Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Monster headset med monster lyd til Nokia Lumia (produkttest)

Monster headset med monster lyd til Nokia Lumia (produkttest)

TEST: Nokia har sammen med Monster lavet et sæt høretelefoner, der specielt er velegnede til Nokias Windows Phones.

Som tilbehør til Nokias Lumia modeller, der kører Windows Phone, har Nokia i samarbejde med Monster fået fremstillet et par Purity HD høretelefoner.

Vi har afprøvet et par af de fancy høretelefoner, der findes til salg for omkring 1.300 kroner.

Hovedtelefonerne er af typen on-ear, det vil sige at de sidder uden på øret. Vores eksemplar er i højglans hvid, som passer helt perfekt sammen med Nokias hvide Lumia modeller.

Monster headset kan foldes sammen, så det ikke fylder nær så meget, som når det er foldet ud og klar til brug. Der medfølger desuden en fin lille æske, som headsettet kan ligge i, når det ikke benyttes.

Ørepuderne er bløde og behagelige og lukker meget fint den omgivende lyd ude, så man nemt kan nyde alle nuancerne i musikken.

Stor lyd

Når der afspilles musik føles lyden stor og meget nuanceret. Der er en god balance mellem de høje og de lave toner, og bas og diskant er proportioneret fint i forhold til hinanden.

For de teknisk interesserede kan det oplyses, at Monster headset har en frekvensgang på 20-20.000 Hz.

Lydoplevelsen er selvfølgelig individuel fra person til person, men vi har testet Nokias Monster headset på alt fra heavy til klassisk musik og for os har lytteoplevelsen været helt i top.

Til Monster headset medfølger to kabler. Det ene er beregnet til Windows Phones og har indbygget mikrofon og betjeningsknapper til modtagelse af håndfri opkald. Du kan desuden styre lydstyrken og pause musikken fra betjeningsknapperne.

Det andet kabel der medfølger, er beregnet til andre Nokia modeller, men her er der kun indbygget mikrofon og ikke betjeningsknapper.

Monster headset egner sig rigtig godt, hvis du går meget op i lyd og musik, og gerne vil have en super oplevelse sammen med din Windows Phone.

Er du mere til de små in-ear høretelefoner, der nemt kan gemmes væk i bukselommen, skal du nok ikke overveje Monster.

Personligt ville jeg aldrig give omkring 1.300 kroner for et headset, men går du højt op i lyd og ikke mindst flot design, så er jeg sikker på, du ikke vil blive skuffet over Monster!

Hvis jeg skal give Nokias Monster headset et antal stjerner vil prisen  helt klart trække ned, mens det dyre og fancy design trækker i den modsatte retning. Jeg giver Monstret fra Nokia 5 ud af 6 stjerner.

Læs også: Nokia Lumia 900 - et sikkert hit (mobiltest)

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren Melgaard 15-06-2012 10:26:20

Tak for jeres kommentarer.

Jeg vil starte med at sige, jeg på ingen måde er hifi-nørd, men elsker musik i stor stil.

Anmeldelsen skal derfor ses som: hvad en "almindelig" person(mig) synes om produktet. Der er ikke tale om en meget teknik og avanceret anmeldelse af produktet med hifi-øjne(øre)

Frekvensgangen er oplyst, da det har været nogle af de eneste specifikationer vi har kunne fremskaffe.

Og jeg vil stadig holde fast i, at jeg ikke ville give 1300 kroner for et sæt høretelefoner. Det er mit budget gangske enkelt ikke til, men derfor elsker jeg skam stadig musik.

God sommer til jer alle :-)

0 0
hellas7 15-06-2012 01:22:29

- nothing more to say

0 0
Alfix 15-06-2012 08:55:01

AIAIAI? Der betaler man da ihvertfald ikke for god lyd medmindre man punger ud for de dyreste. Se.. Svenske JAYS, der snakker vi kvali over hele linien og ikke bare bling.

0 0
Allan 15-06-2012 09:26:48

Helt bestemt. Jeg har et sæt q-jays og de lyder helt kanon når de sidder rigtigt - det sidste er dog lidt svært, synes jeg.

0 0
beikes 14-06-2012 18:36:07

Frekevenskgang er én ting, men der kræves flere oplysninger, ellers kan man ikke vurdere den teoretiske kvalitet, desuden er impedancen langt mere interessant. BEATS er noget skrammel. Falsk bas og dåselyd, pakket ind i billig plastik, bør ikke koste op mod 2k. Desuden er 1300.- stadig en høj pris, omend ikke unormalt for high-end bøffer, men til bærbare enheder, er det bestemt i den høje ende, og man kan sagtens finde bedre alternativer til 1/3 af prisen.

0 0
Katron 14-06-2012 17:30:19

"Monster headset kan foldes sammen, så det ikke fylder nær så meget, som når det er foldet ud og klar til brug."

No shit Sherlock...

Så har de endeligt brudt koden med ting der fylder mere, når de er foldet sammen... ;)

0 0
Allan 14-06-2012 12:58:14

Jeg har selv to sæt i samme prisklasse som de her testede - et sæt in-ear til mobilen og et sæt gode tætsluttende til hjemmebrug (dem bruger jeg desværre ikke meget).

Men jeg er også typen, der afspiller min musik i ukomprimeret format og derfor hurtigt løber tør for plads til musik i mobilen. Hvis man vil have god lyd er 1300 kroner ikke (for) meget.

Jeg synes også det er tyndt at trække ned i karakter pga prisen - en iPhone kan jo vist godt få alle stjerner... Måske man skulle alliere sig med en tester, der værdsætter musik mere end Søren Melgaard.

0 0
Alfix 14-06-2012 12:04:58

"Er du mere til de små in-ear høretelefoner, der nemt kan gemmes væk i bukselommen, skal du nok ikke overveje Monster"

Naah!? Ikk? Hvad med de her Monster In-Ear for Nokia Lumia - Purity WH-920 http://www.nokia.com/global/products/accessory/wh-920/

??????

0 0
Om brug af cookies