Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Philips Prestigo universal fjernbetjening (produkttest)

Philips Prestigo universal fjernbetjening (produkttest)

Genial multifjernbetjening til alt det tekniske i stuen. Høj kvalitet, let betjening og opsætning uden computer er nogle af højdepunkterne.

Phillips Prestigo fjernbetjening
Phillips Prestigo fjernbetjening

Designet er vellykket. Den ligner og føles ikke som legetøj, men har udtrykket af en rigtig fjernbetjening - en rigtig dyr en.

Det fede er, at der ikke kræves en computer, for at programmere den. Tusindvis af tv, dvd-afspillere, settop bokse, forstærkere osv., er lagret som standard. Derfor er det blot, at "tilføje enhed" og derefter vælge "tv", "producent", "model" osv. Der gik ikke mere end 10 minutter, før både tv, dvd, Selector og sourround-anlæg var oppe at køre. Okay, ikke alle funktioner virkede, men de sidste detaljer, kan justeres ved at "lære" Philips Prestigo, kommandoer fra den originale fjernbetjening.

Efter opsætning og justering, kan funktioner kopieres, mellem de enkelte apparater. Bruger du en forstærker til lyden, kan det være en fordel at fjernbetjeningens lydknapper reagerer, selvom du ikke har valgt forstærker-profilen.

Har du brug for at tænde flere apparater på en gang, og indstille dem med specielle funktioner, kan Philips Prestigo også sættes op til dette. På en favoritknap indlægges de mest sete kanaler med logo, men desværre er der ingen logoer for danske stationer.

Drejehjulet bruges til at bladre mellem de enkelte profiler. Hjulets kvalitet er god, og funktionen virker godt. I midten er en "ok"-knap, som uheldigvis ikke  anvendes, som "ok" på de enkelte enheder ret tit - istedet skal man bruge "v"-knappen lige under. Det virker rodet og ikke gennemtænkt.

Konklusion

Universal-fjernbetjeningen fra Philips kan styre op til 15 enheder og sættes op uden pc - en klar befrielse. Kvaliteten af produktet er høj og dermed kan prisen på 1500 godt forsvares.

Alt i alt en rigtig god oplevelse til fem ud af seks point.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies