Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   OnePlus One - Sådan spiller man sænke flagskibe [TEST]

OnePlus One - Sådan spiller man sænke flagskibe [TEST]

Ambitionerne har ikke fået for lidt hos OnePlus, men de har noget at have det i med OnePlus One

De har været ekstremt succesfulde, når det kommer til at bygge en stemning op om deres første telefon med små brødkrummer og ledetråde, men nu kan OnePlus altså ikke gemme sig mere. Det er tid til at teste OnePlus One.

Meget kan man sige om det nye, kinesiske firma, men al den opbygning og hype, som firmaet har skabt, virkede glimrende. Da telefonen ankom på kontoret, var den lidt af et tilløbsstykke.

Anderledes fra start

OnePlus skiller sig ud fra de fleste andre producenter på en del måder, og det ser man også, når man får åbnet pakken fra posten. Det at den skal købes over nettet er i sig selv en smule specielt, men under det brune pap finder man en ganske eksklusivt udseende æske, der indeholder telefonen, og en lignende æske med den oplader, man har valgt.

Det er ikke bare en standard USB-oplader, der er både en anden farve end alle andres som er sort eller hvid, og det er ikke det typiske USB-stik heller. Ledningen er i en rød farve, og så er den flad og bred, og stikket er heller ikke det samme, som er på stort set alle andre USB-stik.

Alt dette har jo ingen reel indflydelse på telefonens præstationer, men det giver alligevel en god følelse, at der er et firma, der har kræset for detaljen helt ud til opladeren. Firmaets motto, ‘Never Settle’, ligger ikke langt væk i bevidstheden.

Endnu en ting, der adskiller OnePlus og deres One fra de fleste andre, er deres bagcovers. Versionen jeg har fat i er ‘Sandstone Black’, den på 64GB lagerplads og det ikke kun ligner sandsten, det føles også som sandsten! Det er en overraskende god fornemmelse at stå med i hånden, selvom det er noget anderledes fra det, jeg har været vant til.

En af ulemperne ved unboxing-videoer er, at hvis man misser noget, så har man misset det, og jeg glemte helt at få følelsen af bagsiden med i videoen (ligesom jeg ikke fik indstillet hvid-balancen, æsken er rød, ikke orange). Jeg kan dog alligevel anbefale at se unboxing-videoen, som ganske fint viser, at der er en lidt anden følelse over OnePlus One, når man modtager den.

CyanogenMod med store fordele

Godt nok er det Android 4.4.2 KitKat, der ligger i motorrummet, men det har fået en tur igennem CyanogenMod-maskinen, og det fungerer aldeles glimrende. CyanogenMod 11S, som det officielt hedder på OnePlus One, udmærker sig ved, at det er muligt at justere på rigtig mange ting, og generelt er det de små ting, der gør, at det er velfungerende.

Af små tilføjelser, der giver det hele et ekstra lille pift i CyanogenMod er eksempelvis brug af skærmen, når den er slukket, en funktion med navnet 'Bevægelsesgenveje'. Dobbelttryk på skærmen for at vække den, tegn en cirkel for at starte kameraet, tegn et ‘V’ for lommelygten, og du kan også styre musikken ved at tegne på den slukkede skærm.

Læs også: CyanogenMod planlægger hurtigere opdateringer i fremtiden

I CyanogenMod er også indbygget en privatlivsvagt, som det hedder. Den lægger en barriere mellem apps og dine personlige oplysninger, hvis du eksempelvis ikke vil have, at Angry Birds skal have adgang til din adressebog.

I og med at Cyanogen er drevet af entusiaster, vil der sandsynligvis komme flere finurlige funktioner til, og efter en lille uge finder jeg stadig småting, jeg ikke havde opdaget før.

I kan se bevægelsesgenvejene i praksis i videoen herunder.

Værktøjsbjælken øverst er et godt eksempel på, hvordan holdet bag CyanogenMod har justeret Android. Stryg ned med en finger, og du finder den klassiske linje med muligheder som WiFi, flytilstand og den slags, men stryg ned med to fingre, og du kommer til den fulde pakke med muligheder. Der er endda mulighed for at gøre ikonerne mindre, så der er plads til flere.

Ikonerne, der bliver vist på bjælken, kan også ændres efter ønske. Eksempelvis kan batteriikonet vises som et batteri, der både står op og ligger ned, som en cirkel, der kan vise batteriet eller bare som et tal.

Lav dit eget visuelle udtryk

Rent visuelt er CM 11S også et rart bekendtskab. Der er flere temaer at vælge imellem, og ikonerne er store og tydelige, mens de holder en simpel og minimal stil, i hvert fald dem, der kommer fra CM 11S selv.

Læs også: LG G3 anmeldelse: Når skærmen tager over [TEST] 

Det er også let som en leg at skifte mellem forskellige temaer i CyanogenMod med deres temavælger. Ikke nok med det, så er det faktisk muligt at vælge bestemte dele fra de temaer, man har til rådighed, og mikse lige den stil, man selv vil have.

Om man er til ikoner med 3D-look og minimalistisk skrifttype, eller det hele skal være i en bestemt farvenuance, så er mulighederne mange her.

Rå power, der kan skrues ned

Noget af det mest spændende ved OnePlus One, når man bare læser om den, er prisen kontra specifikationerne. Der er to versioner, en på 16GB lagerplads og en på 64GB lagerplads, og de koster henholdsvis 2099 kroner og 2399 kroner plus porto på omkring 100 kroner.

For de penge får man specifikationer, der på mange områder er lige så gode eller bedre end de store firmaers flagskibe, og det må siges at være imponerende.

Specifikationerne på OnePlus One

Mål: 152.9 x 75.9 x 8.9 mm
Skærm: 5,5” FullHD skærm 401 ppi
Hukommelse: 3GB RAM
Ydelse: Snapdragon 801 2,5GHz processor, Adreno 330 GPU
Batteri: 3100mAh batteri
Kamera: 13MP hovedkamera med 4K video og slowmotion-funktioner, 5MP frontkamera
Andet: Stereohøjtalere i bunden, CyanogenMod 11S

Så er spørgsmålet så, om disse fine specifikationer kan mærkes. Og det kan de. Der er virkelig fart over feltet med OnePlus One, der er hurtig både i menuerne, i en browser som Google Chrome, og også selv under hurtige 3D-spil som Real Racing 3. Og det er selvom man har en hel række apps liggende i baghånden.

Læs også: Oppo Find 7a - Et seriøst kinesisk alternativ [TEST] 

OnePlus One har tre indstillinger for ydeevnen, og jeg synes, de er ganske præcise. Strømbesparelse, balanceret og ydeevne hedder de tre indstillinger, hvor ydeevne-modus giver virkelig gode præstationer, og strømbesparelse giver en god batterilevetid. Jeg havde lidt håbet, at det 3100mAh store batteri havde givet lidt længere tid, men skærmen er også tilsvarende større end telefoner som Samsung Galaxy S5 ellers Sony Xperia Z2, så jeg vil bestemt heller ikke klage. Generelt holder OnePlus One til en god dags brug på linje med de fleste andre topmobiler.

Skærmen er FullHD og leverer en glimrende visuel oplevelse, og skruer man lysstyrken op på det maksimale, er den også til at læse i fuld dagslys. Farverne bliver naturligt mere udvaskede, men kan man ikke finde skygge, er skærmen stadig brugbar.

Power på højtalerne, software til finpudseren

Der er stereohøjtalere på OnePlus One, og de kan spille ganske højt. Højtalerne sidder i bunden af telefonen, og med mindre man holder hele krabaten med håndfladerne, så vil man ikke komme til at blokere for højtalerne.

Rent kvalitetsmæssigt er OnePlus One på lydsiden rigtig fin, men dog stadig efter HTCs BoomSound, der efter min mening stadig er den bedste højtaleroplevelse, der er bygget ind i en telefon uden sammenligning, men helt i CyanogenMods ånd, så er der selvfølgelig mulighed for at lege lidt med lyden.

Læs også: HTC One (M8) Anmeldelse: Velkommen til første klasse [MOBILTEST]

AudioFX hedder programmet, hvor du kan skrue, pille og justere, så du får den lydoplevelse, der passer bedst til din musik. Der er allerede nogle forudprogrammerede muligheder, så hvis du er i Metallica humør, slår du AudioFX over på heavy metal, men næste dag vil du hellere høre Medina, og så indstiller du lyden til pop.

Dette er muligt både for de indbyggede højtalere, for headsets, for USB og for trådløse forbindelser, så lige meget hvor du vil spille musikken fra OnePlus One, så kan du altså selv lege lydaficionado. Apropos headsets så må man altså selv ud og investere i et set, for der følger ikke nogen med OnePlus One.

