Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Nanogrip - effektiv og smart mobilholder til bilen

Nanogrip - effektiv og smart mobilholder til bilen

TEST: Nanogrip er en alternativ holder til smartphonen. Perfekt i blandt andet bilen.

Det er forbudt at anvende håndholdt mobiltelefon i bilen, men ikke alle bilholdere er lige gode, hvilket fører til, at telefonen blot smides et tilfældigt sted i bilen.

Sådan har jeg i hvert fald haft det over en længere periode, med min gamle udtjente holder, der i sin tid, var et ganske dyrt bekendtskab.

Nanogrip har været den simple løsning, der fuldkommen har skrottet den gamle mobilholder. Nogle gange er de bedste løsninger, noget af det mest simple.

Kan sidde overalt

Nanogrip er et ekstremt klæbende materiale, der kan holde stort set alt fast, også smartphones. Materialet klæber på begge sider, og der kræves ikke et fuldkommen plant underlagt, før det virker.

Min sidder et særdeles ujævnt sted hen over to forskellige flader, hvor den ene er kanten af bilens indbyggede bilradio.

Telefonen sættes blot på Nanogrip med et let tryk, hvorefter den sidder fast – MEGET fast.

Klistrer ikke

Underligt nok er den klæbende for- og bagside udført således, at materialet ikke smitter af eller laver mærker på telefonen.

Selv under de mest udfordrende forhold, griber Nanogrip fat om telefonen. Også når bilen forcerer bump på miljøvejen.

Jeg er på alle måder imponeret over klæbeevnen på dette produkt, der jo også kan holde andre ting fast. Så hvad enten der er tale om solbriller, nøgler eller småpenge, så er Nanogrip til stor hjælp.

Konklusion: Skyl af i vand

Den høje klæbeevne betyder naturligt nok, at også skidt og støv kan klæbe sig fast til materialet, og over tid, vil evnen være nedsat. Præcis som med sugekopper, kræver det blot skylning under vandhanen, inden materialet genvinder sin kraft.

Jeg kan ikke finde ret meget negativt at sige om Nanogrip, da prisen også er i orden. Kun 75 kroner inklusive forsendelse.

Du skal være opmærksom på, at der i detailhandlen sælges produkter som minder om Nanogrip, men oftest klæber disse ikke nær så godt. Jeg kan derfor kun opfordre til, at købe originalen.

Nanogrip, ydelse og nytte, i forhold til pris, ender på 6 ud af 6 stjerner.

Læs mere om produktet på Nanogrip.dk.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

chris 07-02-2014 16:53:34

har selv købt mine her http://rabatcenter.dk/index.php/til-bilen/product/3-nanogrip-sticky-pad-genial-opfindelse-holder-pa-alt-spar-20 hvilket var en rigtig positiv oplevelse og tilmed fri fragt!

0 0
Frederik 09-06-2013 16:06:59

Jeg købte 2 og fik +1 gratis via eBay. De virker upåklageligt.

Dog findes der nogen instrumentbræt, som sticky pads ikke kan klæbe på. Prøvede i en ny VW Polo, som nok var behandlet med noget antismuds på instrumentbrættet.

http://www.ebay.co.uk/itm/Car-Dashboard-Sticky-Pad-Mat-Anti-Non-Slip-Mobile-GPS-Sat-Nav-Coin-Phone-Holder-/180913763829?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2a1f4cf5f5

0 0
Martin 09-06-2013 10:38:00

Har lige købt en nanogrip på http://gadgetcity.dk/nanogrip-99 til 59 kr. inkl. fragt - hjemmesiden ser ikke super prof ud, men modtog varen dagen efter bestilling. Blot til info, hvis andre vil prøve produktet til en lidt billigere pris. :)

0 0
John 08-06-2013 10:54:06

Men så snart der begynder at komme skidt og støv på, falder klæbeevnen meget.
Så jeg endte med at købe en holder til at sætte i lamellerne ved ventilationen, og det holder. Og til 22 kroner på Ebay, inklusive forsendelse, kan det vist ikke gøres meget billigere :)

0 0
DB 08-06-2013 11:25:36

Der står på brugsvejledningen at man skal skylle den under vandhanen når den bliver snavset, og så bliver den så godt som ny, og genvinder den fulde klæbeevne.

Damn, læser folk aldrig brugsvejledningen?

0 0
John 09-06-2013 01:46:54

Det har ikke noget med det at gøre smarte. Men da produktet er en skidt- og støvmagnet, og da jeg desværre ikke har en vandhane indbygget i bilen, betyder det at jeg jævnligt skal tage den med mig, for at skylle den af, og det gider jeg ikke være afhængig af. Sådan noget der kræver den form for gentagende pleje for at bevare funktionaliteten, gider jeg ganske enkelt ikke, specielt når der findes bedre og billigere alternativer.
Og kører man ensempelvis på en hullet grusvej, bliver telefonen stille og rolig rystet løs, og falder til sidst af - også selv om der ikke er skidt og støv på.

0 0
09-06-2013 14:56:36

ohøj hvor er vi sure :-)
det er en plastik dims til 75 kr
min har siddet i bilen 1½ måned og er stadig fin
når den ikke duer mere , tja så af med den ,tage den med ind , skylle den, og så med ud igen og på med den igen.

0 0
07-06-2013 20:55:51

Hvis man gerne vil funktionen op i frontruden eller i luftkanalerne, så kan holderne fra Clingo varmt anbefales. Tror det er samme materiale, men bare på en arm så mobilen kan vinkles.

0 0
JB 07-06-2013 20:22:18

Hvor trafiksikkert er det lige at der lægges op til at man placerer den på instrumentbrættet i passagersiden af bilen, hvor man skal strække sig 0,5-1 meter for at nå/se telefonen? (I øvrigt fordi det naturligvis er det eneste sted der er plads... ) Det er jo himmelråbende dumt! Hvordan kan I anbefale at man gør det?

0 0
Svend Ole Nielsen 09-06-2013 12:56:57

Øh - kan da ikke se de anbefaler at sætte den i passagersiden? Mon ikke det er en konklusion du kommer frem til efter at have set en filmsnas lavet af dem bag produktet?

0 0
DB 07-06-2013 21:56:55

Min sidder til venstre for rattet, på den skrå flade - selvom jeg sagtens kunne have sat den 4-5 forskellige andre steder - på videoen sidder den på rattet, men min bil har airbag, så det er nok ikke så smart :P

0 0
boris zastrojevic 07-06-2013 20:17:34

Jeg har ejet denne "holder der kan klæbe til stort set alt" og jeg smed den ud....Jeg gentager: Jeg smed lortet ud samme dag....ikke dagen efter men samme dag! DET VIRKER IKKE!!
Det er simpelthen utroligt at i på Mobilsiden gider lægge navn til det lort!
Det DUER ikke...Så er i andre advaret!!
Gad vide hvor mange penge eller gratis ting i har fået fra sælgeren af det lort for det er min påstand! Ingen ved sine fulde fem der har prøvet det vil give jer ret i at det er et godt produkt...Den kan ikke holde telefonen og den falder af fra instrumentbrættet....
Jeg er intet mindre end chokeret over at i reklamerer for dette uduelige produkt!!!

0 0
DB 07-06-2013 21:54:58

Er du sikker på at det er en nanogrip du har haft? Jeg havde tidligere en måtte af mærket gecko der mildest talt virkede af h......t til.
Den røg i skraldespanden - senere så jeg en nanogrip hos en ven, og købte een - den sidder stadig i min bil nu, og virker upåklageligt - så jeg tror ikke det er samme produkt du taler om.

0 0
boris zastrojevic 07-06-2013 22:09:57

Kan godt være du har ret nu jeg tænker mig om...Synes GECKO lyder bekendt...Det er nok det lort jeg havde fornøjelsen af mindre end en dag..Jeg trækker mit udbrud tilbage og har lige bestilt et til 75 kr....Hvis det vitterlig klæber så godt som videoen illustrerer så er det et godt køb. Gør det ikke det, ja så er det skraldespanden om igen og jeg holder nallerne væk fra det næste gang...

0 0
07-06-2013 21:33:00

ved ikke hvad du har købt , men min klæber da helt vildt godt på alt , og som jeg skrev river den bagbeklædningen af min gnex ,må rose dig for dit blomstrende sprog.

0 0
Michael 07-06-2013 12:38:46

Går ikke ud fra at dette er et sponsoreret indlæg, da der ellers i følge lovgivningen skal stå dette?

0 0
Exert 11-07-2013 12:33:31

Det er vist noget Nanogrip er ligeglade med, da de tilsyneladende arbejder med en noget alternativ markedsføring.

På deres side "Om Nanogrip" skriver de at "NanoGrip er sponsor af http://www.stress-center.dk". Og så er det, at det begynder at blive mærkeligt - meget mærkeligt. Stress-center.dk er tilsyneladende en blog om håndtering af stress, angst osv. PÅ 3 SPROG! Det er jo meget fint, og "stress-center" lyder helt offentligt og troværdigt, men det er ikke til at finde ud af, hvem der er afsender, og med den store brug af reklamer lugter det lidt af, at det bare er en side, der skal hente nogle reklamekroner på et populært søgeemne som stress. At der er tale om en side, der måske ikke tager stress så alvorligt, som de antyder på forsiden, skjuler de ikke særlig godt, hvis man bladrer tilbage i deres blogposts. Her kommer pludselig fem tests af "ispigge" til at spænde på ens støvler. Jeg gentager lige: Test af ispigge på en side om stress! Og vinderen af denne test? Tadaaa! IceGrip Pro naturligvis, et af Nanogrips andre produkter. På stress-center.dk står der ikke noget om at Nanogrip er sponsor, men det hele er så weird, at jeg ikke helt kan gennemskue hvad det er, de får ud af det alligevel - det er der måske andre der kan forklare mig. Der er muligvis tale om en familie med sammenfaldende interesser indenfor stress og ispigge, da registrator af stress-center.dk er en Daniel Biltzing og Direktøren for Grip Technologies er en Jørgen Biltzing.

Jeg kender ikke noget til produktet, det er muligvis helt fint, men når et firma agerer bisart, så holder jeg mig langt væk.

0 0
Mobilsiden.dk 07-06-2013 13:46:48

Hej Michael,

Vi benytter os ikke af sponserede indlæg. Som du nævner, skulle det fremgå, hvis det var.

Dette er såmænd bare en lille test, af et super genialt produkt.

Hilsen John G.

0 0
07-06-2013 19:16:38

Har den i bilen , men kan ikke bruge den til min gnex , bagdækslet bliver hevet af når jeg tager den af, så den holder altså fast , fungerer godt til andre mobiler og briller mm.

0 0
DB 07-06-2013 21:53:16

På brugsvejledningen står der at du skal "dreje den af" - min samsung galaxy efterlod også bagcoveret på padden, indtil jeg fandt ud af at jeg skulle give den et lille twist når jeg tager den af.

0 0
07-06-2013 22:40:22

Lyder som et godt fif , takker.

0 0
Jan Christensen 07-06-2013 13:32:53

Det er en anmeldelse.

0 0

Om brug af cookies