Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   HTC Trophy - Windows Phone 7 har potentialet til succes (mobiltest)

HTC Trophy - Windows Phone 7 har potentialet til succes (mobiltest)

TEST: Microsoft beviser med deres nye styresystem Windows Phone 7, at de tager mobilbranchen seriøst. De er bestemt en værdig "spiller" på markedet. Læs HTC Trophy testen her.

Microsoft gør det "the Apple way" på deres nye styresystem Windows Phone 7. Hvilket beviser, hvorfor det nogle gange er godt, at producenterne har kontrol over, hvad der kommer ind på styresystemet.

Apple har fået mange hug igennem årene for deres lukkethed, og på nogen områder er denne berettiget. Men når man har fuld kontrol over ens eget produkt undgår man i højere grad også, at det vikles ind i en masse "snask".

Microsoft har hundrede procent sikkert set både Apple og Android efter i sømmene for, hvordan man laver et styresystem i 2010. Dejligt det også er gået op for Microsoft selv, at Windows Mobile er forældet.

Windows Phone 7 er dog hverken en kopi af iOS eller Android, men helt sit eget.

Af en første version at være - så må det generelt også siges at være mere end godkendt.

Er du FIRST-MOVER - så skal du have en Windows Phone

Elsker du at have noget andre ikke har, og være først med det, som kan blive "the next big thing"? Så er spørgsmålet ikke om du skal have en Windows Phone - kun hvilken, du skal du have.

Hvilket handler mere om dine egne personlige præferencer, end det handler om, hvad der er bedst.

Microsoft har stillet så mange krav til specifikationerne på telefonerne, at LG, HTC og Samsung i denne sammenhæng blot er en hardware-producent.

Opsætningen - nemt og brugervenligt

Telefonen opsættes nemt, hurtigt og brugervenligt. HTC Trophy var mit første bekendtskab med Windows Phone 7, og opsætningen gik let og problemfrit.

Synkroniseringen af kontakter til både Google og Facebook sker også med et snuptag, og kontakterne i telefonen har med det samme det billede, de har som profilbillede på Facebook.

Skal man have adgang til et trådløst netværk - kan det også klares med blot et klik. Hvis der i toppen vises, at der er et WiFi-tilgængeligt, skal der blot klikkes der, og forbindelsen oprettes.

SMS-beskeder - godt og skidt

HTC Trophy er som sådan både nem og hurtig nok at skrive beskeder på. Windows Phone 7 er fra starten uden dansk ordbog, hvilket kan være et irritationsmoment. Personligt har jeg dog blot slået ordbogen fra.

Det der generer mig mest er, at der ikke er æ, ø og å på tastaturet, uden man skal holde tasterne o og a nede. Der får jeg et flash-back tilbage til den første generation af iPhone, hvor man skulle gøre det samme.

Den var dog undskyldt, da den ikke kom på det danske marked, og her cirka 3½ år senere vil jeg også sige, at jeg ikke synes det er godt nok fra Microsofts side af.

Et par andre småting jeg har hæftet mig ved i samtale-beskeder er, at både de beskeder jeg sender og modtager har samme farve. Her ville jeg ønske, der i det mindste var forskel i farvenuancerne for et hurtigere og bedre overblik.

Fra startskærmen forsvinder det også, at man har en ulæst besked eller email - hvis man har været inde i samtaler - selvom man ikke har klikket på den enkelte sms-besked.

Måden du ser, om en sms-besked er ulæst, er ved at det lille uddrag af beskeden er rød (eller hvilken farve man har valgt telefonen kører med). Her kunne navnet på afsenderen også godt være farvet.

Telefonen gemmer heller ikke kladder, så bliver man afbrudt i en SMS og kommer ud af besked-funktionen, så skal man altså skrive beskeden påny.

En anden genererende ting er, at hvis telefonen af en eller anden grund mister "kontakt" med SIM-kortet, så "advarer" telefonen ikke når man forsøger, at skrive en besked - med at man skal indtaste SIM-koden. Det er en ulempe, da Windows Phone 7 "skjuler" diverse symboler i toppen af startskærmen.

Musikafspilleren - næsten på højde med iPod

Musikafspilleren i Windows Phone 7 er rigtig god, og måden det er bygget op på får klart tankerne hen på Apple's iTunes Store og iPod funktion.

Programmet Zune fungerer rigtig fint og er rigtig brugervenligt - dog er der også her et par enkelte "børnesygdomme", f.eks. når man laver en playliste, så bliver man ikke "advaret", hvis man får overført samme sang mere end en gang.

Det er heller ikke muligt at vende de forskellige covers på telefonen - hvilket mange mobilbrugere er blevet vant til fra de forskellige producenter. Windows Phone 7 viser ikke coverflow som det kendes fra f.eks. Symbian^3 og iOS.

Det havde også havde været rart, hvis man kunne køre resten af playlisten rundt, mens man hører et nummer. Den viser dog de næste par numre under albumcoveret.

Et andet minus er, at man ikke direkte på telefonen kan lave en afspilningsliste.

Men Zune er bestemt et rigtig godt alternativ til iTunes, dog er der også et par "børnesygdomme" på den, som efter min mening ikke burde have været der, da det ikke er den første version. I USA har de længe haft Zune-afspilleren, som konkurrent til iPod.

Selve musikafspilleren fungerer som sådan rigtig fint, og man kan også vælge imellem forskellige afspilningsfunktioner.

Kamera

Kameraet i Trophy er på 5 megapixel, og det er efter min mening ikke en kameramobil - hvilket den dog heller ikke markedsfører sig selv som.

Kameraet er ikke et af de bedste, der er set i en telefon, men heller ikke et af de dårligste. Der, hvor problemet mest opstår er, at autofokus ikke altid er lige hurtig.

Telefonen går rimelig hurtigt ind i kamera-delen, og selve kamera-delen er også rigtig smart opbygget, hvor man bare kan swipe til højre, så ser man det sidste billede eller video.

Telefonen har LED-flash, specielt indenfor i dårligt lys har kameraet også svært ved at få godt fokus.

Se billederne her og vurdér selv.

Billeder taget med HTC Trophy

Batteriet

Både May og John G. har haft armene oppe over hovedet mht. batteri-niveau'et på både LG Optimus 7 og Samsung Omnia 7. Derfor havde jeg også store forventninger/håb til HTC Trophy.

Men jeg har desværre ikke oplevet HTC Trophy har holdt mere end fra morgen til tidlig aften. Jeg har været online på ALT 24/7 - og er ikke kommet udenom opladeren om aftenen også før sengetid.

Så jeg har ikke fået indfriet de forhåbninger jeg havde fået, men på den anden side lader jeg normalt min mobiltelefon op hver nat.

Home-screen

Man kan tilpasse "hjemmeskærmen" efter, hvad der passer ens humør. Ønsker man hjemmeskærmen skal have Facebook-genvej, mail, sms-beskeder, opkaldsfunktion og evt. genveje til diverse kontakt personer, så kan den få det. Lige der hvor man selv synes det giver mening at have det.

Laver man genveje til kontaktpersoner, der er synkroniseret med Facebook, vil der her blive vist deres profilbillede, samt et dynamisk icon, som skifter mellem navn, billede og seneste status-opdatering.

Baggrundsfarven kan ændres til at være enten hvid eller sort. Også her kan der drages lidt sammenligning til iPhone, hvor man også kan vælge, om man ønsker hvid eller sort "menu".

Windows Phone har som sådan ikke widgets, men nogle af standardikonerne som mail, opkald og SMS, kan vise antallet af ulæste hændelser.

Klikker man på genvejen til en kontaktperson, får man oversigt over deres færden på Facebook, og mulighed for at ringe eller sende en besked til den pågældende - og meget andet.

Windows Phone 7 ~ en "Facebook"-mobil

Facebook er MEGET integreret i Windows Phone 7, hvor ikke alene billederne fra Facebook vises ved kontakterne, men også statusopdateringer m.m.

Derfor undrer det mig også, at applikationen "Facebook for Windows Phone" ikke har flere funktioner, end den har. Jeg undrer mig over, at den blandt andet ikke har "chat-funktionen", som det kendes fra iPhone.

Ligesom der ikke gøres opmærksom på notifikationerne på en særlig synlig måde.

Kontakter - People

Det fungerer faktisk rigtig fornuftigt, at der på startskærmen er genvej til "People", som er det officielle navn i Windows Phone 7 på kontaktlisten.

Når man går ind i "People" kan man vælge mellem; all, what's new (hvilket viser de seneste opdateringer på Facebook fra ens kontakter) og recent (de seneste opkald+beskeder).

Under "all" ser man så hele kontaktlisten, og der er mulighed for at søge ved at trykke på "forstørrelsesglasset" og tilføje en ny kontakt ved klik på "+".

Holder man bogstaverne nede, som er markeret med den farve man har valgt temaet i, så kan man her skifte rundt. Men jeg mangler lidt, at man kan "scrolle nede", og få muligheden for at vælge at gå ned til f.eks. "M" hurtigt.

HTC Hub

HTC Trophy har ikke HTC Sense, som det normalt kendes fra HTC's telefoner. Dertil har Microsoft for meget kontrol over Windows Phone 7 til, at producenterne må lave egne tilpasninger på den måde.

Derfor har HTC i stedet lavet HTC Sense, som applikationer i stedet for. Er man glad for HTC Sense-funktionen, så synes jeg dog ikke, at man får det fulde udbytte ud af det.

Med HTC Hub får man adgang til; Sound Enhancer, Photo Enhancer, Stocks og lignende. Det er selvfølgelig også muligt, at få vist vejrudsigt, ur m.m., som man måske kender bedst fra HTC Sense.

Dog får man ikke samme oplevelse med HTC Sense, da det ikke er muligt med widgets på Windows Phone 7.

Email

Windows Phone 7 understøtter de fleste mailtyper; Microsoft Exchange, Hotmail, Gmail, Google Apps Mail, Yahoo! m.fl. Windows Phone er lavet til at køre optimalt op mod en Exchange-server.

Det er også muligt, at få synkroniseret til flere forskellige mailadresser på en gang, så du kan sagtens få dine emails fra både hotmail og gmail ind på telefonen uden problemer.

Marketplace

Vi har på Mobilsiden.dk tidligere skrevet om, at Windows Phone blev begrænset herhjemme, da der ikke er adgang til Windows Marketplace. Hvilket er lig med INGEN applikationer, og at telefonerne heller ikke "taler dansk".

Efterfølgende har vi dog også bragt en artikel om, hvordan du alligevel kan få adgang til Windows Marketplace og Zune.

Derfor har jeg også været inde og snuse rundt for at undersøge, hvad Marketplace byder på, og leget med nogle af applikationerne.

Marketplace fungerer rigtig nemt, og er utrolig brugervenligt. Microsoft har fulgt samme opbygning, som der er overalt i Windows Phone. Det eneste minus jeg har mødt er, at det ikke er særlig synligt, når der er opdateringer til applikationerne.

For at se opdateringerne skal man ind i Marketplace, og her står det i bunden. Det er dog nemt at opdaterer applikationerne, og er der flere opdateringer kan man vælge, at den skal installerer dem alle med det samme.

Udforsk Internettet

Windows Phone 7 har Internet Explorer, som standard browser. Og denne giver en rigtig god helhedsoplevelse af almindelige hjemmesider.

Det er muligt at have 6 forskellige vinduer åbne på samme tid, og der er fuldkommen som på mange andre mobiltelefoner også mulighed for at zoome, panorere osv.

Windows Phone 7 har nogen af de samme "børnesygdomme", som iPhone har været beskyldt for og Adobe Flash er ingen undtagelse.

Indlæsningstiden af hjemmesider er heller ikke den hurtigste på markedet. Men der er dog i indstillinger muligheden for at vælge, om man ønsker at få vist mobilewebsite eller almindelige hjemmesider.

Ligesom man også kan slå til eller fra, om man ønsker browseren skal komme med forslag fra Bing.

Internettet er bestemt godkendt på Windows Phone 7, men der er også plads til forbedringer.

Konklusion

På mange måder er det i denne anmeldelse ikke så meget telefonen der skal bedømmes, men i ligeså høj grad styresystemet Windows Phone 7.

Min holdning til al den snak og brok over manglende adgang til Windows Marketplace er dog, at jeg ikke forstår, at man ikke gør, som Apple gjorde med den første iPhone. Hvilket er, kun at sende telefonen ud på de markeder, som er klar til det og brugerne får den RIGTIGE oplevelse med produktet.

Som vi for nylig har set med Android, kan der være RIGTIG lang ventetid på at få åbnet op for betalingsapplikationer. Hvilket nu formentlig bliver en lang kamp for Windows Phone-brugere.

Du skal også gøre op med dig selv, om du ønsker din telefon taler "dansk", for gør du det, skal du ikke købe en Windows Phone 7 endnu.

Når vi tester mobiltelefoner her på Mobilsiden.dk, så benytter vi dem som vores primære telefon i den pågældende periode, og jeg har levet med de begrænsninger der er - også uden de store problemer.

Det der har været mest generende for mig, er de ting jeg omtaler i besked-delen mht. sms-beskederne, samt visse ting jeg synes mangler i Facebook-applikationen. Men er man f.eks. ikke vant til Facebook til iPhone, så tror jeg ikke man oplever dette som et problem eller en mangel.

Dog vil jeg sige, efter at have haft denne mobil eller i højere grad dette styresystem til test, at Windows Phone primært er til dem, der vil være først med det, som måske bliver "the new black". Jeg ser masser af potentiale i Windows Phone 7.

HTC Trophy er efter min mening også den bedst designede Windows Phone indtil videre. Men smag og behag er jo forskellig, så det er ikke sikkert, alle er enige med mig i det.

En ting, der dog har irriteret mig ved Windows Phone 7 er, at den "skjuler" ikonerne i toppen, og man derfor skal trykke for at se, hvor meget batteri, der er tilbage.

Der er en del mangler i Windows Phone 7, men stadig også rigtig mange muligheder, derfor ender det på fire ud af seks stjerner.

HTC Trophy har dog desværre et par problemer, så selvom jeg synes, det er den bedst designede Windows Phone, så ender den på tre ud af seks stjerner - også på grund af den skuffende batteritid i forhold til de to andre Windows Phone 7 vi har anmeldt her på Mobilsiden.dk.

+ / - listen:

- Mangler synlighed ved modtagelse af SMS-besked
- Samtalefunktionen - samme farve giver dårligt overblik
- Der ikke er adgang til Marketplace i DK

+ Gode tilpasningsmuligheder
+ Intuitivt og brugervenligt
+ Zune + Windows Phone 7


Læs også:
Gameloft klar med spil til Windows Phone 7
Windows Phone 7 storsælger
- Mobiltest: Samsung Omnia 7


HTC 7 Trophy - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

G2 10-11-2010 11:46:17

Har lige haft en Samsung Omnia til test takket være Microsoft.

Og jeg må sige at WP7 har en del mangler som jeg som bruger ikke umiddelbart kan leve med.

En af de ting jeg var virkelig frustreret over er muligheden for at forbinde til skjulte trådløse netværk - den funktion fandtes til min overraskelse slet ikke!!!! I hvert fald ikke på den model jeg havde i hænderne.

Ved nærme læsning og søgning på nettet fandt jeg ud af, at det er en funktion som Microsoft med vilje har udeladt. MS mener ikke man bør skjule broadcasting af WiFi netværk.... What!!!??? Who are they to decide?

Det er potentielt et kæmpe problem da mange private og virksomheder som en del af deres sikkerhed vælger at skjule deres trådløse netværk (er godt klar over det ikke er sikkerhed som sådan, men alligevel).

Læs selv denne artikel (som i øvrigt linker til begrundelsen fra MS):

http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/windowsphone7/thread/6a5fd51b-b50c-44ea-9f28-8315fe90648e

Jeg mener helt klart at brugere selv bør bestemme om de skal have mulighed for at forbinde til trådløse netværk hvor end de er skjulte eller ej. Det er en ommer, som jeg håber bliver fikset i en opdatering....

0 0
Bo 13-11-2010 12:41:59

Hvis folk bruger skjul SSID i den tro at det giver nogen som helst form for sikkerhed, så har de fortjent ikke at kunne komme på WiFi! At skjule sit SSID har INGEN sikkerhedseffekt overhovedet. Det eneste det gør er at gøre det mere besværligt for en selv at finde sit netværk.
Læs evt. denne fine artikel om det: http://tech.blorge.com/Structure:%20/2008/04/21/wi-fi-mythbuster-do-not-hide-your-ssid/

0 0
G2 14-11-2010 13:08:19

Ok, så prøver jeg én gang til:

Jeg argumenterer IKKE for sikkerheden i WiFi. Der er jeg helt enig i at skjulte netværk ikke udgør en sikkerhed i sig selv - det mener jeg også at jeg skriver ovenfor (flere gange endda).

Det er princippet i at Microsoft skal diktere om jeg skal kunne koble på et skjult netværk eller ej. Det er det der er latterligt.
Jeg bestemmer jo ikke om lufthavnen, restauranten eller om min kammerat vælger at skjule sit WiFi netværk. Men hvis de gør, så vil jeg ikke kunne koble mig på via min WP7 mobil. Det er da ikke særlig smart!!!

Håber MS retter denne ting i deres fremtidige opdateringer. Jeg er ikke i tvivl om at WP7 har potentiale, men det er i øjeblikket ikke et særlig komplet OS i forhold til Apple og Android. Når WP7 får integrationen mellem alle de andre MS produkter til at spille (SharePoint, Exchange osv), så bliver WP7 en liga for sig selv, og så vil de andre ikke længere kunne følge med. Jeg tror på at WP7 bliver det ultimative Enterprise styresystem.

I øvrigt synes jeg det er morsomt at Microsoft selv i sine artikler anbefaler at man skjuler sine netværk:

http://www.microsoft.com/uk/smallbusiness/starting/technology-in-business/security/keep-wireless-networks-safe.mspx

... og nej, det er ikke sikkert at skjule sit SSID, men det er i princippet heller ikke sikkert nok at kryptere sine data via WPA - det kan også hackes....

0 0
Bo 14-11-2010 14:29:58

WPA2 kan teoretisk set hackes, men det kræver så meget lagerplads, regnekraft og tid, at det må siges at være en meget teoretisk trussel mod almindelige mennesker. WEP og WPA er til gengæld usikre krypteringer, og det må frarådes at bruge dem, hvis man går op i netsikkerhed.

Jeg kan godt se, at det er irriterende at der er problemer med at logge på et skjult net, men det må altså ske så relativt sjældent at det højst kan være en irritation og ikke en helt afgørende mangel ved systemet.

0 0
Alfix 10-11-2010 12:46:06

Modsiger du ikke dig selv her? Du vil gerne på netværk som du også understreger handler om sikkerhed osv.

På ingebn måde problem for mig iallefald.

0 0
G2 10-11-2010 14:58:42

Ved ikke om jeg modsiger mig selv, i så fald har jeg måske udtrykt mig forkert.

Prøver ikke at retfærdiggøre sikkerheden i WiFi standarden. Jeg er bare træt af at man netop ikke kan forbinde til et trådløst netværk via en WP7 mobil, hvis netværket er skjult (hvilket efter nogens mening, betyder at netværket er mere sikkert).

Sikkert eller ej, det skal da være muligt. Mest fordi det ikke altid er mig der bestemmer indstillingerne for netværket.

0 0
Alfix 10-11-2010 00:03:53

"Musikafspilleren i Windows Phone 7 er rigtig god, og måden det er bygget op på får klart tankerne hen på Apple's iTunes Store og iPod funktion."

Virkelig en sølle og meget lidt analytisk begrundet kommentar. De minder på ingen måde om hinanden og personligt synes jeg selv at Zune er langt mere imødekommende og bladre venligt end noget Itunes/Ipod.

0 0
Magnus 09-11-2010 21:14:17

Hejsa.
Har et spørgsmål jeg har undret mig over et stykke tid, og ikke finder et svar på ved at google.

Kan kalenderen vise alle dine google-kalendere eller kun standardkalender? Gamle WM 6.x kan jo kun vise standard, men webOS og iPhone kan vel som andriod (naturligvis) vise alle.

Er ellers helt sikker på at Windows Phone 7 vil blive stort med nogle updates, som f.eks klip og lim. Er for tiden stor fan af android, men føler segmentering ødelægger lidt, tror det er smart af microsoft at stille krav til hardware.
Så bliver det ingen billigudgaver hvor det er for lille / dårlig opløst skerm, for lidt ram, osv...

mvh Magnus, tidligere lige så mobilnørd i amobil.no

0 0
09-11-2010 20:39:43

WP7(kun software) er også blevet anmeldt i So Ein Ding hvor den får 2 ud af 6 dinger, så nogen stor succes bliver det vist ikke lige med det samme.

0 0
Bo Westerby 16-11-2010 15:12:35

Sonne's anmeldelser er vildt subjective. Ville være meget bedre hvis han kunne anmelde i et overordnet perspektiv. Han er ikke gadget-nørd som han selv siger, men apple fanboy.

0 0
Alfix 10-11-2010 00:06:41

So Eing Ding er jo just heller ikke specielt dybdegående. Manden er jo komplet uvidende om noget som helst.

0 0
10-11-2010 12:03:11

Lad os gøre en ting klart, den uafhængige anmeldelse findes ikke. Enhver anmelder har forventninger og referencer. Hvis jeg skulle anmelde en smartphone ville min reference være en HTC Desire.

Jeg er enig i at hans karakter af iPhone4 er underlig, det antenneproblem fortjener langt mere kritik. Ikke desto mindre fik iPhone4 samme karakter her på siden.

Desuden anser jeg manglende adgang til en app store, manglende tilpasning til DK(herunder især ordbogen) som værende temmeligt dårligt. WP7 fortjener ikke en god karakter indtil de får løst de problemer.

0 0
SergentMT 09-11-2010 21:27:28

Nu er so ein ding også, syntes jeg, stærkt farvet af apple. Jeg er helt stoppet med at se det fordi Sonne er inkarneret apple fan, hver gang han anmelder noget, kommer der altid en kommentar om at apple gør det bedre osv.
Ser man på ovrall performance af WP7 gør den det hamrende godt. Alle de. Alle de normale funktioner er så flotte og smart lavet at WP7 virkelig fortjenr at blive oplevet.
Det er en helt anderledes telefon, på den gode måde, vel at mærke. :)

0 0
Jesper 09-11-2010 21:40:15

...Sonne har jeg også droppet som værende overfladisk underholdning... og så p.gr.a. Æble præferencen! Jeg har prøvet HTC Mozart ved et par lejligheder, og her virker den totalt glidende og gennemført. yes, der er nogle mangler, men om man syntes at det, at æ, ø og å ligger inde under o og a, må være en smagssag. Jeg har pt. en Desire HD med æ,ø og å knapper, og det ændrer ikke noget for mig...de skulle da lige være, at den slet ikke kan skrive ø, når jeg sms'er!
Jeg venter dog med at anskaffe en WM7 indtil den kommer på dansk, da jeg skal teste den arbejdsmæssigt, og vores brugere vil nok ikke være tilfredse med engelsk OS.

0 0
09-11-2010 22:38:42

Sonne har en apple tilgang til sine anmeldelser, og jeg mener faktisk han filosofi er meget fornuftig, nemligt at der skal kortets vej mellem det du vil til du gør det. Her klarer WP7 sig vel nogenlunde.

m$ gentager mange af de fejl og mangler Android og iPhone havde fra starten og dem har m$ kopieret, det er tåbeligt. Personligt skal jeg ikke have en mobil uden Dansk ordbog, at menuerne er engelske er jeg derimod komplet ligeglad med.

0 0
chris 10-11-2010 10:57:01

So ein ding har ingen troværdighed som forbrugeroplysning. Dertil er båndene til Apple simpelthen for stærke. Men som underholdningsprogram er det udmærket. Sådan lidt til den klovnede side.
Nogen gange tænker jeg sgu på, om det er rimeligt, at verdens største IT firma får gratis reklame fra en landsdækkende publicservicekanal i den utilslørede målestok.
WP7 repræsenterer i det mindste nytænkning og konkurence til IOS og Android, til gavn for forbrugerne. Iphone4 får næsten topkarakter med defekt antenne, genindførsel af 10 år gammel videotelefoni, begrænset til det ubrugelige og ingen mulighed for bluetooth fildeling.
Han er sjov at høre på, ham Nikolaj Sonne. Men det er Sidney lee og Amalie jo også.

0 0
Mobilsiden 09-11-2010 21:09:40

Windows Phone 7 har bestemt et stort potentiale, men "børnesygdommene" skal rettes.

Det har også været tilfældet med både iOS, Android og alle øvrige styresystemer - men jo mere man er vant til fra konkurrenterne - så forventer man en masse selvom det er en første version.

0 0
SergentMT 09-11-2010 20:14:17

Hej, ville bare lige sige at når man har marketplace som livetile på frontskærmen, så står der et tal på livetile'en når der er updates til applikationer.

Vh. Mikkel

Michael, tjek en af de forrige artikler, hvor John G. Og crew forklarer hvordan man får Marketplace. :)

Og så vil jeg da lige tilføje at jeg er superglad for min omnia 7 og at flowed i telefonen/WP7 virkelig er imponerende!

0 0
Mobilsiden 09-11-2010 21:08:25

Ja - der angives med tal hvor mange sms-beskeder, email og ubesvarede opkald man har...
Men f.eks. ved beskeder, så sletter den det bare ved du går ind i beskedoversigten og tilbage til startskærmen...selvom beskeden inde i beskedoversigten stadig er ulæst og markeret således.

0 0
Michael Steffensen 09-11-2010 18:22:41

Hvornår bliver der åbnet for adgangen til Marketplace i dk?

Og hvad gør man egentligt, hvis man allerede har købt en Windows-7-mobil?

0 0
Alfix 10-11-2010 00:01:46

har selv marketplace på min.

Gå på live.dk/com og lav en falsk mail med adresse+postnummer i usa. Brug denne konto til opstart på telefonen og Zune 4.7. og sådan.... Dog kan du ikke købe endnu medmindre du har et amerikansk kort.

Virker fint her ligesom på min Zune HD.

0 0
Mobilsiden.dk 09-11-2010 18:56:49

Hej Michael,

Der er ingen meldinger fra Microsoft om, hvornår Windows Marketplace åbnes officielt i Danmark.

Hvad mener du med dit andet spørgsmål?

0 0

Om brug af cookies