Store ambitioner med kameraet

Kameraet i OnePlus One er på 13MP, når vi snakker hovedkameraet og så 5MP på frontkameraet. Der er generelt en rigtig fin kvalitet på billederne, selvom de ikke når helt op på siden af eksempelvis Samsung Galaxy S5, som virkelig gør det godt på fotosiden.

Herunder et lille galleri af prøvebilleder taget med OnePlus One.


På videosiden udmærker OnePlus One sig ved at tilbyde ikke bare UHD-kvalitet, som de fleste kalder 4K, men reel 4K. Forskellen er, at UHD ligger på 3840 x 2160, hvor 4K DCI, som det hedder, har en opløsning på 4096 x 2160.

Læs også: Sony Xperia Z2 Anmeldelse: Nær ved og næsten [TEST]

Derudover kan OnePlus One optage video i slowmotion i både 60fps og 120fps, så længe opløsningen holder sig på 720p. Der er ingen lyd på slowmotionbillederne, naturligvis, men kvaliteten er ganske glimrende.

Herunder er en prøve på OnePlus Ones 4K DCI kvalitets video, og under den en prøve af videokvaliteten i 120fps.

Først 4KOg så slowmotion

Købet af OnePlus One

Som de fleste nok ved, så er det ikke lige sådan at gå ned i Expert eller Elgiganten og spørge, om de ikke lige langer en OnePlus One over disken. Langt fra. OnePlus er berømte og berygtede for deres invitationssystem, som efter deres egen udmelding skal sørge for, at der ikke er tusindvis af mennesker, der skal vente på telefonen, efter de har købt den.

Problemet med det er bare, at så er der tusindvis af mennesker, der skal vente på at få lov til at købe telefonen. Indtil videre har det vist sig ekstremt effektivt, da OnePlus har fået en masse omtale, og det er som bekendt godt for forretningen.

Læs også: Samsung Galaxy S5 anmeldelse: S-serien når nye højder [TEST] 

Er man så heldig at få tilsendt en invitation fra en man kender eller gennem en af OnePlus’ konkurrencer, er processen faktisk ganske ligetil.

Det kræver en profil på deres hjemmeside for at kunne bruge invitationen, og det kræver en PayPal-bruger, men derfra er det som ethvert andet onlinekøb. Prisen for telefonen skal krydser med porto, da OnePlus ikke har en fysisk butik at hente telefonen i, men fragten løb op i 83 kroner, så det er ikke alverden. Priserne er desuden inklusive told og moms.

At lede efter fejl

Det var lidt med en indgang til denne anmeldelse der gik på, at der må være et eller andet, der halter gevaldigt. Pris og specifikationer hænger simpelthen ikke sammen i den konventionelle tænkning. Der må være noget, hvor OnePlus One ikke gør det godt nok.

Kameraet er ikke det bedste, men det er godt. Batteriet er ikke det bedste, men det er godt. Størrelsen er for meget for nogle, men andre er glade for den. Lyden er ikke BoomSound, men den er god og høj. OnePlus One er ikke den bedste til alt, men den er med i toppen over hele spektret.

OnePlus One - selvudnævnt flagskibsdræber

Hvis man tager de rigtige briller på, så kan det godt være paradoksalt, at OnePlus har udnævnt deres One til flagskibsdræber, når den selv er et flagskib. Godt nok er det den eneste model, de har, men det er alligevel lidt morsomt. Derudover lever den op til kælenavnet.

Jeg har brugt nogle dage med Sony Xperia Z2, med Samsung Galaxy S5 og Huawei Ascend P7, der alle er deres respektive firmaers flagskibe, og efter min mening er OnePlus One den bedste af dem. Og det er før, jeg tager prisen med i betragtningen.

Det er mig stadig lidt af et mysterie, hvordan OnePlus kan holde prisen på telefonen så lav, når den er så god. Den vil være for stor for nogle med sine 5,5”, men kan man se bort fra det, eller foretrækker man det ligefrem, så er OnePlus One den komplette smartphone.

Det betyder mobilsiden.dks karakterer

OnePlus One får 6 ud af 6 stjerner

Fordele:

  • Stor maskinkraft
  • Lav pris
  • Velfungerende OS
  • Store tilpasningsmuligheder

Ulemper:

  • Ingen mulighed for at prøve først
 


OnePlus One - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jan Irgens 16-07-2014 13:43:39

Fin produkt gennemgang.

Jeg savner blot idéer til hvad vi kan gøre for at komme nærmere nogle invitationer?

Tweets og konkurrencer ser ikke ud til at have hjulpet endnu.

0 1
Nikolai 29-06-2014 22:32:04

Man kan få fingrene i Oneplus One til en lidt højere pris her. 2200 kr for en absolut topmodel.

http://www.oppomart.com/oppo-phones/oneplus-one.html

0 3
Jacob Madsen 30-06-2014 15:48:16

Denne hjemmeside kan jeg ikke anbefale nogen at handle med overhovedet. Hold jer til de officielle kanaler. Bl. a. har jeg hørt historier om manglende overholdelse af garanti.

3 0
Nikolai 02-07-2014 23:05:03

Du har ret. Jeg har tjekket lidt op på oppomart og der er ikke rigtig nogen, der ved hvem der ejer firmaet og hvorvidt de vil overholde garantien. Det er i øvrigt også den kinesiske version man får, ikke den med Cyanogenmod. Så man skal selv ind og rode med root og flashing af rom.
Det er nok bedst at væbne sig med tålmodighed og vente til oneplus åbner op for, at alle kan bestille en One.

0 1
HenrikTrier 28-06-2014 16:22:24

men er der nogle, der har nogle ideer om, hvordan man får en invitation?

0 0
27-06-2014 19:37:54

FOrstår ikke hvordan "godt nok" kan give 6 ud af 6........Det burde vel være den bedste af alle, på alle punkter. Uanset prisen.

4 3
Dippe Galant 27-06-2014 20:11:03

@ N

Der er ikke en eneste smartphone der er det bedste til alt. Og hvorfor kan 2 modeller ikke få topkarakteren samtidigt, mens den ene har sine styrker og den anden har nogle andre?

Mener du også at kun en i en skoleklasse må få karakteren 12?

2 2
28-06-2014 11:57:52

Nej det har du ret i, men der ret mange der er den bedste på nogle områder, hvor denne ikke er den bedste på noget som helst, men bare god nok. Selvfølgelig kan flere få topkarakterer, men et 12 kræver dog at du leverer det ypperste og ikke kun godt nok, der vel ifølge din metafor kun er bestået?

2 1
Dippe Galant 28-06-2014 17:44:57

@ N

Du skriver "god nok", som om det er anmeldelsens konklusion og det er det jo ikke. Konklusionen i anmeldelsen er at denne model er lige så god eller bedre end de andre flagskibe. Der nævnes endda tre modeller, som denne er bedre end. Og disse modeller har alle fået rigtigt gode karakter. Alene det er nok til at denne model skal have en endnu bedre karakter. Så er der prisen, der er ca. halvdelen (eller under) de andres. Det giver så lige dét ekstra, som gør at telefonen topkarakter er helt rimelig.

Karakteren 12 gives heller ikke kun for det ypperste. Den gives faktisk til ca. 10% af alle studerende og det er vel ikke 10% af de studerende, der er det "ypperste". Karakteren 12 gives for den rigtigt gode præstation, ganske ligesom 6 stjerner gør det.

Og denne model ligger helt i top på alle områder, lige fra specs, over brugervenlighed, til styresystem og materialevalg.

1 1
28-06-2014 20:10:59

Citat: Kameraet er ikke det bedste, men det er godt. Batteriet er ikke det bedste, men det er godt. Størrelsen er for meget for nogle, men andre er glade for den. Lyden er ikke BoomSound, men den er god og høj. OnePlus One er ikke den bedste til alt, men den er med i toppen over hele spektret."

Jeg syntes nu nok konklusionen er at den er god nok på alle områder, men ikke bedst.

Ang. 12 skalaen, så glemte du lige det sidste til karakteren 12: karakteren 12 gives for den fremragende præstation, der demonstrerer udtømmende opfyldelse af fagets mål, med ingen eller få, uvæsentlige mangler (§ 2)."

Denne karakter afgivelse er absolut, så man skal ikke holde sig inde for 10%, men det forventes at have en normal fordeling.....

1 3
Salik Lennert Pedersen 26-06-2014 20:36:18

Jeg tænker da at en ulempe er at den ikke understøtteralle LTE bånd i danmark... Jeg overvejede den da, men da den ikke understøtter 800MHz båndet fra fx TDC som jeg har var den udelukket...

4 0
Nikolai 26-06-2014 19:35:23

Tak for en god anmeldelse.
Jeg har længe haft kig på denne mobil og har været lidt i tvivl om den ville blive så god, som One Plus lovede.
Med denne anmeldelse i hånden kan jeg nu trygt bestille et eksemplar. Men jeg mangler i en invitation. Så hvis Mobilsiden, mit yndlingssite mht Mobil nyheder, vil gøre en lille technørd glad, så kan de måske skaffe en af de uopnåelige invitationer?

4 3
Jacob 26-06-2014 20:29:43

Jeg kunne da også godt bruge en invite.... Så kan vi starte en bølge her inde hvor vi giver vores invites videre til folk her inde fra.... :D

4 1
Snorre Rubin 10-07-2014 15:16:58

God ide. Jeg kunne også godt bruge en!

0 0
Claes Christensen 26-06-2014 19:28:33

Sådan som jeg ser det så kan denne telefon ikke få mere end 5 ud af 6 stjerner, da den ikke har noget den er helt vild god til ud over den CyanogenMod.

1 Lyd: M8 har bedere lyd
2 Skærm: LG 3G og Oppo find 7 bedere skærm
3 Cam: Samsung S5 har bedere skærm
4 SD kort: ingen mulighed, bliver nødvendigt når du optager i 4K
5 Lader: standart lader Oppo find 7 kan med deres lader lade op til 75% på bare 30 min
6 Kræver invitation for at kunne købe den.

Hvis det var mig der skulle ud og købe en telefon snart, ville jeg købe en Oppo find 7 da man faktisk kan købe den, og at den slår OPO på flere punkter. :)

15 8
Peter Lyck 27-06-2014 18:49:04

@Claes for at vende tilbage til din karakter, så synes jeg som andre at en telefon der er næsten i top på alle punkter sammenlignet med konkurrenter, der koster det dobbelte, ligner et ualmindeligt godt tilbud derfor kan topkarakteren retfærdiggøres.

At der er kommet andre gode bud i samme prisklasse, betyder måske bare at de typiske topmodeller måske ikke fortjener topkarakter.

2 0
Dippe Galant 27-06-2014 19:07:38

@ Peter

Meget enig.

Man kunne måske endda få den tanke at smartphones som Nexus 5, Oneplus One og Oppo Find 7 kan være med til at skubbe til disse store firmaers flagskibe og gøre dem endnu bedre. Eller billigere.

I hvert fald har jeg svært ved at retfærddiggøre flagskibenes prissætning, når man ser på hvad disse modeller har af specs, materialevalg og pris.

Hvem vil give 6.999 for en iPhone 5s, når man kan få en Oppo Find 7 med bedre skærm, bedre kamera, lavet i bedre materialer, med muligheden for at customize den fuldstændig og med en kraftigere og hurtigere processor indbygget, der kun koster det halve?

1 0
28-06-2014 19:11:08

man vælger måske Iphone da den bliver opdateret, ikke som Oppo som er fløjtende lige glade.

2 1
Dippe Galant 28-06-2014 20:21:06

@ Gielsgaard

Et ord: Cyanogenmod. Det er hvad Oneplus One allerede kører med og det er også allerede tilgængelig til Oppo Find 7, selvom den ikke er på markedet endnu. Det betyder at den nyeste version af Android er tilgængelig til disse modeller i en cyanogenmod udgave og det skulle endda være uden at flashe det til din model. Dermed vil der også være opdateringer til disse modeller langt ud i fremtiden, idet cyanogenmod laver opdateringer til helt vildt mange modeller.

Du skal altså heller ikke være bange for at dit opdaterede styresystem ikke kan køre på din gamle smartphone - du ved ligesom at det nye iOS heller ikke virker på de gamle iPhones.

1 0
28-06-2014 21:12:39

To ord: Virker ikke.
Cyanogenmod er laaangt fra god nok til 7a, prøv at tjekke oppo forum, der er ingen custom roms som er færdige til den endnu.
På sigt kommer de nok, men de er også lidt efter med Android versionen de kører stadig 4.3.

2 1
TF 27-06-2014 23:15:20

Arh 6.999kr for en iphone 5s er vist lidt over pris, du kan få en 64GB for 6090kr og udover det ville jeg nok vælge en android topmodel at sammenligne med istedet for at sammenligne OPO med iphone, det er jo som at sammenligne æbler med bananer.

3 4
Dippe Galant 28-06-2014 05:28:54

@ Thomas

6.999 er prisen på iPhone 5s 64 gb på Apples egen hjemmeside, ligesom prisen på de ca. 3.600 for Oppo Find 7 er fra Oppos egen hjemmeside. Find 7 vil også komme til salg gennem gængse salgskanaler og derfor kan vi også forvente lavere priser på den, men da disse lavere priser ikke er kendte endnu, finder jeg det mest relevant at sammenligne producenternes egne priser.

Jeg sammenligner en smartphone med en smartphone. De er konkurrenter og det er ikke at sammenligne forskellige ting. Det ville det være, hvis jeg sammenlignede med tablets, med bærbare eller noget helt tredje.

5 1
TF 28-06-2014 16:56:18

Du skal være velkommen til at bruge de priser og produkter du vil i din sammenligning, jeg ville bare hjælpe dig til med at gøre den mere seriøs og brugbar.

2 4
Dippe Galant 28-06-2014 17:48:05

@ Thomas

Sammenligningen er netop helt seriøs og brugbar. Din er ikke. Vi ved ikke hvad Oppo Find 7 kommer til at koste ude ved forbrugeren, men vi ved at Android modeller hurtigt falder 15-25% i pris. Vi ved også hvad prisen er ved de to producenter, men altså ikke hvad prisen er ved andre forhandlere for den ene model.

Dit sammenligningsgrundlag vil give iPhone en unfair fordel, idet man faktisk ikke kan sammenligne på det grundlag. Hvis jeg ved at Lidl i morgen begynder at sælge Coca Cola, så vil jeg også sammenligne deres normalpris (som jeg så kender, fordi det fremgår af deres hjemmeside) med normalprisen i andre supermarkeder. Det giver ingen mening at sammenligne Lidls normalpris på Coca Cola med de andres tilbudspris, idet Lidl givetvis også vil få Coca Cola på tilbud og så er det tilbudspriserne man sammenligner.

4 0
TF 28-06-2014 22:18:47

Jamen så sammenlign du bare dine æbler og bananer :-)

1 12
Dippe Galant 27-06-2014 00:11:33

@ Claes

Du kan ikke købe Oppo Find 7 endnu. Du kan preorder den, men ikke købe den. Det er Find 7a, du kan købe. Så du kan ikke vælge at købe OF7 i stedet for OPO, idet det kun er sidstnævnte, der er til salg...

2 0
Claes Christensen 27-06-2014 14:29:11

@Dippe Galant
Ja jeg ved godt at man ikke kan købe den men kun preorder OF7 , men det er mere end man kan sige om OPO, som du først skal have en invitation til før du kan lave en preorder på den.

Jeg kan godt se at man får meget telefon for små penge, og det er helt sikkert noget jeg er glad for at se da de store spiller mangler noget modstand på prisen.
Du skal dog "bare" betale 1172kr mere for en OF7, men det er jo også næsten det samme firma :)

OPO 64GB 2399kr,
Nexus 32GB 3000kr
OF7 32GB 3572kr

0 0
Dippe Galant 27-06-2014 15:10:13

@ Claes

Jeg synes bare det er mærkeligt, at du direkte bruger det som et argument. Du argumenterer for at en model der er delvis tilgængelig er mindre tilgængelig end en model der overhovedet ikke er tilgængelig.

Ja, du kan kun få Oneplus One via en invite. Men det er i det mindste muligt at få en. Oppo Find 7 er ikke på markedet endnu overhovedet.

Personligt ville jeg vælge OF7 og køre cyanogenmod på den, men det ændrer ikke på at man ikke kan få modellen lige nu.

I din seneste sammenligning skal man også huske på at OPO har 64 gb intern hukommelse, mens de to andre "kun" har 32 gb. Ikke en big deal, men alligevel vigtig for nogen. Især når OPO ikke har mulighed for sd-kort og når nu der er lavet de der ændringer mht. app-placeringer i Android.

0 0
Tommy Lindegaard 26-06-2014 22:14:47

De modeller du sammenligner OnePlus med koster præcis det dobbelte. Hvis du skal kritisere OnePlus, skal du sammenligne ed Nexus 5, som dog er lidt af samme skuffe: den er rigtig god til det meste, men er ikke den bedste til noget.

8 0
Om brug af cookies