Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Motorola S9 Bluetooth Headset (produkttest)

Motorola S9 Bluetooth Headset (produkttest)

Det ta'r kun fem minutter at blive træt af Motorola S9, men det vil så gerne have du bli'r lidt mere frusteret. Motorola giver os Bluetooth med stereo, men smart er det ikke.

Smart ser det ud, det sorte Motorola S9 Bluetooth headset med stereo og diverse features. Ligner noget skabt til idrætsudøveren eller bare den daglige løber. Og funktionerne ser da også tiltalende ud.

- S9 har ingen mikrofon. Løb og cykel alt hvad du kan, vinden vil ikke ødelægge samtalen.

- Knapper på siden af headsettet til justere lyd etc.

- S9 er vandafvisende

- S9 kan kobles sammen med en iPod via en iPod Bluetooth adapter.

Ikke dårligt, ikke dårligt. Så lad os starte med det positive.

Idéen med ingen mikrofon er genialt. Og ikke nok med det, så fungerer det også. Du kan virkelig ikke få ødelagt en samtale. S9 er som sagt vandafvisende, så hverken snestorme, tordenvejr eller orkaner stopper S9.

Hovedpunktet ved S9 er minimalismen. For ikke nok med, at der ingen mikrofon er, ledningerne er også blevet fjernet - specielt rart for sportsmennesker, som det henvender sig til.

Men det fører mig desværre også hen til det negative ved headsettet. Hvor kan det være frusterende!

For da ledningerne blev fjernet, så blev konceptet også ændret. Det meste eletronik blev sat i en klump, som sidder i baghovedet, mens det sorte plastic former sig rundt om ører og hoved.

Og hvor virker det dårligt! På trods af at der medfølger to ekstra slags hørefiduser, som kan tilpasse headsettet, så passer det ikke. Det sidder forfærdeligt, og man føler sig yderst utilpas i det.

Udover at være forfærdeligt at have på, så ligner det også en komedie for andre. Høretelefonerne peger nogle centimenter ud af hovedet, mens elektronikklumpem bag i heller ikke passer.

Og lige når man tror det er frustrerende nok, så kommer knapperne. Du kan ikke vende dig til knapperne, og hvis ikke du rammer den forkerte, så er det sikkert du rammer to på samme gang.

Det går ærlig talt ikke, og selvom idéen er god, så ryger den lige i skraldespanden.

Til gengæld kan du glæde dig til anmeldelsen af MOTORIZR Z3 i løbet af ugen. Her har Motorola lavet noget kvalitet. Men S9 er en ommer.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

13-12-2007 18:40:58

med hensyn til mikrofonen,så sidder i højre side

0 0
13-12-2007 18:35:01

Hej.Angående jeres test af motorola S9 headset,testeren har vist haft en dårlig dag den dag.For det første er der ikke noget der stikker ud fra hovedet ud over klumpen bagpå og den synes jeg ærlig talt ikke er noget problem.Med hensyn til betjeningen så synes jeg det er let nok, endda med handsker på imens jeg cykler.Og hvis man læser brugsanvisningen så opdager man sørme at der er en mikrofon i venstre side ,på ydersiden af højtaleren.Endvidere så føler jeg overhovedet ingen ubehag ved at have dem på,jeg mærker dem ikke, så kom igen,test igen.MVH Frank

0 0

Om brug af cookies