Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   LG KM900 Arena - Konklusion (produkttest)

LG KM900 Arena - Konklusion (produkttest)

Vi har efterhånden gennemtestet LG's Arena, og nu får du konklusionen.

LG Arena er ikke bare en hvilken som helst mobiltelefon - men alligevel skal man ikke tage den for seriøst. Designet gør det klart, at mobilen henvender sig til brugere, der ønsker leg og underholdning. Business-segmentet er ikke lige Arena, og det er ikke kun designet, som afspejler det.

Arena er proppet til randen med underholdning, hvor der blandt andet kan nævnes en multimedieafspiller, bevægelsessensor, kamera med masser af muligheder, spil - men desværre ingen applikationsbutik med 40.000 eventuelle tilvalg af programmer og spil. Her vinder Apple klart.

Det er tydeligt, at Arena skal gå i direkte konkurrence med Apples iPhone, og den gør det godt. Brugeroplevelsen er imponerende, og kan sagtens måle sig med iPhone. Brugen er intuitiv, og til trods for de mange funktioner, er det nemt at gøre brug af dem. Sagt på en anden måde, bliver det ikke kaotisk.

Så ingen tvivl om at Arena er en fed telefon, men alligevel mangler den det sidste, som gør den "breathtaking". Om det er fordi den ikke er den første af sin slags, eller om der rent faktisk mangler et par nødvendige features, tør jeg ikke bedømme. Men et eller andet virker ikke optimalt.

Men ja, LG mangler en applikationsbutik til Arena og S-Class interfacet, og det betyder meget.

Man skal opleve LG KM900 Arena. Er man bare det mindste interesseret, skal man hoppe ned i den lokale 3Butik, og give den en chance - det fortjener den. Men topkarakter bliver det ikke til.

Den manglende applikationsbutik betyder en manglende stjerne, og Arena må se sig tilfreds med 5 ud af 6 stjerner - og altså næsten topkarakter.

Vil du se mere til Arena, bringer vi imorgen en billedserie af telefonen.

Læs del 1 af stortesten her...

Læs del 2 af stortesten her...

Læs del 3 af storstesten her...

Læs del 4 af stortesten her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jens 22-06-2009 12:09:04

Jeg hælder nok også mere til 4 stjerner.

http://koeb-mobil.dk/lg-km900-arena/

0 0
JB 15-06-2009 22:33:41

Set i lyset af de fremragende touch-telefoner i smider 5-taller efter for tiden (det gælder f.eks. HTC TD II og HTC Magic og jeg tør allerede nu komme med et bud på at det samme vil gælde for Samsung Omnia HD, Nokia N97, iPhone 3GS etc.) er det mig et mysterie hvordan Arena kan få 5 stjerner, i betragtning af den konstante kritik den møder for sit halvsløje menusystem, manglende app-store osv.

Hvor er variationen i jeres karaktergivning? Hvor er konsekvensen af dårlige egenskaber?

0 0
JB 11-05-2009 15:03:31

Hej Mathias

Du får lige et spørgsmål, jeg tidligere har stillet John...

Hej John

Det kunne være rigtig fedt hvis I tog en sammenligning af Diamond 2 og Arena, med som en del af testen af Arenaen (eller endnu bedre; lavede en særskilt mini-duel mellem de to), da det er to telefoner der:
- minder om hinanden i funktionalitet og specs
- kommer på markedet samtidig
- koster det samme
og derfor vil valget for mange sikkert komme til at stå imellem disse to telefoner, der økonomisk set, placerer sig et pænt stykke under iPhone, HTC THD og Samsung Omnia.

0 0

Om brug af cookies