Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   MOTORIZR Z3 (Produkttest) - smart og brugervenlig slider-telefon

MOTORIZR Z3 (Produkttest) - smart og brugervenlig slider-telefon

MOTORIZR Z3 fra RAZR-serien er telefonen til personer, som sætter stor pris på et lækkert design og som oven i købet er glade for musik.

Design

MOTO RIZR Z3 er den første slider-mobil i serien RAZR. Den er utrolig let at åbne med et enkelt tryk på fohøjningen på mobilens frontside. Den model, vi har testet, er sort, men den fås også i farverne blå og rød. Den sorte synes at være den mest objektive stilrene, idet de blå og røde modeller appellerer mere til enten drenge eller piger.

Telefonen har et virkelig smukt design, og der synes at være kælet for materialerne. Det er en fryd at røre ved telefonen, som også ligger godt i hånden.

Mobilens taster ligger ret tæt på hinanden. Dette kan være en fordel, i og med man derved kan skrive sms’er meget hurtigt. Til dem af os som har lidt større fingre, kan det dog kræve lidt øvelse at få tastet rigtigt hver gang.

Brugervenlighed

Brugervenligheden i RIZR Z3 er helt i top. Først og fremmest er det let at navigere i telefonens menuer. Derudover er det smart, at man kan betjene kameraet og musikafspilleren samt læse sine sms'er uden at slide telefonen åben. Kameraet og musikafspilleren tilgås via dedikerede knapper på siden af mobilen.

Ordbogen i RIZR Z3 er ret smart, når først man vænner sig til den. Det er en iTAP-ordbog, hvilket betyder, at den kan foreslå ord, mens man er i gang med at skrive en sms. Den kan endda gætte sig frem til resten af en sætning, hvis der er en vending, man tidligere har brugt i en sms. Med tiden kan ordbogen derfor spare en for en del tid i løbet af en dag, hvor man sender mange sms'er.

Funktioner

RIZR Z3 har et kamera på 2 megapixel med kameralys, som tager ret skarpe billeder, når lyset er helt rigtigt. Ved mindre godt lys kan billederne til gengæld virke lidt slørede.

RIZR Z3 kan også optage videoklip. Det er derfor oplagt at tage mobilen med sig til en koncert eller lignende, hvor man kan forevige øjeblikket.

Musikafspilleren i RIZR Z3 understøtter AAC og MP3 filer. Måden, hvorpå du overfører musik fra computeren til mobilen, sker ved at installere en medfølgende cd-rom, hvorefter du tilslutter USB-kabelet. På denne måde forløber overførelsen af musik upåklageligt.

Med til mobilen hører et headset, hvori du kan høre musikken. Lyden i denne mobiltelefon er helt eminent, uanset om du hører rock- eller popnumre. Jeg er utrolig begejstret for lydkvaliteten, som jeg må indrømme har overrasket mig positivt.

Mobilen har en brugerhukommelse på 20 MB, hvilket ikke er så meget, hvis man er en rigtig musikelsker. Har man brug for mere plads, kan hukommelsen udvides med op til en gigabyte. RIZR Z3 har selvfølgelig også Bluetooth.

I musik- eller indstillingsafdelingen finder man en feature ved navn ”flight mode”, som vi også kender fra Sony Ericssons walkman-telefoner. Funktionen giver mulighed for at høre musik, selv når mobilen er slukket og er derfor velegnet til flyrejser.

Til de spillelystne findes der også diverse spil i mobiltelefonen, så der er rigeligt at give sig i kast med.

Konklusion

RIZR Z3 er alt i alt en god mobil til dem, der gerne vil have en brugervenlig mobiltelefon med et smukt design og en velfungerende musikafspiller med en super god lyd.

Aktuelle priser fra Mobilpriser.dk

Se aktuelle priser på MOTORIZR Z3 fra Mobilpriser.dk
Specifikationerne på MOTORIZR Z3

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies