Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Nokia 7370 - fiks og lækker (produkttest)

Nokia 7370 - fiks og lækker (produkttest)

7370 er en modetelefon. En brugervenlig modetelefon. Men faktisk kan vi tilføje endnu et tillægsord: Det er nemlig oven i købet en brugervenlig og funktionsrig mobiltelefon.

7370 er en kvindetelefon. Punktum slut. Jeg kan i alt fald ikke forestille mig mange mænd, der vil kunne se det fede i at rende rundt med en mobil med grundfarven guld prydet med et smukt og gennemført blomsterdesign
7370 er en kvindetelefon. Punktum slut. Jeg kan i alt fald ikke forestille mig mange mænd, der vil kunne se det fede i at rende rundt med en mobil med grundfarven guld prydet med et smukt og gennemført blomsterdesign

Nokia 7370 er navnet på den sidste i rækken af modetelefoner i Nokias spændende L’amour serie. Mobilsiden.dk har været ganske godt tilfredse med de to øvrige modeller, men denne sidste variant med det drejelige design slår de to andre med flere længder. Vi har ganske enkelt forelsket os hovedkulds i den lille, fikse sag.

En rigtig kvinde-magnet

Noget af det første, der slår mig, da jeg ser 7370, er, at den er lille og fiks sammenlignet med de øvrige modeller i serien. Det skyldes, at telefonen er udstyret med en 180 graders rotations-funktion, som skjuler tastaturet bag fronten. Først når man skyder fronten til en af siderne, kommer tasterne til syne.

7370 er en kvindetelefon. Punktum slut. Jeg kan i alt fald ikke forestille mig mange mænd, der vil kunne se det fede i at rende rundt med en mobil med grundfarven guld prydet med et smukt og gennemført blomsterdesign både på fronten og på bagsiden af fronten, der kommer til syne, når telefonen skydes åben.

Til gengæld er det min overbevisning, at de fleste kvinder – inklusiv mig selv, vil være helt vilde med den. Mine veninder har i alt fald ikke kunne holde fingrene for sig selv, når jeg har hevet mobilen frem fra tasken på cafeen eller på stranden.

Som de andre modeller i L’amour serien er designet på Nokia 7370 sammensat af en del forskellige materialer. Læder, stof, plastic og et guld-lignende materiale pryder telefonen. Det imponerende er imidlertid, at materialerne er anvendt på en yderst sofistikeret måde. Der er hverken for lidt eller for meget. På den måde er mobiltelefonen iøjnefaldende på den fede måde. Folk kigger efter den, når man klapper den op, men samtidig er den diskret nok til at passe til alle lejligheder – fest som hverdag.

Vi har ganske enkelt forelsket os hovedkulds i den lille, fikse sag.
Vi har ganske enkelt forelsket os hovedkulds i den lille, fikse sag.

Brugervenligheden er i top

Den interessante rotationsfunktion, som anvendes, når man skal tage telefonen eller anvende tastaturet, fungerer rigtig godt. Det er nemt at skyde tastaturet frem – også ved brug af en enkelt hånd. I den forbindelse er det et godt træk af Nokia, at man kan skyde telefonen åben til begge sider. På den måde tilgodeses alle – også de venstrehåndede som jeg selv.

Selve menuen er Nokia og behøver derfor ikke nogen yderligere specifikation. Den er ganske enkelt god og overskuelig som altid.

Tasterne er jeg meget imponeret over. Selvom producenterne efterhånden har lavet mobiltelefoner i mange år nu, er det langt fra en selvfølge, at telefonerne har taster, som er behagelige og nemme at bruge. Derfor er det skønt at se, at en modetelefon som 7370 er fantastisk på det område. SMS går mildest talt som en leg med modellen, og det samme gør navigationen i menuerne. Det skyldes dels tasterne og dels trykpunktet, som også er helt, som det skal være.

Fyldt med funktioner

7370 er en modetelefon. En brugervenlig modetelefon. Men faktisk kan vi tilføje endnu et tillægsord: Det er nemlig oven i købet en brugervenlig og funktionsrig modetelefon.

Telefonen har blandt andet et 1,3 megapixel kamera med 8 x digital zoom, som tager ganske gode billeder. Billederne fremstår skarpe på den to tommer store farveskærm i god kvalitet. Det samme gælder for videoklip, som kan optages med telefonen.

Musikafspiller har modellen også. Derudover har den radio med visuel radio, så man kan deltage i konkurrencer og se musikvideoer på mobilen, når konceptet får sit gennembrud i Danmark.

Nokia 7370 har også EDGE, som sikrer hurtig dataoverførsel. Det er dog kun Telia af de danske teleselskaber, der udbyder EDGE i dag.

Eneste minus ved Nokia 7370 er hukommelsen på 10 MB, som ikke levner plads til særlig mange billeder og videoklip. Desværre ser vi ofte dette fænomen: At producenterne smider en masse gode funktioner i telefonerne men til gengæld er fedtede med pladsen. Det holder ganske enkelt ikke, når en stor hukommelse er hvad forbrugerne vil have.

7370 er et godt køb. Man får rigtig meget telefon for pengene. I skrivende stund kan man, ifølge Mobilpriser.dk, erhverve sig vidunderet til lige omkring 2.100 kroner uden abonnement.
7370 er et godt køb. Man får rigtig meget telefon for pengene. I skrivende stund kan man, ifølge Mobilpriser.dk, erhverve sig vidunderet til lige omkring 2.100 kroner uden abonnement.

Konklusion

Nokia 7370 er i sandhed en anbefalelsesværdig lille mobiltelefon til danske kvinder, der vil have en mobiltelefon, der har det hele. Modellen har et fantastisk og særpræget design, som man hurtigt kan forelske sig i. Derudover er brugervenligheden i top, ligesom der er masser af godter på indholdssiden. Eneste minus er hukommelsen på 10 MB, som ganske enkelt er for lille.

7370 er et godt køb. Man får rigtig meget telefon for pengene. I skrivende stund kan man, ifølge Mobilpriser.dk, erhverve sig vidunderet til lige omkring 2.100 kroner uden abonnement. Det må siges at være en fornuftig pris set i forhold til, hvad man får for sine penge.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies