Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Messenger hos Telia (produkttest)

Messenger hos Telia (produkttest)

Messenger (MSN) på mobilen er ret fedt. Telias udgave fungerer ganske fint.

Har du abonnement hos Telia, er det let at komme i gang med MSN Messenger. Det skal aktiveres på din konto, og via et link installeres servicen på din mobiltelefon.

Opbygningen af Messenger er næsten, som det kendes fra computeren, dog byder den mobile version, på knap så mange features.

Det er enkelt. Er dine venner online, vælger du dem bare på listen, så er samtalen i gang.

I samtalevinduet kan der anvendes smilies, men de omsættes ikke til rigtig grafik,  før der trykkes send. Der skrives på samme måde og med samme muligheder, som hvis det var en sms. Det vil sige, telefonens ordbog virker også i Messenger. Skriver du med flere venner på én gang, kan dette også håndteres, da aktive samtaler gemmes, i toppen af vennelisten. Der kan altså let skiftes, mellem de forskellige samtaler.

Telias Messenger har én virkelig stor irriterende fejl; når den kører i baggrunden kan det ikke ses. Mobilen har ingen indikation af, om programmet er aktivt.

Når Messenger er i denne tilstand, får du en slags sms-besked når der kommer en Messenger-besked. Herefter åbner du programmet igen, for at læse.

Skal du have Messenger til at køre i baggrunden på mobilen, skal du i den nuværende version vælge "afslut". Dette virker ikke særlig intuitivt - hvilket Telia er opmærksom på. Udviklerne arbejder på, at finde en løsning.

Indkomne opkald kan godt besvares,  mens Messenger er åben.

Messenger er dejligt - men!

Det er virkelig fedt at have Messenger med på mobilen og Telias produkt virker generelt uden problemer.

Dog er det lidt træls at en besked ikke blot indikeres med et msn-ikon i displayet.

Vi har testet Messenger fra Telia på Nokia 6300.
Læs mere om priser og understøttede modeller på Telias hjemmeside. Klik her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mobilsiden.dk 26-09-2007 21:05:43

Efter Telia har læst anmeldelsen af produktet har de tilvejebragt os nye oplysninger om deres Messenger-produkt. Artiklen er derfor justeret.

0 0
Bjørn 25-09-2007 19:21:11

hmm jeg ved ikke lige hvilken telefon I har brugt.
Men min messenger kan sagtens ligge i baggrunden på min W810i, og jeg kan både ringe og skrive imens det køre i baggrunden, jeg mærker ik den store forskel. Hvilken mobiltelefon har I brugt til denne test? jeg har ikke hørt om den slags fra nogle af mine venner som bruger det. Og da det jo er lige som at være på nettet med sin mobil, burde man jo kunne ringe og skrive.
Nu har Sony Ericsson jo også nogle dejlige nemme knapper og menuer til at minimere og maksimere :)

0 0
Mobilsiden.dk 25-09-2007 19:36:12

Hej Bjørn. Tak for din feedback.

Som det står i artiklen har vi testet Messenger fra Telia på Nokia 6300.
Det er sket ved, at vi har bedt Telia stille produktet tilrådighed for os. Det er altså dem, som har valgt produktet. I testperioden har vi haft kontaktet dem, for at høre, om det virkelig kan passe Messenger ikke kan køre i baggrunden. Svaret var nej.

Men det glæder mig, at det virker på en W810i. Omend jeg dog kan undres over, at Telia ikke har gjort os opmærksom på det :-)

0 0

Om brug af cookies