Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Motorola RAZR V3 - pink (Produkttest)

Motorola RAZR V3 - pink (Produkttest)

Mobilsiden.dk har fået fingrene i Motorola V3, som nu er kommet i en udsøgt pink finish. Begejstringen for denne feminine udgave af design-sællerten vil ingen ende tage hos vores kvindelige anmelder.

Kan en mobiltelefon være smuk? På det spørgsmål findes der naturligvis ikke noget entydigt svar. Til gengæld er jeg overbevist om, at de fleste danske kvinder, ligesom jeg selv, vil finde den nye RAZR V3 – indpakket i en lækker metallic pink, yderst tiltrækkende.

Stilet, fræk og eksklusiv

Sidste år testede Mobilsiden.dk den sorte udgave af RAZR V3, og designmæssigt karakteriserede vi den som noget nær verdens fedeste mobiltelefon. Det holder vi fast i. Men som kvinde må jeg nok indrømme, at mit mobil-elskende hjerte banker endnu hurtigere, når jeg kigger på den nye pink udgave af modellen.

Det er faktisk svært at beskrive med ord, hvor tjekket V3 pink egentlig er. Det flade kreditkort-agtige look gør, at telefonen fremstår som både elegant og eksklusiv. Dette understreges yderligere af den helt igennem lækre metallic pink, som desuden tilføjer noget frækt og feminint til mobilen på den helt rigtige måde.

Noget kunne tyde på, at V3 pink kan gå hen og blive et ”must have” for alle moderigtige kvinder i Danmark. I alt fald kan jeg ikke nævne så meget som én eneste af mine veninder, som ikke har været ved at falde i svimer over den pink perle. Alle som en har de været ovenud begejstrede – flere af dem mente endda ikke, det var muligt at overleve uden at få et eksemplar af denne kvindernes ven i deres håndtasker – hurtigst muligt.

Selvom jeg med V3 pink er tilbøjelig til ikke at kunne se ud over det ovenud lækre design, som må være enhver kvindes drøm, er der jo også noget, der hedder brugervenlighed og funktioner, som alt andet lige også har en (lille) betydning.

Udmærket brugervenlighed

Når det kommer til brugerenligheden, kan jeg heldigvis meddele, at der stadig ikke er meget at udsætte på V3. Den pink udgave har de samme flade og stålfarvede taster som de øvrige versioner, hvilket passer perfekt til designet.

Som vi skrev i forbindelse med testen af V3 black, er det en fornøjelse at se, at så udsøgt et design kan gå hånd i hånd med brugervenlighed. For nok kan man blive forblændet af et design, som med et enkelt ord kan betegnes som smukt, men i den sidste ende har det trods alt også en betydning, at mobilen er nem at bruge.

Og det er V3 faktisk. Menustrukturen er enkelt, hvilket gør, at man nemt danner sig et overblik over de forskellige funktioner, telefonen kan tilbyde.

Da jeg testede V3 black, var jeg en smule irriteret over Motorolas SMS skrivning, som jeg fandt forholdsvis langsom i forhold til flere andre producenters mobiltelefoner. Det skyldtes, at den almindelige T9 ordbog hos Motorola er udskiftet med en såkaldt iTAP ordbog, hvor man selv konstruerer sine ord.

Jeg må dog modificere min kritik lidt; Da jeg testede V3 black, var jeg det, som man kan kalde en "Motorola novice". Og nu hvor jeg siden hen har haft mulighed for at øve mig, er jeg blevet en hel del hurtigere på tasterne.

Derfor kunne noget tyde på, at ordsproget om, at øvelse gør mester gør sig gældende i forbindelse med V3. Så piger: Fortvivl ikke. Med øvelse og tålmodighed skal i nok blive kvikke på tasterne. Og det er vel i orden at ofre lidt tid på sin mobil, når den er så usandsynligt tjekket som V3 pink, ikke?

Gammelt kamera med salg i

Når det kommer til kameraet i V3 pink, er jeg forundret. Med så udsøgt et design, som jeg er sikker på kan få danske kvinder til at stå i kø i butikkerne, forstår jeg ikke, at kameraet ikke er blevet lidt bedre.

Jeg forventer ikke et digitalkamera med to megapixel – det er jo ikke en decideret multimedietelefon, vi har med at gøre. Men jeg er ret sikker på, at det ikke ville koste Motorola ret meget at sætte et kamera i, som er lidt bedre en end et VGA med en opløsning på sølle 640 x 480.

Men til trods for det lidt forældede kamera kan vi se, at Motorola V3 stadig er en rigtig sællert på det danske marked. Det kunne tyde på, at det ikke er foto-freaks, der køber mobilen. Eller også hænger det sammen med, at VGA kameraet faktisk tager nogle ganske pæne billeder, som især den lækre skærm med 262.000 farver kan tage æren for.

Meget telefon for pengene

Får du meget mobiltelefon for pengene, hvis du køber V3 pink? Personligt ville jeg være tilbøjelig til at købe mobilen – udelukkende for designet, som uden sammenligning er det flotteste, frækkeste og mest klassiske og feminine, jeg nogensinde har set.

Men selvfølgelig skal en mobil også være mere end udseende. Og faktisk synes jeg, man får en på alle måder lækker mobil, hvis man køber sig en V3 pink (eller en af de to andre versioner for den sags skyld). Den har ganske enkelt de vigtigste funktioner, der kan tilskrives en designmobil, som til med er nemme at bruge.

I dag kan man erhverve sig en V3 til en pris på under 2.000 kroner uden abonnement. Og til den pris er det virkelig en anbefalelsesværdig mobiltelefon – ikke kun på grund af det meget gennemførte design.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies