Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Nokia 5070 (Produkttest)

Nokia 5070 (Produkttest)

5070 er en gedigen basismobil, som besidder de elementære funktioner en basismobil anno 2007 bør have.

Nokia 5070
Nokia 5070

Design

Nokia 5070 er en bartelefon, som vejer 88 gram. Modellen findes i flere forskellige farver såsom hvid/blå og hvid/rød. På bagsiden af telefonen er farven knækket hvid med nogle grå prikker.

Sms-tasterne er alle holdt i en sølvgrå farve ligesom navigationstasten. De dedikerede volumenknapper, på siden af mobilen, er holdt i den blå farve, som går hele vejen rundt om mobilen. Den sølvgrå farve står godt til den hvide og blå farve, som er grundfarverne i Nokia 5070.

Mobiltelefonen ligger godt i hånden og materialet på bagsiden ligger godt og stabilt, mår man bevæger sig rundt i menuerne, samt når der skrives sms'er

Brugervenlighed

Nokia 5070 er meget let at navigere. Ved at gå ind i menuen, via navigationstasten, kan man vælge mellem alle tilgængelige funktioner. Dog kunne jeg godt have ønsket, at der som i eksempelvis 5700 Xpress Music, blev vist alle funktioner med det samme, så man ikke behøvede scrolle ned.

Tasterne på 5070 er meget store, så der kan selv kluntede fingre, som mine, sagtens skrive sms’er – oven i købet ret hurtigt. Der er ingen problemer ved at skrive sms’er eller modtage opkald på telefonen. I venstre siden af mobilen er der dedikerede volumen-knapper, så man kan justere lyden uden at skulle gå ind i menuen.

Funktioner

Nokia 5070 har et VGA-kamera, som dog ikke er det helt store. Billederne er af for ringe kvalitet, og virker ret utydelige.

Mobilen har FM-radio, og der er et medfølgende headset, som er nogenlunde. Lyden er okay, men absolut ikke prangende. Men det er da muligt at lytte til forskellige radiokanaler og endog gemme nogle af disse frekvenser inde på mobilen.

Til de spillelystne findes der også nogle spil på telefonen, blandt andet Snake og Golf Tour.

Konklusion

Nokia 5070 er alt i alt en god basistelefon, som har de fornødne funktioner såsom sms, mms og kalender. Derudover har den også tryk og tal (understøttes ikke i Danmark), FM-radio og VGA-kamera.

Aktuelle priser fra Mobilpriser.dk

Se aktuelle priser på Nokia 5070 fra Mobilpriser.dk
Specifikationerne på Nokia 5070.


Nokia 5070 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies