Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Nokia 2626 (produkttest)

Nokia 2626 (produkttest)

Basismobil - og lidt til. Nokia 2626 har både FM-radio og international størrelsesomregner pakket ind i et enkelt bar-design i dejlige sommerfarver.

2626 er navnet på en lille, fræk basistelefon fra Nokia. Modellens vigtigste designmæssige kendetegn er farverne. 2626 kommer nemlig i flere forskellige farver, som passer godt til trenden om individualisering via mobilen.

Den model, Mobilsiden.dk har fået til test, bliver man mildest talt glad af at se på. En knald-rød kant er kombineret med taster i en lækker sommerlig pink.

Nokia 2626 befinder sig i den billigste ende af mobilskalaen, hvilket man godt kan mærke, når man holder telefonen i hånden. Banker man med neglen på bagsiden af telefonen, bliver man mødt med en hul plastic-lyd.

Til gengæld virker mobilen både robust og holdbar i forhold til mange andre basistelefoner, vi har prøvet tidligere. Tasterne er vi også positivt overraskede over. Kvalitetsmæssigt er det selvfølgelig ikke de bedste, men en lille forhøjning øverst og nederst på hver tast giver en rar fornemmelse, når man skriver SMS. Kombineret med en rimelig størrelse skulle det være muligt for folk med både og tykke og tynde fingre at ramme rigtigt hver gang.

Funktionsmæssigt byder 2626 på muligheden for SMS, MMS og opkald, som det hører sig til for en basistelefon. Derudover har modellen en FM-radio, som er rar at have, når man er på farten. Det er dejligt og tidssvarende, at Nokia har placeret en radio i en af producentens billigste modeller.

Har man, udover farven, brug for at personalisere sin basismobil yderligere, kan man downloade tapeter og ringetoner via GPRS direkte fra mobilen. Hurtigt går det altså ikke, så man skal være en tålmodig sjæl. Men muligheden er der, og det skal Nokia have ros for.

En sidste lille bonus-funktion, som vi blandt andet kender fra modellerne i L'amour-serien, er et program, som kan omregne internationale sko- og tøjstørrelser. Især kvinderne vil måske finde glæde i programmet, som slet ikke er dumt at have ved hånden, hvis sommerferien går til Frankring eller Italien, hvor størrelserne er noget anderledes end herhjemme.

Konklusion

Nokia 2626 er basismobil - og lidt til. FM-radioen, muligheden for at gå på nettet og størrelsesomregneren giver lige telefonen det ekstra, som klæder en basistelefon anno 2007.

Farverne, som telefonen kommer i, er et stort plus. Det er rart at se, at også billigmobilerne kommer i rappe og sommerglade farver. Den røde/pink model, vi har testet, er både fræk og vovet.

I skrivende stund kan man ifølge Mobilpriser.dk erhverve sig en Nokia 2626 til lige omkring 700 kroner. Det er en god pris for en rigtig fin basismobil fra Nokia.

Webvideo: Kort præsentation af Nokia 2626


Nokia 2626 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies