Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Nokia 6110 Navigator - de første indtryk (minitest)

Nokia 6110 Navigator - de første indtryk (minitest)

Salget af Nokias nyeste navigations-telefon, 6110 Navigator, er netop startet i Danmark. Mobilsiden.dk er i gang med en omfattende test af produktet. Her bringer vi de første indtryk.

Nokia 6110 Navigator
Nokia 6110 Navigator

Fornuftig god kvalitet er de første ord der kom til mig, da Nokia 6110 Navigator landede på kontoret.

Okay, det er plastik, men det hænger sammen. Slideren kører fantastisk – bestemt lige så godt som i E65. I forhold til f.eks. 6280/6288 er Nokia 6110 Navigator langt langt bedre. Den hverken rasler eller knirker. Følelsen af tasterne giver også en oplevelse af kvalitet.

Menu og software
I forhold til menuerne i andre af Nokias nyeste modeller, lad os bare nævne N95, har menuhastigheden fået et kæmpe løft. Den er lynhurtig, hvilket også gælder åbning af programmer. Ingen ventetid overhovedet – det spiller max!

Styresystemet er S60 (version 3.1), ikke væsentligt forskelligt fra Nokia N95, men altså pænt meget hurtigere.

Udbudet af muligheder er højt. Musikafspiller (understøtter MP3, MP4, AAC, eAAC+ og WMA), FM-radio, kamera (2 megapixels), internet, kalender, kontakter og hvad der ellers hører til af muligheder i en moderne telefon.

I øvrigt synes jeg det er voldsomt fedt, at Nokia nu endelig har understøttelse af 2,5 mm. jackstik til hovedtelefoner, samt tilslutning via USB.

Navigationen…

Nu begynder det og ligne noget!

Som jeg tidligere har skrevet, er navigationen i Nokia N95 virkelig øv og træls. Men i 6110 Navigator kommer softwaren fra Route 66. Jubiiii! Sådan skulle det jo bare have været i N95 også.

Nokia 6110 Navigator giver ”out of the box”-navigation. Tænd for telefonen når du får den, og kør. Det hele er klar!

Det skal siges, at jeg endnu ikke har været på køretur. Men det kommer jeg, og lover at vende tilbage med oplevelserne. Fra starten virker det dog meget lovende.

Nøj den spiller højt...

Lidt test af musik, resulterede i familien råbte ”SKU NED”. Nøøj den kan spille højt! Og med et Bluetooth 2.0 stereoheadset viste det sig, at det faktisk også lød rigtig godt.

Konklusion efter de første indtryk

Fed – Fed og rigtig fed! Så kort kan det siges.

Det overordnede indtryk er positivt. Men lad os nu se om det holder, når jeg får den stresset.

Skal jeg være lidt sur, så er det over, at Nokia stadig IKKE har grafiske smilies i sms-beskeder.

Vi bringer i kommende uge, en mere omfattende anmeldelse af Nokia 6110 Navigator.


Nokia 6110 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mads Valentin 21-09-2007 23:37:36

I har muligtvis fået oplyst af nokia at det kun kostede 750 at købe hele europa kortet til telefonen men nu sidder jeg med åben mund og polypper og er ved at besvime over den opkrævning route 66 lige har sendt. først ville jeg købe hele europa Pris 3495 Euro ...... så tænkte jeg det måtte være en fejl så bad jeg om kun at få tyskland og frankrig da det er de 2 lande jeg skal køre i på min ferie pris 1150 Euro..... Havde jeg vist dette havde jeg sku ikke købt denne har nye smarte telefon med gps og det hele hvis jeg kunne købe over 20 almindelige gps'er for samme pris som de forlanger for en opgradering af ens kort til europa.. hvad har nokia gang i????

0 0

Om brug af cookies