Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Iphone 3G (produkttest)

Iphone 3G (produkttest)

Højt strømforbrug og problemer med Æ Ø Å. Men også super lækker software og et produkt der er foran konkurrenternes.

Læs denne omfattende test af iPhone 3G, klik her!


I samarbejde med GISMO, Danmarks største magasin om forbrugerelektronik, bringer vi her et par highlights fra landets første anmeldelse af iPhone 3G.

Lækker betjening
Betjening af menuer er lækre. Det hele fylder bare lidt bedre end på andre telefoner. Animationer og overgange er pæne og hurtige og konkurrenterne har ikke engang været tæt på, at producere noget, der virker lige så stabilt og veldesignet.

Musik-delen fungerer
Musikken skal klart opleves med rigtige høretelefoner, dog er det besværligt at komme til equalizeren.

GPS
Der medfølger ikke rigtig GPS-software, hvilket er en klar mangel.

Synkronisering
Alt sync sker gennem iTunes, men generelt er dette program rodet og dårligt designet - selv Windows Media Player er bedre. Selve synkroniseringen sker smertefrit, og indstillingerne fra computernes mailkonti overføres automatisk.

Dårlig batteri-levetid
Iphone 3G bruger rigtig meget strøm. Efter alt for få timer skal den have kunstigt åndedræt. Regn med opladning en gang om dagen ved moderat brug, ved heftig brug af funktionerne, skal man forvente opladning allerede sidst på eftermiddagen.

Mangel på Æ Ø Å
De danske bogstaver er svært tilgængelige i sms og mails, og den indbyggede stavekontrol fungerer ikke optimalt.

Konklusion
Alt i alt har iPhone 3G en masse gode sider - men ikke alt er til max karakter. Alligevel mener GISMO, at iPhone 3G er noget af det allerbedste på markedet, og at Apple stadig er foran konkurrenterne.

Fem ud af seks point med meldingen om, at Apple ikke skal hvilke på Laurbærrene

Læs mere...

Den fulde anmeldelse af iPhone 3G, kan læses på Gismo-online. Klik her!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

11-07-2008 12:18:21

Når mobiltelefoner testes, testes de ud fra funktionelle færdigheder på lige vilkår som andre produkter. Det må man sige ikke er tilfældet her. Når man i bindingsperioden betaler min. 5192 kr. forventer mere end blot 2 megapixel kamera, ordbog der ikke kan skrive Æ, Ø og Å, ingen videooptager og som standard ikke understøtter MMS. Samtidig skal man bruge musikprogrammet iTunes, som vi alle ved er ret rodet. Hvis man ser på disse funktioner er det lige før at en Nokia 6300 er bedre! Jeg vil medgive at designet er rigtig fint og den er perfekt til billeder, men det er en individuel feature som blot giver et enkelt plus, men det kan ikke kompensere for alle manglerne. Denne anmeldelse er den mest subjektive anmeldelse jeg nogensinde har læst. Det er en seriøs OMMER!!!

0 0
11-07-2008 12:20:02

..og så glemte jeg at nævne den ekstrem ringe batterilevetid og den mangelfulde GPS!! Hvis man skal gøre noget ekstraordinært skal man gøre det ordenligt. Det har de ikke gjort!

0 0
kim kristensen 10-07-2008 17:43:45

Hvordan kan i sige de ligger forrest,æøå ? Stavekontrol? Batteritid? helt ærligt hvad sker der for jer

0 0

Om brug af cookies