Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Motorola MOTORIZR Z3 (produkttest)

Motorola MOTORIZR Z3 (produkttest)

Slider-telefon der er, som en telefon skal være. Ingen ridser, ingen fedtfingre og ingen problemer. Vi har testet MOTORIZR Z3, og du kan læse alt om den her...

Lad os starte ud med det rigtig imponerende ved Motorola MOTORIZR Z3 - eller bare Z3. Skærmen! Selve kvaliteten er ikke noget at råbe stort hurra for, 176x220 pixels og 262.000 farver. Ikke noget vildt og prangende.

Men så alligevel. Skærmen er nemlig blevet ridsefri. Kombiner det med en imponerende klarhed, og du har en skærm der virker perfekt under alle forhold. Og skærmen kan ikke ridses! Slå en saks i glasset, kør en kapsel over den, skær i den med en kniv, der sker ingenting! Fedtfingre kan du også vinke farvel til.

Ridsefrit og ingen fedtfingre er det der beskriver Z3 bedst. Slider-funktionen er elegant og solid. Ingen løse dele, og aluminiumsoverfladen giver en følelse af kvalitet og holdbarhed.

Elegancen ved Z3 er ikke til at komme uden om. Om du er forretningsmand, idrætsudøver eller til stor fest, Z3 passer godt ind i sine omgivelser, og giver garanti for et design med elegance, holdbarhed og kvalitet.

Udover sit ekstraordinære design, så er der ikke så meget mere at komme efter hos Z3. Telefonen kan lidt af det hele, og gør det tilfredsstillende.

Brug af bluetooth, headset, musikafspiller, digitalkamera og opkald virker som det skal. Men så heller ikke mere.

Middelmådighed beskriver Z3's funktioner bedst. Brugervenligheden får ikke mange point, hvor sms-skrivning, musikoverførsel og menunavigering ikke imponerer.

Men det er egentlig okay, for hvad kan man forvente for en mobil der koster 1500 kr. uden abonnement. I forhold til prisen får du imponerende design og holdbarhed, men funktionerne skal du ikke blære dig med.

God mobiltelefon fra Motorola, som henvender sig til et bredt publikum. Prøv Z3 hvis du bruger mobilen til det mest basale, men stadig bruger den til at fuldende dit look. Men sæt ikke for høje krav.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies