spørgsmål
Morbius

0 0
Michael 01-06-2011 11:17:02

det er netop det jeg har set på de to og der falder jeg mest til at vælge sensation mest fordi sms funktionen er noget lort og har ingen positive erfaring med dem jeg har hentet til min gamle Desire og så også det JEG syntes det ligner en iPhone angående ikoner hvilket jeg hader når det nu er det jeg prøver at undgå, selvfølgelig kan jeg bare ændre det men hvorfor når jeg nu så godt kan lide sence?
Men ER Sensation det hele værd og er der så meget nyt at det ikke bare føles som har bruge pengene på en støre skærm??

0 0
Morbius 01-06-2011 12:47:07

Tjjjaaa Nej, der er ikke på den måde så meget nyt, bortset fra watch og lockscreen, deri er jeg enig med John G, men hvorfor skulle der også være det, nu man er glad for det der er. Prøv at forstille dig, man skulle skyde Iphone i skoene hvor lidt der skete fra telefon til telefon, så måtte den være nede på * nu :) Men det forandre ikke at Iphone og Sensation er fede telefoner.

Har selv en desire og har ventet på en telefon som kunne give mig samme oplevelse, men med større skærm, dog må jeg sige, at SGS2 stadig lokker og min endelige beslutning ikke helt er truffet, er bare meget ked af SGS2 design, både hardware, men også homescreen måssigt, det hvirker fikantet og grimt i mine øjne!

0 0
Michael 01-06-2011 12:53:15

DER ER VI ENIGE!! for har en ven der syntes SGS2 er "bedre" da den er mere ventet og han har hørt mere positivt om den men personligt syntes jeg den er grim at se på undtagen skærmen der sparker røv men hvad hjælper det med en god skærm til et system der virker, som du siger, firkantet og grimt

men nu må jeg se hvad der sker efter opdateringen af Desiren til version 2.3

0 0
Morbius 01-06-2011 13:01:00

Du vil ikke opleve de store forandringer, da meget af det er bagved ligende, desuden kommer der ikke en ny Sense version med, da den ikke kan køre de funktioner der er i sense 3.0.

Desuden skal jeg lige se Desiren få 2.3, før jeg tror på det ;-)

0 0
Michael 01-06-2011 13:30:39

jeg tror nu godt den kan køre det hvis HTC tog sig sammen og log være med at begrense telefonen...

0 0
Morbius 01-06-2011 13:39:00

AHHH der er ikke nok prosercor kraft, til de 3d funktioner som ligger i den nye Sense, men lockscreen i en lidt mindre fancy udgave måske ;-)

0 0
Michael 01-06-2011 13:49:56

hvis iPhone kan have fansie effekter kan desire også :P

0 0
Morbius 01-06-2011 15:25:45

Iphone har ikke 3D dybde animationer i dens IOS, det kan den ikke håndtere, uden lack eller stutter i bruger oplevelse, men lad os se hvad der sker i Iphone 5, jeg glæder mig ihvertfald, efter Iphone 4, som jeg ikke bed på...

Skal nu stadig beslutte mig for en HTC Sensation eller SGS2, dammm det er lidt svært!

0 0
Alexander 01-06-2011 15:41:11

Kan du lide Sense så tag og en meget smuk god og lækker oplevelse (som er klogere) så tag HTC Sensation.
Kan du lide en telefon med en bedre skærm på et område ( Amoled plus) og længere batteri levetid og som er lidt hurtigere på nogle områder.
Så tag Samsung Galaxy S II

0 0
Morbius 01-06-2011 17:10:01

Sådan kan det også siges.

For og imod, to forskellige tilbud.

0 0
Morten S 01-06-2011 08:02:23

Hej Michael

Pt har jeg en iPhone4 som skiftes ud i næste uge til en Android telefon (igen).

Jeg har tidligere haft Magic, Legend og Desire HD.

Jeg er rigtigt glad for Sense og at HTC's telefoner er så dejligt logisk bygget op ...

Jeg har haft fornøjelsen af at stå med Sensation i hånden i cirka 10 minutter i HTC Store, og det var "magisk"... jeg blev virkelig overvældet - og jeg er ret sikker på at du at, hvis du er glad for din HD, vil blive RIGTIGT glad for Sensation - da den minder meget om HD i opbygning og dermed vil være nem at gå til - den er blot forbedret på samtlige punkter..! Væsentligt..!

0 0
Joddler 31-05-2011 20:12:51

Techradar.com 4,5 ud af 5 Stjerner! - YES!
Cnet.com 4,0 ud af 5 stjerner! - YES!
pocketlint 4,5 ud af 5 stjerner! - YES!
Engadget.com 8 ud af 10 Stjerner - YES!
T3.com GENERELT POSITIV- YES!
Slashgear.com GENERELT POSITIV- YES!
knowyourmobile.com GENERELT POSITIV- YES!
Osv Osv Osv.

Ej undskyld, men syntes ikke det her stemmer helt overens? Jeg er godt klar over at en anmeldelse 99% sikkert er en subjektiv anmeldelse, mine egne anmeldelser er også subjektive, men det her virker næsten som desideret had til produktet?

Jeres holdning til HTC har frem til denne anmeldelse været noget pænere end tidligere, og jeg er total uforstående når stort set alle nævnte anmeldelser oven over komme med stik modsatte oplevelse end dem du skriver om her?

Men hvis det er jeres holding til produktet, så er det jo sådan det er, det hverken kan eller vil jeg prøve at ændre på.

0 0
Rune 01-06-2011 09:01:14

Tak for det indlæg, den her tørre anmeldelse er klart en jeg ikke gider gå ud fra.

Har læst på de sider du skriver om, og det var helt rart at læse noget der ikke var så negativt andlagt :)!!!

0 0
Letten 31-05-2011 19:56:51

Hvorfor skal telefonen kritiseres for opladestik på siden?, hvorfor er det bedre med et opladestik i bunden?

Jeg bliver så forbandet over at mit sidder i bunden (Legend) og jeg vil oplade den i bilen mens jeg bruger den til navigation.

Hvis det sad i siden, som på HTC Sensation, kunne den stå opret i instrumentbordet mens den lader.

0 0
Thinkpad61P 31-05-2011 20:39:09

Øhh du har vel en holder til den (det har jeg i hvert fald til min Legend), hvor det passer fint både i horisontalt eller vertikalt med ladestik i bunden. Hvis den blot står på dit instrumentbord, kan den være farlig, hvis der sker "noget". Flyvende genstande i bil som forulykker er meget farlige.
Endvidere er der alle de forskellige bordladere, som er lavet til stikket i bunden. Se fx SGSII nye (smarte) bordlader.
Det eneste tidspunkt jeg kan komme på, hvor ladestikket er bedst i siden, er hvis du anvender telefonen horisontalt (dvs. holder den i hænderne vandret) i så lang tid, at du skal lade den op. Så vil ledningen ikke være i karambolage med din ene hånd.

0 0
Morten S 31-05-2011 19:04:37

... at jeg ikke er den eneste, der synes at denne anmeldelse lugter af "et surt opstød" og virker MEGET ensidig..! De positive ting, som STORT SET ALLE udenlandske sites finder frem, er IKKE nævnt i ovenstående ... ØV..!

Igen vil jeg lige understrege at jeg personligt ikke har noget imod SGS2 - nogle synes helt sikkert det er den bedste telefon, andre vælger iPhone og igen vil andre mene, at det er Sensation ...

Men ovenstående anmeldelse kan ikke bruges til noget, da den er alt for overfladisk ... ØV..!

0 0
Lauritz 31-05-2011 18:10:42

Det med at billederne loader langsomt kan det have noget at gøre med hvilken Class sd kortet har?

0 0
Steen Petersen 01-07-2011 17:02:25

Hvis billederne loader langsomt, hvilket de ikke gør på min Sensation, kan det kun skyldes, at de ligger på et eksternt medie. Jeg oplever dog som sagt ikke problemet, selv om jeg har bunkevis af billeder på sd-kortet.

0 0
Steen Petersen 01-07-2011 17:02:23

Hvis billederne loader langsomt, hvilket de ikke gør på min Sensation, kan det kun skyldes, at de ligger på et eksternt medie. Jeg oplever dog som sagt ikke problemet, selv om jeg har bunkevis af billeder på sd-kortet.

0 0
Steen Petersen 01-07-2011 17:02:22

Hvis billederne loader langsomt, hvilket de ikke gør på min Sensation, kan det kun skyldes, at de ligger på et eksternt medie. Jeg oplever dog som sagt ikke problemet, selv om jeg har bunkevis af billeder på sd-kortet.

0 0
Steen Petersen 01-07-2011 17:02:19

Hvis billederne loader langsomt, hvilket de ikke gør på min Sensation, kan det kun skyldes, at de ligger på et eksternt medie. Jeg oplever dog som sagt ikke problemet, selv om jeg har bunkevis af billeder på sd-kortet.

0 0
Alattin Simsek 31-05-2011 17:42:41

Jeg er ikke overrasket over denne anmeldelse. HTC har bare ganske enkelt ikke udviklet sig særlig meget siden den succesfylde HTC Desire. De har endda opgivet AMOLED skærmtypen (grundet manglende leverandør eller hva faen... kommer ikke mig ved! Jeg er forbruger).

Der var mange der blev vrede på mig sidst da jeg skrev dette, men HTC lever længe på en snart forældet succes. Jeg har en HTC Desire HD, og jeg vil være mindst ligeså tilfreds hvis jeg havde den tidligere model HTC Desire - men det troede jeg ikke, inden jeg erhvervede mig en HD'er. Den dag i dag, vil jeg ikke købe en ny HTC telefon, da jeg ikke kommer til at få ret meget mere for pengene. Hvis jeg skulle erhverve mig et nyt, så vil jeg købe den gode gamle HTC Desire model, da den er billigst og kan stort set det samme som en HTC Sensation (jf. denne anmeldelse).

Samme design. Samme styresystem. Små ubetydelige ændringer, som nogle målgruppe segmenter præferere lidt mere frem for de andre modeller, og så afsættes varen alligevel.

iPhone fik allerede 3GS til at kører smooth for hvor mange år siden - og medio 2011 har man stadigvæk problemer med de glidende overgange (Android problem eller ej kommer ikke mig ved. Det må være deres fælles problem, som de må løse).

Jeg elsker HTC, men jeg savner noget virkelig "nyt" fra dem.

0 0
Mads 02-06-2011 10:46:53

Jeg kan godt lidt du drager sammenligning med iPhone. Den har da heller ikk udviklet sig meget siden den blev lanceret. Og hvorfor ikke? Fordi de har fundet et fedt koncept som bare kører. Så i stedet for at lave om på det, finpudser de det bare, og gør det til det nok mest stabile Mobil OS.
Det samme med HTC, hvorfor skal der laves alverden om på telefonen bare fordi der er kommet en ny? Hvorfor ikke bare gøre det smooth lækkert og stabilt som iOS. Det andet forvirrer jo bare køberne. I øvrigt er grunden til jeg køber Sensation da også fordi jeg ved hvad jeg får. Jeg ved jeg får Sense, som jeg kender og ved virker. Jeg får ikke et helt nyt UI, som jeg måske ikke synes er pænt.

Det hele handler jo om at gøre folk trygge ved ens produkt :)

0 0
Mads 02-06-2011 15:01:49

Folk ville jo også undre sig hvis OTA solgryn pludselig begyndte at sælge blå havregryn med en anden smag, men beholdt dem i den samme pakke. Derimod synes folk jo kun det er godt hvis de bliver gjort sundere og produceret på en mere miljøvenlig måde.
Det samme med forbedring af et UI :)

0 0
Morbius 31-05-2011 17:40:33

OK OK John G
Sensation er lige til at smide ud, hmmmm det tror jeg næppe. 3 ud af 6 stjerner til en top mobil af denne type, hmmmm.
OK vi sammenligner:
Desire S ***** mod HTC ensation ***
Sensation har samme skærm som HTC DS, bare større, duelcore processor, HTC sense 3.0 osv. TO stjernes forskel???

SGS2 ***** HTC Sensation ***
Sensation har højere opløsning, måske ikke optimalt udnyttet. Bedre bygge kvalitet, Watch, smalere fomrfaktor, som gør den nemmere at nå touch tasteturet på, for dem med mindre hænder/fingre, godt tænkt, kurvet glas osv osv. ***** kontra *** stjerner???

Jeg kunne lave flere sammenligninger!

Undskyld John G, men her har du hvirkeligt dummet dig og hvorfor mobilsiden.dk har taget denne beslutning, undrer mig.

Jeg ville have brugt jeres anmeldelse, til inspiration, omkring hvilken mobil jeg skulle vælge SGS2 eller Sensation. Desværre er denne anmerldelse fuldstændig ubrugelig. Øv bøv, nu vi faktisk havde en dansk brugbar side til mobilanmeldelse, tilbage til udlandet.

Venligst en noget skuffet bruger som gerne vil høre en mere uddybet begrundelse for ***

0 0
BonBon 31-05-2011 17:19:01

Hej John,

Jeg husker tilbage på en tid hvor du fandt de gode ting i telefonerne og fremlage dem istedet. Nu synes jeg efterhånden der går mere og mere ekstrabladet i den.

Er det konen derhjemme der er for hård så du bliver nød til at rase ud på jobbet? ;-)

0 0
Alexander 01-06-2011 15:18:25

Heh ja det tænker jeg også :D

0 0
Thomas Kristensen 31-05-2011 17:11:38

Nu har jeg aldrig rigtig kunne lide mobilsidens anmeldelser

Det er som om at i låser sig fast til en mobil og skyder alle de andre i sænk gentagende gange i div. anmeldelser i kommer med :)

Og sjovt nok, så giver mange af de andre anmeldelser HTC Sensation 4 ud af 5

Det er altid, men, men, men
Ja den er god med jer :)

Og ang. dual-core...
Så er det klart i ikke tænker WOW
Det er de færreste ting i android der virkelig har brug for en dual-core, og det overrasker mig da hellere ikke hvis mange af de ting i android ikke 100% er optimeret til dual-core CPU

Dual-core er hellere ikke den største grund til at jeg ville købe en mobil, men det er da vigtigt, da der med tiden bliver brug for det :)

Jeg siger ikke at HTC Sensation er bedre end SGS2
SGS2 er sikkert bedre (For nogle)

Men i har vist glem at SGS2 ikke kommer med en særlig god UI oplevelse
Og det med at det hakker i UI, det problem har alle android mobiler, og det er desværre kun apple der indtil videre har formodet at lave det ordenlig, måske det har noget at gøre med at android har for mange ting i gang på en gang :)

Så lige meget hvor dårlig i siger at HTC Sensation er så bliver det stadig mit fortrukne valg over SGS2
Der findes ikke noget bedre UI end HTC Sense
Måske den dag de for portet HTC Sense ordenligt skifter jeg mærke, men ikke før

Jeg ser frem til den dag i kommer med en anmeldelse der er 5 stjerner værd, indtil videre ligger i kun på en 3er

Til sidst så syntes jeg i skulle i jeres kommende anmeldelser tage de forskellige personers forbrug og syn på tingene, der er jo ikke 2 som har det på samme måde
Og som vi så tit har diskuteret, så er der nogle der er til apple, og nogle er til andre :)

Derfor betyder det hellere ikke at alle andre vil se på mobilen som i gør, så derfor burde jeres anmeldelse være mere bred :)

0 0
IMads 02-07-2011 16:30:50

Jeg vil gerne give dig ret Thomas, da jeg selv synes at Htc Sense er det bedste, men det er jo smag og behag. Så er der også Apple typer der kun køre på det og synes det er godt og her på mobil siden kan jeg hører de ikke er så glad for android, på deres vurdering af Htc telefoner på Youtube.

0 0
Kristoffer 31-05-2011 18:47:54

Der er så bare lige det at det egentlig ikke hakker i UI'en på SGS2 (ihvetfald ikke for mig) TouchWiz er jo selvfølgelig en smagssag, selv har jeg dog erstattet et par af ikonerne som jeg fandt lige rigelig grimme, men opbygningen er ganske fin og logisk - dog må jeg sige at det også er lykkedes samsung at proppe lidt nonsens i den i form af ihvertfald et par "hubs" og så deres egen app dedikeret til... deres egne apps - pænt unødvendigt!

0 0
Kristoffer 31-05-2011 19:11:31

Må dog give folk ret i at denne anmeldelser virker som noget vrøvl og er virkelig ærgerlig, det er som om mobilsiden glemmer at der altså er andre smartphones på markedet som Sensation altså også skal sammenlignes med! Det er godt nok foruroligende at mobilsiden kan komme med en så meget ringere bedømmelse af telefonen i forhold til de førende medier inden for mobil og generel gadget anmeldelse.

0 0
Søren 31-05-2011 16:50:13

Folkens, læs nu lige anmeldelser andre steder også! ... Fx. engadget, techradar, slashgear osv... Næsten alle de punkter som John her råber op om, er det som de elsker... Sååh, tror nok lige man skal have den i hånden først... For denne anmeldelse lyder da godt nok lidt farvet ;) jeg glæder mig stadig som et lille barn til min Sensation dumper ind af døren... Ville i hvert fald blive blive grov skuffet hvis der kom en billig iPhone klon i stedet ;)

0 0
Shawn S. Ø 02-06-2011 14:48:22

Ja alle andre er vilde med den ;) Mobilsiden dumper igen i seriøsitet.

0 0
Mads 31-05-2011 21:40:42

Hej Søren
Når din Sensation engang kommer, kan du så ikke skrive hvad du synes om den? :)

0 0
Alexander 01-06-2011 15:16:45

Ja også til mig plzz :D

0 0
Søren 01-06-2011 19:43:28

Det kan I tro! og jeg kan allerede nu sige, at det bliver til mere end 3 stjerner herfra ;)

0 0
Morten S 31-05-2011 16:21:27

... på andre anmeldelser af HTC Sensation (udenlandske sites) - så virker mobilsidens anmeldelse MEGET mangelfuld og meget ensidigt kritisk overfor Sensation ...

Det synes jeg godt nok er ærgerligt for troværdigheden ... uanset om man er til LG, Samsung, iPhone eller HTC, så må man forvente at både fordele og ulemper ved disse telefoner belyses i en anmeldelse - fordele lader ikke til at være belyst særligt grundigt i ovenstående anmeldelse ... Ikke i forhold til førnævnte udenlandske sites...

De udenlandske sites er også kritiske - men de finder også MANGE rosende ord ... Bl.a. lander http://www.techradar.com på 4,5 ud af 5 stjerner... hvor SGS2 får 5 ud af 5 - man må sige at forskellen dér er noget andet end herinde...

0 0
Shawn S. Ø 02-06-2011 14:47:17

Ja denne test viser at Mobilsiden har en helt anden målsætning end de mere seiøse medier. Men det undre mig ikke det mindst at de er så langt væk fra alle større medier.

0 0
31-05-2011 16:00:13

Hej John G.
Vil lige høre om det er noget vær at købe en Sensation da jeg stort set kun har læst negative ting om den? :)

0 0
Alexander 01-06-2011 15:15:34

Altså hvis du kan lide et godt og flot interface ( Sense) (bedre ind TouchWiz efter min mening)
Så vælg HTC Sensation men kan du lide en del hurtigere mobil som har bedre hardware (eller udnytter den bedre), så vælg SGSII (Samsung Galaxy S 2).

0 0
Mobilsiden.dk 31-05-2011 16:19:40

Hej Nicolaj.

Jeg vil opfordre dig til, at vurdere Galaxy S II og Sensation op mod hinanden i en forretning. Min egen opfattelse er dog, at Galaxy S II, er et bedre køb.

0 0
Morten S 31-05-2011 15:46:43

... folk dømmer den ude ..!

Personligt har jeg kun haft fornøjelsen i 10 minutter, men den imponerede mig meget ..! Rigtigt meget ..! Og den var VILDT lækker - LANGT mere lækker end Samsungs plastik model ...

Der var én der efterlyste ulemper på SGS2. De kommer her (fra mobilsidens anmeldelse)

- teksten (på browser) skaleres ikke nær så godt til skærmbredden, når der zoomes, som tilfældet er på HTC's modeller.

-SMS, MMS og tastatur er ikke godt nok

- Desværre virker strømspare-funktionen relativt forvirrende og buggy. En af de mest trælse ting er, at den ikke automatisk slår funktionerne til igen, når mobilen oplades og batteriet igen når over niveauet for, hvornår strømspare skal slåes til.

- Det er derimod total nedtur når man opdager, at højtaleren sidder på bagsiden af mobilen.

- Galaxy S II er ikke perfekt, for der er problemer hist og her. Men det er der i alle mobiler.Når man har ovenstående in mente - så er det UTROLIGT så meget kritik som Sensation får af mobilsiden kontra SGS2 .!?

Da begge telefoner lader til at ha' fejl, der for den enkelte kan virke som detaljer - og dermed være en smagssag ... Dog mener jeg at der VIRKELIG bliver gået hårdt til kritikken på Sensation fremfor ulemperne ved SGS2...

Personligt mener jeg at det er en HÅBLØS fejl i SGS2 med sms funktionen ... Men det er jo afhængig af, hvad man benytter sin telefon til ...

Tror folk vil ha' godt af at tage ud og stå med begge mobiler i hånden og teste dem selv - inden de bedømmer ud fra mobilsidens anmeldelser - da denne virker en smule i skoven ... Det er selvfølgelig ALTID en god ide :-)

0 0
Shawn S. Ø 02-06-2011 14:45:36

Heldigvis siger de fleste store medier noget helt andet end Mobilsiden. Men der skal vist heller ikke meget til. Seriøsiteten på dette site er virkeligt smuldret væk.

0 0
Alexander 31-05-2011 22:33:06

Du har ret :D

John G du vil have bedre mobiler fra HTC, vi vil have bedre andmeldelser fra dig :D

0 0
Thomas 31-05-2011 20:34:18

Jeg er helt enig og vil defor gerne have både Sensation og SGSII i hånden inden jeg vælger.
Sensation kan man se i HTC Store, men SGSII har jeg ikke kunnet finde nogen fysisk butik der har. Er der nogen som har et forslag til hvor men kan se giraffen?

Personligt er jeg Meget i tvivl. Hvad er skærmforskellen egentlig hvis man ser bort fra lystyrken. Hvor meget bedre er sensation ved surfing. Har sensation multi tuch? altså flytte fokus samtidigt med at man laver pinch to soom? Det har SGSII ikke. Jeg har pt en Legend og er glad for sense, men er frisk på noget nyt hvis det ikke er en væsentlig forringelse. Så jeg MÅ se begge i virkeligheden! Hjælp!

0 0
Kristoffer 31-05-2011 18:43:48

Nu sidder jeg så her med min SGS2 og er virkelig VIRKELIG glad for den!
Det med at den er i plasticdesign ser nogen måske som virkelig nedtur, men grundet et smart design valg på bagsiden med en ru mønstret overflade føles det slet ikke så meget som plastic og efter min mening føles telefonen fin at have i hånden, værende let (på den gode måde) + plastic gør at den ikke er nær så modtagelig over for buler efter tab (det er allerede lykkedes mig at tabe den på parketgulvet herhjemme!) - desuden så forstår jeg simpelthen ikke kritikken af sms-delen... det med smiley's er noget vrøvl, der er en dedikeret side til smileys som man kan sætte som standard når man vil, inde under tegn ved bare at have den fremme når man lukker for samtalen, desuden synes jeg godt nok det er at søge problemer i lidt for stor grad når man kritisere smileys'ne for ikke at blive til små androids inden man sender beskeden - og det med at det hopper kan jeg simpelthen ikke se, der kommer en boks frem med forslag og den forsvinder når du har valgt - uden at den skrevne tekst bevæger sig den mindste smule? - ja højtaleren sidder på bagsiden og ja det er måske ikke skide smart MEN den ligger IKKE direkte på højtaleren så lyden bliver ikke så mufflet som man skulle tro, alt i alt en skøn telefon som har fået noget kritik jeg personligt ihvertfald har kunne afkræfte - i sensations tilfælde vil jeg ikke udtale mig før jeg har prøvet den da det er den eneste måde at undgå eventuelle personlige præferencer.

0 0
Zeb 31-05-2011 16:18:15

Det der med SMS på SGSII er vildt overdrevet. Jeg har ingen problemer med SMS funktionen. MMS fungerer også fint. Det er da lidt underligt at billeder bliver lavet om til 2-sekunder lange film, men det ændrer ikke på noget man kan sagtens se billederne, og hvis det tilgengæld giver en god optimering af billederne for MMS (Så vidt jeg ved er det derfor Samsung har lavet det sådan) så er det fint nok. Jeg bruger swype tastaturet, der kommer forudinstalleret, så Samsungs tastatur har jeg ikke haft problemer med.

Tekst skaleringen i browseren har jeg ikke bemærket som et problem, på trods af at jeg kiggede efter den, efter at have læst om det før jeg fik telefonen.

Højtaleren sidder bagpå og ja man kan godt komme til at dække for den når man spiller, men det er så hvad det er. Udformningen af telefonen gør tilgengæld at højtaleren spiller rigtig godt når den ligger på ryggen fordi man udnytter at lyden reflekteres af underlaget (sålænge det ikke er en pude anyway).

Strømbesparingen skulle være blevet fixet i den seneste patch. Ved det dog ikke da skærmen er så vild at jeg har den stillet på 0% baggrundslys altid. Skruer kun op hvis jeg er i direkte sollys.

"Samsung's plastic model" - Well det er jo smag og behag. Jeg har måske større hænder end gennemsnittet men jeg synes SGSII er lækker at holde på. Jeg synes personligt at den nubrede overflade bagpå slår stort set alt andet jeg har oplevet på telefoner, inkl. aluminium og glas på iPhone. Det giver et godt grip og føles ekslusivt synes jeg. Men igen det er en smagssag.

Jeg har faktisk ikke haft et eneste af de problemer som mobilsiden nævner i deres SGSII test, og nu har jeg trods alt haft telefonen i over to uger.

I øvrigt har eks. Engadget også givet Sensation 8 hvor SGSII fik 9. Det ser generelt ud til at alle testsites mener at Sensation ikke kan leve op til SGSII. Uanset hvad der så er blevet nævnt af negative ting i Mobilsidens review.

Og ja jeg er stadig "blown away" over min første android telefon. Fandme stort skridt fra Symbian S60V5 til Android 2.3.3

0 0
Kristoffer 31-05-2011 18:52:51

Må give dig helt ret i det med SMS'en og browseren, desuden så bruger jeg ærlig talt ikke strømbesparingsfunktionen - ihvertfald ikke endnu, jeg har let har kunne komme igennem en hel dag på telefonen selvom det kun startede på 60% - og jeg har nemlig heller ikke oplevet nogen af de problemer der er blevet nævnt på populære anmeldersites!

0 0
Morten S 31-05-2011 16:31:17

PeterL - Jeg ville aldrig købe en telefon (eller andet) udfra anmeldelser, da jeg er har mine egne kriterier ... Jeg vil opsøge viden - men se på det med kritiske øjne ... Ligesom jeg gør her ...


Zeb - Jeg er sikker på at mange af de små fejl som SGS2 har er småting ... især i din verden - men det tror jeg VIRKELIG også ovenstående "småting" ved Sensation vil være for mange mennesker ... Men det lader bare til at de "småting" ved Sensation vægter MEGET voldsomt for mobilsiden i deres anmeldelse ... Det finder jeg mystisk ... Der er MEGET få rosende ord ...

Du nævner selv Engadget som jo roser Sensation langt hen af vejen, men som konkluderer at den ikke er helt så god som SGS2 ... Det samme gør sig gældende ved Techradar - i det tilfælde er der en halv stjerne til forskel ...

På mobilsiden er der EN VERDEN TIL FORSKEL - og det virker MEGET, MEGET mærkeligt..!

0 0
Zeb 31-05-2011 18:01:04

Ja ok der kan vi så godt være enige at 3 stjerne her måske skulle have været 4,5. Jeg har ikke selv haft Sensation i hånden og kan derfor ikke sige hvordan den er. Det var også mest bare for at forsvare SGSII fordi jeg synes de kritikpunkter der var af den var forfejlede. Det jeg ærgrer mig mest over er at de ikke nåede at få teknologien klar til deres Retina-dpi SAMOLED skærm. Ville have været super fedt med 1280*720 på den, men det er også eneste kritikpunkt. Og nårh ja så ville jeg gerne have NFC, men på den anden side tror jeg ikke det for alvor når at blive rullet ud før jeg alligevel skal have ny telefon igen ;)

0 0
madslvig 31-05-2011 19:31:18

Jeg har prøvet Sensation, og synes bestemt ikke den er til kun 3 stjerner. De ting der er på Sensation ville gå mig væsentlig mere på en på SGSII, og er enig med mobilsiden i, at Sensation bare ikke er på højde med SGSII. Dog er den ikke så meget dårligere, at den kun skal have 3 stjerner, for det er stadig en MEGET lækker mobil! :)
Satser på at Retina-dpi skærmen kommer på Galaxy S3 - den er jeg meget spændt på at se!
Og er enig med dig omkring NFC. Hvis det kunne integreres med rejsekort ville jeg ærgre mig over ikke at have det, men det er også det. Tror også der kommer til at gå et godt stykke tid før NFC bliver ordentligt integreret i Danmark :)

0 0
Morbius 31-05-2011 17:15:53

Fuldstændig enig.
Plejer at nyde anmeldelser fra mobilsiden.dk, uanset om jeg er enig eller ej, men denne anmeldelse hvirker ensidigt og smal og fortæller mig intet om telefonen. Det sidste værende grund nummer et til at jeg læser anmeldelser.

0 0
Danni Hansen 31-05-2011 17:00:06

SMS delen er lille bitte smule træls, men den er til at leve med da jeg primært ringer ca under 2t om måneden. Sender få SMS'er og bruger primært telefonen til sjov og spas som spil og video'er.

Højtaleren tilgengæld er et meget irreterende element, som gør jeg bliver lidt sur og sådan en simpelt ting ikke er iorden. Men ellers er meget tilfreds med telefonen.

0 0
lsj 31-05-2011 18:03:31

må give danni ret. personligt har jeg haft over 30 forskellige mobiltelefoner, startede med en MAXON der kørte på NMT systemet. dvs før GSM systemet som vi kender i dag... den kunne ringe, thats it!!! og vel og mærket til ca 6 kr i minuttet. og samsung gs2 som jeg har nu er den bedste mobil jeg til dato har købt. har både haft motorola, htc, lg, maxon, dancall, se, og flere end jeg gider at skrive her. det med sms delen på samsungen er ikke så slemt som folk skriver.

0 0
31-05-2011 16:02:01

En kommentar i forhold til din overskrift, problemet for alle andre end testerne er at man ikke kan nå andet end at få den i hånden og dermed ikke kan nå andet end kort at opleve den. Dermed er det bedste værktøj til at vælge ny mobil at læse anmeldelser og kommentar fra andre der har købt dem.

0 0
gert 31-05-2011 15:41:27

lyder næsten til at jeg bliver skuffet over sensation inden den er kommet ind af døren...

men lad os nu se..

0 0
Jesper 31-05-2011 15:30:27

Nu gik jeg lige og glædede mig til en dual-core telefon som var nogenlunde håndterbar og ikke en LG telefon. Og så har HTC skisme glemt hvordan man laver ordentlige telefoner. De første faresignaler var selvfølgelig den overdrevne brug af 3D effekter, som ledte tankerne hen på en Vista'sk tilgang til brugerflader - form over funktion. Men så kom den utilfredsstillende skærmkvalitet og manglende dual-core optimering... Det tegner ikke godt.

Well, gætter på jeg må vente lidt endnu med at springe på dual-core toget.

0 0
lsj 31-05-2011 14:40:47

ALLE tests på youtube viser at sansungen løber i cirkler omkring htc "sensation". var tidligere htc fan og har da haft et par htc telefoner, og nuvel da har samsungen da et PAR små fejl... men dog ikke i samme stil som htc åbenbart har.. htc: waste off money.. lige som lg...

0 0
Alexander 31-05-2011 22:09:58

Yeah you are right. Samsung GSII er meget bedre end HTC Sensation, jeg ville også havde købt en SGSII, men kun hvis den havde Sense.
Men jeg giver ikke op på HTC, jeg køber ikke HTC Sensation men jeg vil altid støtte dem altid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D

0 0
John 31-05-2011 14:24:51

Men nu skal mobilsiden jo også passe lidt på ikke at lade sig forblænde for meget af Samsung Galaxy S II kontra alle andre smartphones, for den har da lige så mange dårligdomme som kunne udpines =).

Jeg er faktisk ret glad for min Sensation, og til dem der endnu ikke har oplevet Sense 3.0, så er der rigtig meget at glæde sig til.

0 0
31-05-2011 15:23:57

Jeg gad også godt høre om SGSII dårligdomme. Jeg vil gerne komme med to:

1. Problemer med indtastning af SMS(jf mobilsiden)
2. Design i plastik(smagsag)

Jeg kan ikke komme i tanke om andre. Det første problem bliver måske løst af Samsung, ellers er der muligheder for at købe alternative indtastnings funktioner.

Det med designet er som sagt en smagsag, men det ved man før man køber den.

I forhold til Sensation:
1. Skærmen er ikke lige så god(hvilket jeg er meget skuffet over)
2. HTC sparer stadigt på den interne og eksterne hukommelse
3. Lav batterilevetid(et sted hvor SGSII tilsammenligning klarer sig godt)

De 2 første punkter er ikke så nemme at lave om på. Det med lav batterilevetid kan måske ændres med software opdateringer.

Før jeg havde læst anmeldelser af HTC Sensation og SGSII ville jeg nok have foretrukket HTC'en men SGSII virker langt bedre. Siden HTC Desire HD(som jo ikke var HD) har jeg ikke fattet HTCs strategi for deres Android telefoner.

0 0
Daniel Christensen 01-06-2011 12:18:40

Bruger Swype på min SGS2. Ingen problemer på indtastnings-fronten herfra. :-)

0 0
lsj 31-05-2011 18:14:07

kan kun sige: PeterL GODT SKREVET!!!

0 0
jramskov 31-05-2011 14:45:53

"Men nu skal mobilsiden jo også passe lidt på ikke at lade sig forblænde for meget af Samsung Galaxy S II kontra alle andre smartphones, for den har da lige så mange dårligdomme som kunne udpines =)."

Hvilke?

Ps. Jeg har en HTC Desire der kører CM7 og har aldrig haft en Samsung telefon, men din kommentar er ikke meget værd uden begrundelse.

0 0

Om brug af cookies