Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   LG PRADA KE 850 (produkttest)

LG PRADA KE 850 (produkttest)

Her er den første danske anmeldelse af LG's Prada-telefon. Vores indtryk af design-mobilen er positive. Lækker, eksklusiv og med basale funktioner - men den bliver hurtig fedtet.

Prada-mobilen - et udtryk for du har styr på livet. Stilen er eksklusiv med en høj waw-faktor.

Hele telefonen er blank og forsiden er nærmest én stor skærm. Der er dog plads til ”besvar” og ”læg på”-knapper. På siderne finder man genvejsknapper til mp3-afspiller, lydstyrke og profiler.

Prada har ingen taster med tal til opkald eller sms. Det hele sker på den trykfølsomme skærm. Et klik på opkaldsknappen (på skærmen) bringer et opkaldstastatur frem. Med små lette tryk tastes nummeret. Fra opkaldsskærmen er genveje til opkaldslister og ”gem”. Underligt nok, findes ingen genvej til kontakter. Kontaktlisten bringes frem fra ’forsiden / hjemme-skærmen’.

Tekstskrivning til f.eks. sms sker på et standard mobiltastatur med T9-ordbog. Altså ikke et fuldt tastaturudlæg. Alligevel går skrivningen ret let, om end mine fingre nok er for store. Jeg er dog sikker på, at lidt mere feminine fingre, vil kunne skrive ret hurtigt.

Ellers byder LG Prada på internet browser, FM-radio, mp3-afspiller, 2 megapixel kamera med autofokus, stemmeoptager, videokamera, vækkeur, lommeregner, kalender, notater, verdensur og enheds omregner. Den har desuden også Bluetooth 2.0. På underholdningssiden findes fire små spil, som udnytter den trykfølsomme skærm.

Skærmen skal i øvrigt betjenes med fingrene. Stylus, kuglepenne osv. virker ikke.

Musikafspilleren understøtter blandt andet formaterne WMA, AAC, Real Audio og MP3. Designet af afspilleren er udført utroligt lækkert. Det er nok den del af softwaren der har det mest lækre udtryk. Ringer telefonen pauses musikken. Men efter opkald skal du selv starte musikken igen.

Konklusion

LG Prada er og bliver et designprodukt. Har du en livsstil og job der understøtter Prada-udtrykket, vil du blive glad for denne telefon. Jeg synes dog at materialevalget er kedeligt. Plastik hele vejen igennem. Det er kun når du ”ser” Prada, at den er eksklusiv. ”Hands on”-oplevelsen følger ikke med i samme grad.

Indholdsmæssigt har den de mest basale funktioner og de virker. Jeg har i testperioden ikke oplevet produktet gå ned, eller på anden måde opføre sig underligt.

Sammen med LG Prada får du en eksklusiv Prada-etuilomme.

Jeg vil ikke sætte en karakter på LG Prada. Det er et designprodukt til en bestemt målgruppe. Brugere i højgruppen vil nok give den høje point, mens brugere uden for nok ikke er så imponerede.

Tak til Telia for venligt udlån af produktet!

Webvideo


LG PRADA anmeldelse
Sendt af johngdk


LG PRADA KE850 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies